reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam wszystkie przyszłe mamy- bo na pewno nimi bedziemy.
jeszcze 2 tygodnie temu nie sądziłam że tak sie wszystko potoczy... 7 tygodni- tyle miało moje szczęcie. jestem 5 dni po łyżeczkowaniu i zaczynam powoli dochodzić do siebie.
przecież na pewno sie uda.
mam nadzieje ze z waszą pomocą jakoś przetrwam ten trudny czas.

reklama
Witaj, ollla... Masz rację - przecież na pewno się uda. Przecież musi. Jutro minie 5 miesięcy od śmierci naszego maluszka - kopię się w d... co dzień rano, tak dla zdrowotności i - jeśli nie dłubię palcem w ranie - da się żyć. Więc nie dłubię, pozwalam przyschnąć czego i Tobie życzę. Bo przecież musi się udać.

ciagle szukam odpowiedzi dlaczego.. to moja pierwsza ciąża, planowana, przygotowana, wszystkie badania zrobione... częśc mnie wie ze takie rzeczy się zdarzają, a druga częśc-ta bliżej serca- pyta się dlaczego mnie.

Każda z nas zadaje sobie to pytanie.. nie każda usłyszała odpowiedz... Ja po badaniach dowiedziałąm się jaki był powód... choć dalej nie dowierzam, że to już to i po leczeniu następna ciąża będzie udana..

teraz mam nakazane 3 miesiące spokoju dla macicy, mam nadzieje ze 3 miesiące wystarczą zeby móc znowu zacząć się starać, żeby psychicznie się odblokować... bo czytałam ze od samego nastawienia bardzo duzo zalezy, tylko jak wybić sobie z głowy ten straszny obraz, to usg na którym nie było widać zarodka...

nie wytrzymałam, pobieglam zrobic betę. wyniki za 2 godziny. Nie wiem czy to nie za wczesnie ale pojechalam. nic nie szkodzi.
aniunnia biegaj, biegaj. mam nadzieje ze pogoda cie nie zniecheci, no chyba ze biegasz w siłowni ;)
jankesowa gratuluję syneczka
olla witaj, dla twojego aniołka
[*]
olaxxx mi pomógl dopiero psychiatra i leki, a wydawalo sie ze nic mi nie jest, kłaczek ma rację, przynajmniej poszukaj terapeuty. Przynajmniej wysłucha i pomoze poukladac priorytety w zyciu, bo wiem ze z rodziną to jest roznie, większosc pewnie juz nie pamięta ze byłysmy kiedykolwiek w ciązy

https://www.babyboom.pl/forum/members/ollla-83812.htmlollla przytulam Cię mocno!
Pytanie dlaczego, chociaż jak najbardziej na miejscu, jest bezsensowne. Nigdy się nie dowiesz niestety dlaczego tak się stało. Teraz zbieraj siły na rozpoczęcie starań o dzidzię, która na pewno już gdzieś na ciebie czeka, ale potrzebuje silną mamusię! Daj sobie czas, nie tylko dla organizmu,ale też dla siebie, żeby tę siłę odnaleźć.
Pozostań zatem z nami, w grupie zawsze raźniej!

Ja na razie nie wiem ile mam czekać aby rozpocząć starania, dopiero robię badania... jak Bóg da to za 2 miesiące będę mogła zacząć starania.

reklama
emy oby beta była Wyyyyyyysooooka!!:) ja mam plan, za 4 miesiące u mnie beta będzie bardzo bardzo wysoka- taką wersję ustaliłam i takiej będe się trzymać:)

Do góry