Wonka uk slodziutka_e, jeśli o Nią chodzi, tu jest Jej profil:
Zobacz Profil: slodziutka_e - Forum BabyBoom
Zobacz Profil: slodziutka_e - Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi kochane,pamietam w trudnym dla mnie okresie,gdy pojawilam sie tu na forum,byla tu dziewczyna o nicku Slodziutka,jestem ciekawa czy jeszcze tu wpada?
bardzo mi pomogla wirtualnie,choc sama sytuacje miala nieciekawa.
Hej babeczki!
Witam się niedzielnie. Widzę, że coś smutaśnie tu wczoraj było!
Kochane Anniunia, Czarna, Onaxxx - co szkodzi próbować? Jak to mówią : kto nie ryzykuje, ten nie je. Jak tak człowiek popatrzy wstecz, to całe nasze życie, to ciągłe podejmowanie ryzyka i walka ze strachem i przeciwnościami losu a przecież podejmowanie niektórych decyzji jakoś łatwo nam przychodzi. Dajmy na to egzaminy. Każdy ze strachu dostaje sraczki ale podejmuje ryzyko, bo tak trzeba. Podejmujemy nową prace i aż skrętu kiszek dostajemy ale przecież jest nam potrzebna i tak długo próbujemy i szukamy aż znajdziemy. Wiele jest takich przykładów. Nawet sam fakt bolesnego porodu nie jest w stanie odstraszyć nas od posiadaniem dzieci! Dlaczego? Dlaczego w takich przypadkach nie uciekamy a w innych rezygnujemy? Dajcie sobie szansę dziewczyny. Jak nie dajecie rady same, to marsz do psychologa. Ja też już to przerabiałam. Do póki piłka w grze jeszcze wszystko może się zdarzyć!
Mam nadzieję, że moja paplanina chociaż odrobinę w czymś Wam pomoże!
Pozdrowionka
Wonka Słodziutka bywa na forum, na pewno podczytuje, jest nawet moderatorem tego wątku. Jest w ciąży i spodziewa sie córeczki, termin ma na grudzień.
Na pewno po Twoim poście się prędzej czy później odezwie :-)
Zjola mądre słowa.