reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Klaczek no powaznie snieg wczoraj stopnial i nawet sloneczko probuje sie przebic i poswiecic :tak: ale widzisz troszke dalej mieszkasz odemnie i pogoda juz jest inna :-D ale to jest nic wczoraj rozmawialam z kolezanka przez tele,mieszkamy w tym samym miescie tylko na innych osiedlach samochodem jakies 10 minutek mamy do siebie :tak: wiec gadamy,gadamy a ona wyskakuje ze u niej pada deszcz a ja jaki deszcz u mnie nic nie pada :-D wiec mnie to juz nic nie zaskoczy :-D :tak no a chlopu to czasem przydalby sie taki klaps uparciuch moj kochany ;-) A jak Ty sie czujesz ?? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
isza- widzę że należysz do słodkożerców.Ja też lubię słodycze ale jak byłam w ciąży z Melką to nie mogłam przejść obojętnie obok cukierni.Takie miałam parcie na słodkie.
a na ciebie to najprawdopodobniej leki tak działają
zosia2011- ty wiesz co ja myśle o tym.Trzymaj się dasz radę.
no dziewczyny widziałam ten żyrandol AS nie zazdroszczę czyszczenia tych 200 świderków ale jest super:)
onaxx-niezła historia. no ale facet stanął na wysokości zadania
agamati- no pewnie będziemy działać do skutku:)
AS-leż leż.Jak masz D w domu to wykorzystaj to.Pokieruj nimi tak żeby wszystko zrobili.
pozdrowionka
wracam do sprzatania

Ssabrinaa, fajnie masz. U nas śnieg nie dał rady stopnieć, za dużo go było. Wygooglaj sobie Scunthorpe Tesco, daj grafiki - między innymi będą zdjęcia zawalonego marketu, to ten "nasz".
A ja? Piersi bolą, czasem zmula, spać się chce, dołączyła zgaga popołudniami, choć na szczęście nie co dzień. Chyba w ciąży jestem albo co...

Klaczek hehe no raczej tak to ciaza :-D a w Scunthorpe to ja NI robilam ale bylo to prawie 4lata temu ale widze ze niedaleko siebie mieszkamy :-D wspolczuje tego sniegu bo wiem jak uciazliwy moze byc :tak: mysmy tez mieli go dosc duzo i powiem ci ze jak szlam na miasto tydzien temu to zaden autobus nie kursowal i piechta trzeba bylo isc :eek: chodniki nie odsniezone sniegu po kolana na chodnikach a na ulicy lod :szok: no ale wkoncu zniknal :-D i mam nadzieje ze predko nie wroci :tak:

As, już nie ma czego. Otrzeźwiałam, choć i tak późno. Rajmund to całkiem inna bajka - oaza spokoju, troskliwy, odpowiedzialny i choć twierdzi że jest egoistą jednak jakoś mało to z niego wyłazi. Dbam o niego, on o mnie i to działa w dwie strony.
Ssabrinaa, wiem ze blisko. U nas też pojęcie odśnieżania to abstrakcja, do tego leci z dachów na chodniki i trzeba uważać, ale Anglicy marudzą ze takiej zimy od 60 bodaj 8 lat nie mieli. Klęska, panie, klęska.

Eh... Dopadkami teraz piszę bo się obiadek tworzy. Mnie naszło na grochówkę, a w ramach dogadzania męskiemu smakowi placki po węgiersku na drugie danie. Nie ma to jak lekka kuchnia. :))

miśkam dlatwpjego syneczka (*) cmenatrz pomaga uspokaja, placz kiedy ptrzebujesz jestem z Toba :*
As ciesze sie ze u Ciebie lepiej nie przemeczaj sie nie mezus sie zajmie domem , zdrowka zycze
Lila001 hdzies ty sie kobieto podziewala, nie ladnie tak uciekac na tyle czasu
kobietka22 odstaw te testy i idz na zywilo one nie sa wiele warte naprade i wiele razy p[okazuja ze owulki nie ma a ona jest, a ty niepotrzebnie sie stresujesz

karolcia ja trzymam caly czas kciuki i wierze ze uda wam sie naprawde jestem z Toba

ramari chyba do takich boli musisz sie przyzwyczaic skontrolowac oczywiscie mozesz jesli sie denerwujesz ale ja to mam co jakis czas

zosia2011 kurcze tym chlopm sie w glowie miesza naprawde, trzymaj sie kochana badz dzielna choc wiem ze napewno jest ci ciezko tym bardziej ze go kochasz,tyle ze on nie jest was wart z biegiem czasu i to do ciebie dotrze...
onaxx dobrze ze wrocilas kobieto, i masz tutaj zostac a nie gdzies znowu mi uciekac bo dupsko spiore nie bede juz pisac moralow itp bo dziewczyny wszystko napisaly co bylo trzeba buziamm :*
just haha ale sie usmialam, kluby powinni zakladac choc ja w ciazy nie musze z poczatku to wrecz mnie odrzucalo tylko ogolrki i mandarynki a teraz widze ze znowu cos zaczyna wracac, teraz tyle slodkiego na imieniny dostalam do spakowalam moj mezowi do pracy i sie z kolegami najedli bo ja to bym to sama obrocila;-):szok:
Lili twoja ksiezniczka pewnie spiewa mamusi i ty mowisz ze to krzyk :-D:-) bidulka stara sie jak moze ;) a moze by tak jakies zdjecia malej ksiezniczki ??

