reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rzadko tu pisze ostatnio, bo nie obgarniam wszystkiego.

Aniłkowa.mama ja też czułam, że @ przyjdzie do mnie, brzuch mnie bolał i w ogóle wszelkie objawy na @ a na teście były dwie kreseczki i teraz ta @ ma 32 tygodnie mnie w brzuszku :-)

A_gala uda sie nie teraz to następnym razem albo i potem. Pamietaj, że jak się za bardzo chce to nie zawsze wychodzi.

Emy owocnych starań i zazdroszczę plaży i słońca.

reklama
As, Ty uparciuchu! Mówiłam że powinnaś zostać grzecznie w klinice? Zołza. Co Ci zostało? A dwoje dzieci Ci zostało, jakiś mąż do tego... Nie licząc psa. Mało? Życie Ci zostało, całkiem spory kawałek jeszcze ze wszystkimi autostradami i ciemnymi zaułkami w które wchodzimy choć wcale nam się nie podobają. Ech... Dobrze że się wyrównujesz, że wracasz do normy.
Ja wiem swoje.
Widocznie taka okropna jestem,że Pan Bóg mnie na ziemi dla poprawy zostawił. :-D:-D:-D

dziewczynki, dziekuje bardzo za wsparcie...niestety małpa przylazła, już powoli sie rozkręca...:( no cóż za dwa tygodnie kolejna owu i kolejna szansa....
I co z tego.
Kolejny miesiąc miłych przytulanek przed tobą.
Wykorzystaj go intensywnie.:tak:;-):-):-)

Karollcia33- dzięki za pochwałę Ady, no niestety paczki za granicę tanie nie są, a żeby było śmieszniej w Poznaniu na dwóch innych pocztach masz za tą samą paczkę dwie różne ceny, różnica 65 zł, znajomi wysłali zapytanie do Poczty dlaczego to tak i czekają na odpowiedź :dry:
Annas81 – powodzenia w pisaniu, dzięki od Ady :tak:
A_gala – i jak tam? ;-)
Lila001- buziaki od Ady ;-)
Kłaczek – w Anglii to norma, że dzieciaki z gołymi nogami latają :dry:
Aneczkab23 – i niech mdli i nie marudzić, a jak się nie podoba to z nogami na kanapę i chłop do garów, u mnie się sprawdzało :-p
As – wariatko! :sorry2:
Emy – no to działajcie póki autostrada tak dobrze oświetlona, super, że wsio ok. ;-)
Onaxxx – dbaj o siebie :tak:
Czarna76 – nie worek piachu tylko małą czarną, nogę wystawisz i kilku łepków się pewnie znajdzie :-p
Aniołkowa.mama – życzę by 2011 był dla Ciebie cudowny :tak:

To jeszcze napiszę, że Kaira jest w szpitalu, bo odszedł Jej czop i zaczęły skurcze, póki co wszystko pod kontrolą, próbują namówić Lenkę by jeszcze posiedziała w brzuszku i na razie się udaje. Trzymajcie kciuki.
Lili mała jest przesłodka,tylko schrupać.;-):-):-)
A za wariatkę bardzo dziękuję -wreszcie ktoś odważył się powiedzieć prawdę. ;-):-D:-D:-D

Kaira trzymaj się dzielnie i walcz.
Może uda się spryciulkę w brzuszku jeszcze troszkę potrzymać.:tak::-):-)

Jestem, doczytałam, ale nie mam czasu odpisywać po kolei bo muszę iść do pracy. Przepraszam za wczorajsze popołudnie - zwykle to moja pora na forum, a wczoraj przespałam grzecznie niemal cały czas. Z przerwą na obiad, zupełnie z resztą niepotrzebną. Szkoda jedzenia. Ciekawe że rano nie rzygam zupełnie, jestem nawet w stanie wciągnąć owoce i kanapkę w pracy, a po powrocie... Obserwacja muszli. Życie jest piękne.:))

Ja wiem swoje.
Widocznie taka okropna jestem,że Pan Bóg mnie na ziemi dla poprawy zostawił. :-D:-D:-D
No tylko byś przy okazji czegoś nie popsuła, bo nigdy Cię do góry nie zabierze i będziesz tu ślęczeć jako 200-latka, a my już na górze nowe "niebiańskie forum" sobie otworzymy i będziemy pisać "a As znowu na poprawę odesłana" :-D:-D:-D
Lili mała jest przesłodka,tylko schrupać.;-):-):-)
Dziękuję, chrupię Ją codziennie, a Ona odrasta ;-)
A za wariatkę bardzo dziękuję -wreszcie ktoś odważył się powiedzieć prawdę. ;-):-D:-D:-D
A proszę Cie bardzo, zawsze mi mówiono "do odważnych świat należy"

A tak swoją drogą to zawsze sobie znajduję na nowy rok jakiegoś "jełopa" ;-), którego będę ścigać w roku kolejnym, taką wiesz "wyższą poprzeczkę" i na rok 2011 zostałaś nią TY :zawstydzona/y: Tylko po raz pierwszy mam utrudnione zadanie, bo te poprzeczki to zawsze naocznie widziałam i mogłam gonić, a teraz muszę wirtualnie się zadowolić :-p

