K
kobietka22
Gość
Annas- ja też mam manie grzebania w papierze ,obserwuje sie odkąd mam @ mama mnie uczyła od najmłodszych lat, tylk raz cokolwiek odbiegło od normy mianowicie gdy robiłam test będąc w ciąży obserwowałam śluz i test był na nie ,a ja po śluzie wiedziałam ,że coś inaczej niż zwykle, ale tym razem to jest jakaś masakra poślizg jak opisujesz czułam od 10- 12 dnia cyklu(zwaliłam na rzytulanki (9dc)) , potem nic , potem w 16dc sie coś ciągło taki glutek ściągłam z papieru, potem znowu nic ,a teraz(21dc) to mam i biały i ciągnący naraz nie wiem jak to opisać o! np : jak sie załatwiałam po powrocie z pracy to po środku ciągnący był na bieliźnie ,a po prawej stronie biały gęsty ,ale z ciągnącym nic wspólnego nie miał , i rano to samo na papierze ciągnący ,a w kibelek ten biały gęsty nakapał aż tyle go było i bądź tu mądra, jeszcze wyczytałam gdzieś na necie ,że w początkach ciąży ten ciągnący też jest i zakleja szyjke jak sie zamyka.
Karolcia - to wylecz to paskudztwo i do dzieła, ja np kupiłam mamie 3 opakowania cleaxen za 12 gr bo bonifikata była akurat duża na to ,ale ja kupuje w tej aptece , z którą ginek mój ma umowe.
Karolcia - to wylecz to paskudztwo i do dzieła, ja np kupiłam mamie 3 opakowania cleaxen za 12 gr bo bonifikata była akurat duża na to ,ale ja kupuje w tej aptece , z którą ginek mój ma umowe.