reklama
K
kaira24
Gość
Witam :-)
Słodziudka Jestem cały czas z Tobą myślami.Przytulam mocno:*
Ilonka- dopiero 2 lata Całę życie przed Wami a fasolka przyjdzie wcześniej niż się spodziewasz!
Zjola jesteś wielka i dopiero 40?? Jeszcze masz dużo czasu.Dla mnie tragiczny był 2008,2009 teraz od kwietnia jest ok zobzcymy jak długo
Kłaczek jestem godna podziwu do twoich opisów
Karolciu wszystkiego dowiesz sie na wizycietrzeba leczyć siebie i męża, powinno się zabezpieczać przez okres leczenia i miesiąc po antybiotykoterapii.
Słodziudka Jestem cały czas z Tobą myślami.Przytulam mocno:*
Ilonka- dopiero 2 lata Całę życie przed Wami a fasolka przyjdzie wcześniej niż się spodziewasz!
Zjola jesteś wielka i dopiero 40?? Jeszcze masz dużo czasu.Dla mnie tragiczny był 2008,2009 teraz od kwietnia jest ok zobzcymy jak długo
Kłaczek jestem godna podziwu do twoich opisów
Karolciu wszystkiego dowiesz sie na wizycietrzeba leczyć siebie i męża, powinno się zabezpieczać przez okres leczenia i miesiąc po antybiotykoterapii.
Witam ja tylko na chwilkę Dla nowych aniołeczków (*) i uściski dla mamuś :-(. Za starajace sie trzymam kciuki kochane zero presji... naprawde nam udalo sie w 4cyklu po poronieniu tylko dlatego ze wrzucilam na looz totalny kupilam sexi gorset i ujezdzalam meza wtedy kiedy mialam ochote a nic na sile naprawde jak bedzie mialo byc to bedzie a mnie tak termin z Usg pokrywa sie z OM wiec nawet nie wiem kiedy owulke mialam, nie liczylam ze w tym cyklu sie udalo nawet czekalam na @ zeby znowu sie sexic i tak trzeba myslec. a teraz kochane odrobinka nadzieji jestem dzis po wizycie iii wszystko dobrze bardzo sie ciesze poznaliśmy plec bedzie synuś ciesze sie ale najbardziej moj maz dumny ze szok:-). Pozdrawiam
[IMG=http://img576.imageshack.us/img576/2184/foto284.th.jpg][/IMG]
[IMG=http://img576.imageshack.us/img576/2184/foto284.th.jpg][/IMG]
agamati1
Fanka BB :)
Jankesowa- cieszę się bardzo, że wizyta udana.... no i gratuluję SYNKA!!!!!
Zjola - Przytulam...... Ten rok jest paskudny, ale na szczęście już się kończy, a nowy przyniesie nam więcej szczęścia!!!
Słodziutka - 3mam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!
Zjola - Przytulam...... Ten rok jest paskudny, ale na szczęście już się kończy, a nowy przyniesie nam więcej szczęścia!!!
Słodziutka - 3mam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!
karolcia81
czekam na szczęście.....
Jankesowa - super!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
jankesowa - gratuluję!!!
Emy
Fanka BB :)
dziewczyny prosze pomozcie bo zeswiruje.
dzis zrobiłam test, przed chwila, wiem ze za wczesnie ale cos mnie tknelo.
no i pokazuje wam rezultat. nie bardzo wyraznie mi te zdjecia wyszły.
na poczatku nie zauwazylam tej drugiej kreski, jakos tak automatycznie spodziewalam sie jej wyzej niz jest. boze, czy ona ma tam byc czy test jest felerny?????
zauwazylam ja dopiero jak wyrzucalam test do kosza.
czy to to?
zwariuje
dzis zrobiłam test, przed chwila, wiem ze za wczesnie ale cos mnie tknelo.
no i pokazuje wam rezultat. nie bardzo wyraznie mi te zdjecia wyszły.
na poczatku nie zauwazylam tej drugiej kreski, jakos tak automatycznie spodziewalam sie jej wyzej niz jest. boze, czy ona ma tam byc czy test jest felerny?????
zauwazylam ja dopiero jak wyrzucalam test do kosza.
czy to to?
zwariuje
Załączniki
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Emy, to chyba taki test, ze ma szeroko rozstawione kreski. ja tam widze 2 :-). kontrolna tez blisko brzegu, tak samo jak ciążowa :-). jak chcesz, to mozesz kontrolnie zatestowac jeszcze raz, ale la tam po cichu gratuluję :-).
kocham widok II kreseczek :-)
kocham widok II kreseczek :-)