reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati GRATULACJA):):):-)Jednak jest dla nas wszystkich nadzieja jak widac tu coraz wiecej dziewczyn ma swoje serduszka:).My juz staranka rozpoczete i czekamy na efekty juz 2 miesiac ale jak sie chce to jakos nie mozna zajsc:-(ale nie poodajemy sie:).Milego wieczoru zycze:)

reklama
hahah PATI GRATULACJE !!
JA MAM HAPPY DAY :) MOJA SIOSTRA SIE ZARECZA A BRAT KUPIL SUPCIO SAMOCHOD NO I JAK TU SIE NIE CIESZYC KIEDY U MOICH MISIAKÓ JEST DOBRZE :) A U MNIE ?? ZAPARCIA :/ ZARAZ PEKNE BŁONIK I INNE EKSPERYMENTY I NIC DUPA BLADA ... ALE DAY I YAK HAPPY IDE CWICZYC :D

Cześć dziewczyny !!!!

Dawno się nie odzywałam bo jakoś weny było brak ale muszę się podzielić dobrą wiadomością . Byłam wczoraj u mojego gina i jestem w 6 tygodniu:-):-) ciąży, przepraszam że dopiero teraz piszę ale wolałam poczekać do wizyty.

Pati moje Gratlacje

Można by tak powiedzieć :-) tylko strasznie się boję . Mam pytanie chciałam wkleić suwaczek ale cały czas pokazuje że jest jakiś bład i nie wiem co robić

witam, jestem po poronieniu w 12 tyg które miałam w październiku br....troszkę podczytywałam Wasze forum...
zastanawiam się czy któraś z Was miała po pierwszym okresie po poronieniu jeszcze jakieś plamienia?
szczerze mówiąc nigdzie nie mogłam doczytać żeby ktoś tak miał a ja jestem przerażona.
plamiłam po poronieniu ok 3,5 tygodnia potem było ok 1,5 tyg przerwy i dostałam okres...taki normalny jak to zwykle u mnie ani badrdziej ani mniej obfity...po ok 6-7 dniach się skończył-jak zawsze, ale po 2 dniach znów zaczęłam plamić żywą krwią pomieszaną z brunatną i tak już leci 2 tydzień...to chyba nie jest normalne...co to może oznaczać? pozdrawiam, lila

reklama
O, jak tu dziś pusto!
Aneczka - gratuluję! i życzę Ci spokojnej ciąży!!!
Lilszar - witaj na forum. Zapalam światełko (*) dla Twojego Aniołka. Co do Twoich problemów - zgłosiłabym się z tym do lekarza. Ja plamiłam tydzień po pierwszym okresie, ale tylko przez 2 dni i prawdopodobnie było to spowodowane dużymi stresami, które wtedy miałam. Wydaje mi się, że Twoje plamienie trwa już zbyt długo i trzeba to skonsultować dla bezpieczeństwa.

A u mnie za oknem pada dziś dla odmiany deszcz. Leżę w łóżku, kicham i kaszlę i mąż wydał mi zakaz wychodzenia. Wczoraj się przebadałam - oskrzela czyste, złapałam prawdopodobnie jakiegoś wirusa, którego muszę szybciutko wypędzić. Pozdrawiam Was niedzielnie. I smacznych niedzielnych obiadów Wam życzę:) U mnie chyba jakiś zdrowotny rosołek dziś będzie:)

Do góry