A ja dziś będę robić krokiety z pieczarkami, ach dużo klejenia będzie, bo cała skrzynka pieczarek, ale potem jaka pycha. :tak:

Dziewczyny wstawiłyśmy nowy wątek ooo ten - - - > https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/aniolkowe-mamusie-szaleja-w-kuchni-46615/ Idą święta wrzucać co kto tam pysznego na kartkach ma ;-) Ja strasznie lubię nowe rzeczy w kuchni próbować i potem się ... chwalić przed gośćmi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A tak swoją drogą to zawsze sobie znajduję na nowy rok jakiegoś "jełopa" ;-), którego będę ścigać w roku kolejnym, taką wiesz "wyższą poprzeczkę" i na rok 2011 zostałaś nią TY :zawstydzona/y: Tylko po raz pierwszy mam utrudnione zadanie, bo te poprzeczki to zawsze naocznie widziałam i mogłam gonić, a teraz muszę wirtualnie się zadowolić :-p

A ja dziś będę robić krokiety z pieczarkami, ach dużo klejenia będzie, bo cała skrzynka pieczarek, ale potem jaka pycha. :tak:

Dziewczyny wstawiłyśmy nowy wątek ooo ten - - - > https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/aniolkowe-mamusie-szaleja-w-kuchni-46615/ Idą święta wrzucać co kto tam pysznego na kartkach ma ;-) Ja strasznie lubię nowe rzeczy w kuchni próbować i potem się ... chwalić przed gośćmi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To kochana mogę być na 2011 Twoją "jałopą" :-D:-D:-D:-D:-Dczy wyższą poprzeczką ;-):-)Jest tylko jeden problem -ścigać mnie możesz -tylko czy TY mnie kochana dogonisz :confused::confused:

Co do przepisów super sprawa.
Ja swoje mam na kulinarnym z tamtego roku to co mogę przekleić? ;-);-)

Witam was dziewczyny :-)
Pare dni nieobecnosci i juz tyle postow naprodukowalyscie :-D nie jestem wstanie tego wszystkiego ogarnac ale troszke przeczytalam juz no i nie dam rady wszystkim odpisywac ;-)
a_gala mam podobne odczucia co Ty z kazdym miesiacem wieksze rozczarowanie i zal do siebie ale nie wolno sie nam zalamywac musimy byc silne no i tak jak dziewczyny juz pisaly ze ten dzien jeszcze kiedys do nas przyjdzie kiedy zobaczymy te 2 kreski ale nie mozemy sie poddawac :-) trzeba miec nadzieje :-)
U mnie tak samo jak bylo troszke zagoniona jestem przed tymi swietami oczywiscie wredna @ wczoraj przylazla ehh no coz tu wiecej pisac kobietki hehe za 2tygodnie po prostu znowu ruszamy do akcji ;-) :-D.Pogoda dobijajaca teraz pada i wieje taki wiatr ze strach wyjsc na zewnatrz bo moze glowe urwac ehh jak ja nie lubie takiej pogody no ale lepsze to niz te sniegi co byly,ale mam dzien na marudzenie hehe :-)
Milego dnia wam zycze :-)

Ostatnia edycja:
hej kochane
no do mnie też wczoraj ta małpa przylazła a miałam nadzieje.Chociaż wam powiem że to nie oznacza że nic tam nie ma.
I tak i tak miiędzy świętami a sylwestrm ide do gina więc się dokładnie dowiem co i jak.
Ale nie powiem bo się rozczarowałam.
No cóż tak jak piszecie za dwa tygodnie kolejne starcia.
kiedyś w koncu się uda.
Pozdrawiam

hej dziewczyny :) U mnie jakos dziwnie nie wiem dlaczego ale mogla bym non stop ryczec;/ Co mnie tylko troche zdenerwuje ja w ryk;/ Jem sobie grzecznie leki i w duszy sie modle zeby tym razem bylo wszystko wporządku. 22 do ginka zobaczymy co powie... Mam wielka nadzieje ze usłysze juz serduszko,,,

Ssabrina, karrolcia33 - tez nie ukrywam rozczarowania i zawsze po okresie dzien czy dwa mam takiego "malego dola", ale coz niedlugo swieta, przygotowania troche zajmuja przynajmniej glowe, a w okolicy sylwestra przeciez bedzie owu :) bo widze, ze wszystkie mamy dzisiaj 2 dc...cos czuje, ze bobasy posypia sie nam w jednym czasie :)

skierka - nie przejmuj sie tym zlym humorkiem, to hormony, ja tez bylam ciagle placzliwa i rozdrazniona, trzymam kciuki za wizye i koniecznie napisz nam co i jak :)

reklama
Cześć babeczki!

Przez tą pogodę dopadło mnie chyba zapalenie gardła. Boli ale gorączki jeszcze nie mam. Idę po południu do lekarza, bo jak się rozhula, to święty Boże nie pomoże!
Nie ma to jak choróbsko przed świętami eh ... Dobrze chociaż, że już dla wszystkich prezenty pokupowałam.

Pozdrowionka

Do góry