czarna76
Fanka BB :)
Cześć , ufff doczytałam
Skierka , Emy , Malwa - witam serdecznie , smutne tylko to że tu lądujemy, to forum pomaga , zostańcie. U mnie nikt z bliskich nawet nie wspomni o poronieniach , sama sobie radzę i BB mnie wspiera.
Emy , no proszę ... ja też widzę dwie
Jankesowa , gratuluje że wszycho OK , synuś! marzenie.... teraz wybierajcie imię ....ciekawam , co wybierzesz
Karolcia , no i fajnie , wyleczysz i juz teraz będzie GIT!!!!
Kaśka , pozdrawiam i buziaki dla Werci
Kłaczek , może kociamber Wam kibicuje podczas igraszek , no ładne kwiatki ....
Zjola i AS , ogromnie Wam współczuje przeżyć które macie teraz i tych które przed Wami . Jesteście w moich myślach cały czas, ściskam i przytulam.
Anulka , bez załamki , przecież się uda - jeśli nie już to niedługo
Koti - witam , witam i o zdrowie pytam? Jak Gracjanek , zaraz 8 miechów, kurcze , ale ten czas zasuwa, fotę gościa chętnie zobaczymy.
Słodziutka , jeszcze tylko troszeczke wytrzymajcie, kciuki cały czas są , wiesz...
No , to teraz na wieści idę .... poczytam co u brzuchatek słychać
Skierka , Emy , Malwa - witam serdecznie , smutne tylko to że tu lądujemy, to forum pomaga , zostańcie. U mnie nikt z bliskich nawet nie wspomni o poronieniach , sama sobie radzę i BB mnie wspiera.
Emy , no proszę ... ja też widzę dwie
Jankesowa , gratuluje że wszycho OK , synuś! marzenie.... teraz wybierajcie imię ....ciekawam , co wybierzesz
Karolcia , no i fajnie , wyleczysz i juz teraz będzie GIT!!!!
Kaśka , pozdrawiam i buziaki dla Werci
Kłaczek , może kociamber Wam kibicuje podczas igraszek , no ładne kwiatki ....
Zjola i AS , ogromnie Wam współczuje przeżyć które macie teraz i tych które przed Wami . Jesteście w moich myślach cały czas, ściskam i przytulam.
Anulka , bez załamki , przecież się uda - jeśli nie już to niedługo
Koti - witam , witam i o zdrowie pytam? Jak Gracjanek , zaraz 8 miechów, kurcze , ale ten czas zasuwa, fotę gościa chętnie zobaczymy.
Słodziutka , jeszcze tylko troszeczke wytrzymajcie, kciuki cały czas są , wiesz...
No , to teraz na wieści idę .... poczytam co u brzuchatek słychać
Ostatnia edycja: