agamati ty to tak dni nie obliczaj, bo nie warto, trzeba iść na żywioł i czekać na efekt, bo jak będziesz planowała każde przytulania to będzie jeszcze bardziej bolało jak się nie uda, walcz ale plany odłóż na półeczkę
aniunia wiem, ze ci słońce ciężko, ale nawet nie dopuszczaj do siebie myśli, że nie zostaniesz mamą, bo zostaniesz nią tylko spokojnie. Dwa cykle to jeszcze nie tragedia, przytulajcie się na lajcie, nie myślcie o robieniu dzieci i szybciej się uda niż myślisz. Ja wiem, że każda z nas by chciała od tak zajść w ciążę ja też bym tak chciała, ale do tego też jest potrzebny spokój. Czytam cię już kochana od pewnego czasu i zauważam, że jesteś bardzo zdołowana i od razu się poddajesz a to też nie pomaga. Musisz zacząć pozytywnie myśleć, bo zablokujesz psychikę. Przytulam cię i proszę cię, myśl pozytywnie bo to naprawdę dużo daje. Musimy wszystkie być silne dla naszych aniołków i dla naszych fasolek, które już niedługo pojawią się w naszym życiu, wierzę w to bardzo mocno!!!
karolcia dobrze, że już @ się rozkręcił, chyba pomogła moja wysyłka priorytetem, bo mój @ dziś się skończył
As piękna gwiazdeczka, masz talent zdecydowanie. Jak samopoczucie?
karollcia owocnego baraszkowania
ja też już się żegnam, miłej nocy