julitka80
dni, których nie znamy...
lina, mój mąż też miał w pewnym momencie wyniki raczej średniawe.kupiłam mu salfazin, który nieststy brał jak sobie przypomniał.nie wiem, może zbieg okoliczności, ale udało się zaskoczyć.wiesz, wydaje mi się, że skoro Wam się udało raz, to nie można zakładać, że tylko in vitro pozostało.do in vitro to jeszcze długa droga/np inseminacja/, ale przede wszyskim próby próby próby.czytałam też, że przy słabszym nasieniu nie powinno się często seksu uprawiać, bo plamniczki nie mają się kiedy solidnie wzmocnić, tylko właśnie 2-3 dni przed owu.nie trać wiary Kochana, na pewno się uda!!!!
Motyl!!!!!piękna wiadomość!!!!gratuluję Kochana!!!a bóle brzucha to norma-owszem trzeba zgłaszać lekarzowi, ale dopóki nie ma krwawień czy plamień, to nie martw się na zapas!!!!ja też latałam do toalety jak tylko wydało mi się, że mam "wilgotno"w gaciach i jeszcze blokada w załątwianiu się.ale to jest normalne zupełnie.każda z nas coś takiego ma.wsuwaj więc magnez i kwas foliowy i co tam Ci lekarz zaleci i bądź dobrej myśli!!!!ale fajowościskam
Motyl!!!!!piękna wiadomość!!!!gratuluję Kochana!!!a bóle brzucha to norma-owszem trzeba zgłaszać lekarzowi, ale dopóki nie ma krwawień czy plamień, to nie martw się na zapas!!!!ja też latałam do toalety jak tylko wydało mi się, że mam "wilgotno"w gaciach i jeszcze blokada w załątwianiu się.ale to jest normalne zupełnie.każda z nas coś takiego ma.wsuwaj więc magnez i kwas foliowy i co tam Ci lekarz zaleci i bądź dobrej myśli!!!!ale fajowościskam
Ostatnia edycja: