a ja dziś pospałam do 11!!!byłoby super, gdyby nie to, że ciągle mi się śni,że mój mąż mnie zdradza...
kłaczku, no skoro już w mięsnym się dogadasz, to rokowania są niezłe.a wpadki to i w polskim się zdarzają
więc nie poddawaj się i nie zniechęcaj
Ikka, a ja jednak zapraszam Cię czasem na wieści.też długo miałam obawy, żeby się "ujawnić", ale przecież przez dzielenie się radościami, czy troskami nie można zapeszyć.a nieraz jakąś słuszną radę komuś podrzucić
Karolina.PW, a może zrób sobie jeszcze prolaktynę-czasem jej niewłaściwe proporcje "lubią"powodować bolesne i nieprzyjemne miesiączki.ja brałam np castagnus ziołowy, który bardzo delikatnie reguluje poziom prolaktyny w 2 fazie cyklu i mi bardzo pomóg.również z zaciążeniem /chyba, bo przed kuracją staraliśy się prawie 2 lata o pierwszą dzidzię/
Anulka, wszystko możliwe!!!OBY OBY!jak długie cykle masz?kiedy możesz testować?w pierwszej ciąży to mnie cyce mega bolały, ale bolały też przed @ więc zmyła była
bardzo za to pomogła obserwacja śluzu, bo przed @ było sucho, a jak zaciążyłam i za pierwszym i za drugim razem-to sporo biało-kremowego było.a Ty u siebie obserwowałaś?3mam kciuki