miśkam dlatwpjego syneczka (*) cmenatrz pomaga uspokaja, placz kiedy ptrzebujesz jestem z Toba :*
As ciesze sie ze u Ciebie lepiej nie przemeczaj sie nie mezus sie zajmie domem , zdrowka zycze
Lila001 hdzies ty sie kobieto podziewala, nie ladnie tak uciekac na tyle czasu
kobietka22 odstaw te testy i idz na zywilo one nie sa wiele warte naprade i wiele razy p[okazuja ze owulki nie ma a ona jest, a ty niepotrzebnie sie stresujesz
karolcia ja trzymam caly czas kciuki i wierze ze uda wam sie naprawde jestem z Toba
ramari chyba do takich boli musisz sie przyzwyczaic skontrolowac oczywiscie mozesz jesli sie denerwujesz ale ja to mam co jakis czas
zosia2011 kurcze tym chlopm sie w glowie miesza naprawde, trzymaj sie kochana badz dzielna choc wiem ze napewno jest ci ciezko tym bardziej ze go kochasz,tyle ze on nie jest was wart z biegiem czasu i to do ciebie dotrze...
onaxx dobrze ze wrocilas kobieto, i masz tutaj zostac a nie gdzies znowu mi uciekac bo dupsko spiore nie bede juz pisac moralow itp bo dziewczyny wszystko napisaly co bylo trzeba buziamm :*
just haha ale sie usmialam, kluby powinni zakladac choc ja w ciazy nie musze z poczatku to wrecz mnie odrzucalo tylko ogolrki i mandarynki a teraz widze ze znowu cos zaczyna wracac, teraz tyle slodkiego na imieniny dostalam do spakowalam moj mezowi do pracy i sie z kolegami najedli bo ja to bym to sama obrocila;-)
Lili twoja ksiezniczka pewnie spiewa mamusi i ty mowisz ze to krzyk
:-) bidulka stara sie jak moze
a moze by tak jakies zdjecia malej ksiezniczki ??
klaczek przy twoich postach wymiekam a co do cycow to ja raczej usatysfakcjonowana ze baloniaste sie zrobily
Pozdrawiam wszytkie kobietki i zycze milego weekendu