reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam wszystkie przyszłe mamy- bo na pewno nimi bedziemy.
jeszcze 2 tygodnie temu nie sądziłam że tak sie wszystko potoczy... 7 tygodni- tyle miało moje szczęcie. jestem 5 dni po łyżeczkowaniu i zaczynam powoli dochodzić do siebie.
przecież na pewno sie uda.
mam nadzieje ze z waszą pomocą jakoś przetrwam ten trudny czas.

reklama
Witaj, ollla... Masz rację - przecież na pewno się uda. Przecież musi. Jutro minie 5 miesięcy od śmierci naszego maluszka - kopię się w d... co dzień rano, tak dla zdrowotności i - jeśli nie dłubię palcem w ranie - da się żyć. Więc nie dłubię, pozwalam przyschnąć czego i Tobie życzę. Bo przecież musi się udać.

ciagle szukam odpowiedzi dlaczego.. to moja pierwsza ciąża, planowana, przygotowana, wszystkie badania zrobione... częśc mnie wie ze takie rzeczy się zdarzają, a druga częśc-ta bliżej serca- pyta się dlaczego mnie.

Każda z nas zadaje sobie to pytanie.. nie każda usłyszała odpowiedz... Ja po badaniach dowiedziałąm się jaki był powód... choć dalej nie dowierzam, że to już to i po leczeniu następna ciąża będzie udana..

teraz mam nakazane 3 miesiące spokoju dla macicy, mam nadzieje ze 3 miesiące wystarczą zeby móc znowu zacząć się starać, żeby psychicznie się odblokować... bo czytałam ze od samego nastawienia bardzo duzo zalezy, tylko jak wybić sobie z głowy ten straszny obraz, to usg na którym nie było widać zarodka...

nie wytrzymałam, pobieglam zrobic betę. wyniki za 2 godziny. Nie wiem czy to nie za wczesnie ale pojechalam. nic nie szkodzi.
aniunnia biegaj, biegaj. mam nadzieje ze pogoda cie nie zniecheci, no chyba ze biegasz w siłowni ;)
jankesowa gratuluję syneczka
olla witaj, dla twojego aniołka
[*]
olaxxx mi pomógl dopiero psychiatra i leki, a wydawalo sie ze nic mi nie jest, kłaczek ma rację, przynajmniej poszukaj terapeuty. Przynajmniej wysłucha i pomoze poukladac priorytety w zyciu, bo wiem ze z rodziną to jest roznie, większosc pewnie juz nie pamięta ze byłysmy kiedykolwiek w ciązy

https://www.babyboom.pl/forum/members/ollla-83812.htmlollla przytulam Cię mocno!
Pytanie dlaczego, chociaż jak najbardziej na miejscu, jest bezsensowne. Nigdy się nie dowiesz niestety dlaczego tak się stało. Teraz zbieraj siły na rozpoczęcie starań o dzidzię, która na pewno już gdzieś na ciebie czeka, ale potrzebuje silną mamusię! Daj sobie czas, nie tylko dla organizmu,ale też dla siebie, żeby tę siłę odnaleźć.
Pozostań zatem z nami, w grupie zawsze raźniej!

Ja na razie nie wiem ile mam czekać aby rozpocząć starania, dopiero robię badania... jak Bóg da to za 2 miesiące będę mogła zacząć starania.

reklama
emy oby beta była Wyyyyyyysooooka!!:) ja mam plan, za 4 miesiące u mnie beta będzie bardzo bardzo wysoka- taką wersję ustaliłam i takiej będe się trzymać:)

Do góry