Emy
Fanka BB :)
dziewczyny, nie starajcie sie zrozumiec mojej mamy, nie ma szans. Moja mama nie akceptuje zadnych wyborów w moim zyciu, a ja po prostu robię wszystko zeby byc jak najdalej, od wyboru liceum, poprzez studia i męża. chociaz to nie jest tak ze robie wszystko jej na złość. po prostu nie ma w moim rodzinnym domu nic co mogłoby mnie tam zatrzymac. jest toksyczną egoistką i od dziecka mnie szantazuje emocjonalnie. jak czegos nie chcialam zrobic to mowila ze w takim razie ona idzie się powiesic, i znikała. no comments
ma 5 dzieci, a ja jestem najmłodsza, taka wpadka po 13 latach, no i ciagle powtarza ze najmłodsze jest po to zeby zostało przy matce i podawało herbate na starosc.
zrobie wszystko zeby nie byc taką matką jak moja
kłaczku, tule do serducha i widzę ze poprawną strategię wybrałas na dzisiejszą okazję
julitko, dla mnie tez to wszystko pogmatwane, pozostaje tylko czekac. na pewno zrobię jeszcze jeden test
ma 5 dzieci, a ja jestem najmłodsza, taka wpadka po 13 latach, no i ciagle powtarza ze najmłodsze jest po to zeby zostało przy matce i podawało herbate na starosc.
zrobie wszystko zeby nie byc taką matką jak moja
kłaczku, tule do serducha i widzę ze poprawną strategię wybrałas na dzisiejszą okazję
julitko, dla mnie tez to wszystko pogmatwane, pozostaje tylko czekac. na pewno zrobię jeszcze jeden test