reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lila001 a no tak przelecialo ze hoho choc na poczatku strasznie sie ciaglo. Tobie tez napewno sie uda zobaczysz ani sie nie obejzysz a beda dwie krechy i wielka radosc bo kazdej z nas sie uda. Ja czuje sie dobrze nie moge narzekac poczatki byly trudne ale teraz jest ok , maly juz kopie wiec jestem duzo spokojniejsza o niego
klaczek powalilas mnie na kolana tym opisem haha:-D:-D:-D:-D:-D facet to zawsze lubi duze dzyndzorki :-)bo moj tez zadowolonya ze moze tylko popatrzec bo draznia do dzis to zalamany chlop :tak:

reklama
I tu się z Toba zgodzić do końca nie mogę, jankesowa. Zawsze miałam kumpli płci odmiennej z racji choćby hobby, a że nie wchodziły w grę jakieś gierki to traktowali mnie jak kumpla. I miałam kiedyś dobrego kolegę z którym różne rzeczy sobie opowiadaliśmy i on twierdził że jak się w garści nie mieści to już marnotrawstwo. :-D A spotkałam się też z opinią że duże jest fajne, ale jak grozi uduszeniem we śnie to już przeginka.

Ja tam bym chciała troche większe , no ale cóż , trzeba sie cieszyć z tego co się ma.

Kurcze , cos mi się nie podoba . w czwartek i piątek miałam jakieś różowe plamki mna bieliźnie , a teraz siedze i brzuch na dole mnie boli - jakbym jakieś skurcze miała conajmniej , dziwna sprawa - mam 20dc

chyba mnie Evra nie zawiodła ? co?

Ostatnia edycja:
Hmmm... Czarna... 100% środków nie ma. Janiepierdykam... Wywaliłabym chyba na wszelki wypadek plaster, albo rżnij do gina. Da coś teraz zrobienie bety?

zjola, czarna internetowe znajomosci nie dla mnie, jego tez poznalam przez internet, byl za granica ale okazalo sie ze pochodzi z miasta oddalonego o kilka km od mojego...i po 3 latach przez internet tez mnie zostawil....
siedze i rycze, za oknem sniezyca taka sama jak w lutym kiedy wracalam od lekarza kiedy uslyszalam bijace serce dziecka, wyjelam wtedy telefon i nie malam do kogo zadzwonic zeby podzielic sie ta wiadomoscia,ale szlam i usmiechalam sie sama do siebie....za 4 tygodnie byla tez taka sniezyca,wyszlam a wlasciwie zostalam prawie wypchnieta z gabinetu,wyjelam telefon i nie mialam do kogo zadzwonic,szlam nawet nie pamietam ktoredy wrocilam do domu, lzy zamarzaly mi na policzkach, rozmazany tusz do rzes, ale bylo mi wszystko jedno...bylam tak sama w tym wszystkim, a tak bardzo kogos wtedy potrzebowalam...nienawidze zimy

Onaxxx, robisz sobie krzywdę rozpamiętując te zdarzenia. Osobiście wiercisz palcem w ranie, rozgrzebujesz do żywego, odświeżasz ból. Nie wolno tak. Też nie znoszę zimy - zawsze była dla mnie ciężka bo ja mam problemy depresyjne i o ile latem jest ok, o tyle zimą robię co mogę żeby nie tonąć. Nie daj się.

Dzięki dziewczyny za tyle ciepłych słow.....
jakoś damy radę...musimy na razie to sobie wszystko spokojnie poukładać...
na razie zaczęliśmy planować wczasy na czerwiec...żeby trochę się oderwać od myślenia o starankach, które i tak na 6 miesięcy wstrzymane....a po podróży....zaczniemy walczyć o CUD!

Michałku witaj na świecie...Pati - gratulacje.....i wielkie buziaki.....

czarna76 moja koeżanka na plastrach dwa razy zaszła w ciąże.Wiec myśle że powinnaś je zerwać
Onaxx-kochana przytulam cie bardzo mocno.Ale musisz kochana wrócić do żywych i zacząć żyć.Jeszcze przecież możesz ułożyć sobie życie.wiesz że na nas możesz zawsze liczyć.kochana my tu jesteśmy po to żeby się wspierać nawzajem ale jak będziesz to rozgrzebywać to nic to nie da.
karolcia81- a może właśnie w podróży cud sie narodzi????trzymam kciuki

No a u mnie mieszkanko posprzatane
Snieg sypie za oknem
jutro chce jechać po resztę prezentów ale za bardoz mi sie nie usmiecha bo w niedziele to zawsze tłumy a w szczególności teraz przed świętami.
miłego wieczoru życzę

reklama
I miałam kiedyś dobrego kolegę z którym różne rzeczy sobie opowiadaliśmy i on twierdził że jak się w garści nie mieści to już marnotrawstwo. :-D A spotkałam się też z opinią że duże jest fajne, ale jak grozi uduszeniem we śnie to już przeginka.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam bym chciała troche większe , no ale cóż , trzeba sie cieszyć z tego co się ma.

Kurcze , cos mi się nie podoba . w czwartek i piątek miałam jakieś różowe plamki mna bieliźnie , a teraz siedze i brzuch na dole mnie boli - jakbym jakieś skurcze miała conajmniej , dziwna sprawa - mam 20dc

chyba mnie Evra nie zawiodła ? co?
Mój organizm osobiście plastrów nie toleruje i rozwaliłam sobie od nich cały system hormonalny.
Nie ufam plastrom :no:
W zasadzie od tamtego momentu właśnie wszystko zaczęło się u mnie walić ze zdrowiem....:blink::blink::blink:
Widocznie dla mnie są za silne bo cuda się działy łącznie z objawami ciążowymi typu:zawroty głowy,bóle brzucha,plamienia ,wymioty....:sorry::sorry::sorry:

Do góry