klaczek przy twoich postach wymiekam a co do cycow to ja raczej usatysfakcjonowana ze baloniaste sie zrobily :-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam wszytkie kobietki i zycze milego weekendu :tak::tak:

Jankesowa, moje tak normalnie to już i grawitacją i kilkoma laktacjami pokonane, smętnie sobie w kierunku kolan popatrywały a teraz... Biustonosz gniecie, balony od pępka po brodę. Jak to jeszcze urośnie to ja poproszę szelki jakieś i rusztowanie od spodu. Rajmund twierdzi że takie ładne są, ale faceci to mają chyba powalone poczucie estetyki kiedy w grę wchodzi kawałek cycka.

PATI GRATULACJE!!!

A ja do Zosi - mogę tylko powiedzieć, że lepiej zostać samej niż z mężem, któremu na Was nie zależy. Ja przerobiłam dokładnie to samo! O małżeństwo walczyłam jeszcze przez 7 lat po urodzeniu syna i nic to nie dało. Zdrady, rękoczyny, upokorzenie. Na siłę się odkochiwałam, kiedy zauważyłam, że wyładowuję się na dziecku!
Dzisiaj jestem drugi raz mężatką. Mój syn jest szczęśliwym, młodym, otwartym człowiekiem a ja z jego ojcem utrzymuję kumpelskie kontakty i wszyscy są zadowoleni. Życzę Ci żeby i Tobie się udało!

Onaxxx poszukaj szczęścia w internecie. Ja wiem, że ktoś może to uznać za wariactwo ale już trzy moje koleżanki znalazły męża przez internet i dodam, że jedna miała 32 lata a dwie pozostałe 36. Są dziś szczęśliwe i dopiero starają się o swoje pierwsze pociechy. Spróbuj, co ci szkodzi? Skoro innym się udaje?
Trzymam kciuki. A jeszcze co do tego, że nie pasujesz tutaj. Ja też nie pasuję, bo na 90% nie będziemy się już starać o dziecko więc co ja tutaj robię?
Uszy do góry, będzie dobrze!

Wszystkie babki serdecznie pozdrawiam. Buźka

Ostatnia edycja:
Jankesowa nie bylo mnie troszke wiem ucieklam....ale potrzebna mi byla ta przerwa ale tylko od pisania bo czytac czytalam czesto;-) nie wiem nie mialam jakos weny do pisania,troszke spraw na glowie;-) i wogole sama nie wiedzilam co pisac:confused:. Jeszcze niedawno obie stracilysmy aniolka a ty juz 22 tydzien jak to szybciutko czas leci gratulacje kochana juz ponad polowa za toba:* i oby tak do konca szybciutko zlecialo:-) a ty jak sie czujesz? Jak przygotowania do przyjscia malenstwa? Widze ze synek bedzie;-) Wiesz szczerze ci zazdroszcze;-) tez bym juz chciala czekac na swoje malenstwo;-)ale narazje jeszcze przez jakis czas musze sie wstrzymac z podjeciem tej decyzji;-)
Lilijanko pisalam ze u mnie nic ciekawego:blink: nie zabardzo mam sie z czym rozpisywac, idealnie nie jest zle tez nie a wiec narzekac nie ma co :-) pomalutku wszystko zaczyna sie ukladac i oby tak dalej, jeszcze badanka przedemna i mam nadzieje ze po nich wszystko wyjdzie dobrze.

reklama
Hejka ,
Zosia , najpierw do Ciebie kochana bo ważna sprawa u Ciebie . Odkochaj się , i walcz o siebie i córkę! Nawet jesli wróci to nie będziesz mieć w nim oparcia. Ja już bym nie zaufała. Spokojnie dostaniesz alimenty na siebie i dziecko - tylko walcz . Podobnie jak Zjola i Kłaczek też to przerabiałam , moje córki tylko cierpiały , a teraz jest dobrze bo tatuś daleko. Powodzenia

PATI - no wiedziałam że tak się to skończy - kołpak zrobił swoje!! Serdeczne gratulacje !!! Czekamy na Ciebie i Michałka. Buziaki

Karolcia81 - wszystko już dziewczyny napisały , dacie radę - proszę się nie stresować , jest szansa i trzeba to wykorzystać a z pomocą leków uda się napewno , może nawet w czerwcu do Ciebie dołączę , kto wie???
Onaxxxx - internet , dobra rzecz - spróbuj , co Ci szkodzi? Koniec rozpamiętywania idziesz do przodu , i nie znikaj już ;)

Do góry