K
kobietka22
Gość
Kłaczek - takie pieluszki to ja lalkom zakładałam jak byłam mała i umiałam ,a teraz to nie wiem czy bym potrafiła , z jednej strony to pieluche tetre sie wyprało wygotowało i nadal w użyciu,a obecne pampersy są drogie , kurcze jak nieraz pomyśle jak my z M wyżyjemy jak już będe bez dochodu to mi ciary po plecach chodzą , chociaż jak rozmawiam z siostrą , która ma troje dzieci to mówi ,że robi poporstu mega zakupy takie,że ledwo sie w aucie mieści ,ale ma na miesiąc spokój , ma lepiej z tym ,że mieszka z rodzicami i bratem w dużym domu z niskim czynszem i składają sie na troje więc te opłaty ma prawie żadne ,a u nas same opłaty i to na pół z moją mamą licze same nasze wynoszą 500zł mamy internet , telefony na karty no i na pół z mamą opłaty mieszkaniowe ,światło itd,ja już powiedziałam ,że nie biorę kolejnego telefonu tylko ten zostawiam ,a M już marzy o kolejnej umowie,żywność następne 500zł M ma taką pensje ,że czasem to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać ,a ja swoje marne grosiwo z połowy etatu ,ale mój etat sie skończy z dniem porodu więc nie ma,że boli tylko kłade na kupke ile moge, ale mimo to sie nie poddam i będziemy walczyć o dziecko bo jak nie teraz to kiedy;-)mam tylko nadzieje ,że M znajdzie nową prace zanim jego zakład pracy padnie , bo na to sie zanosi .Jakoś damy rade.
Ola ** - no właśnie właśnie ty będziesz tulić jak ja będe testować , ale mam nadzieję ,że czasem zajrzyszdo nas znajdziesz czas, ty masz już górki ,a mnie i wiele innych dopiero te stresy czekają ,ale powiedz tak szczerze bardzo ,źle jest jeśli chodzi o strach i jakieś wymyślone dolegliwości ?Bo ja jestem mistrzynią panikarstwa
Ola ** - no właśnie właśnie ty będziesz tulić jak ja będe testować , ale mam nadzieję ,że czasem zajrzyszdo nas znajdziesz czas, ty masz już górki ,a mnie i wiele innych dopiero te stresy czekają ,ale powiedz tak szczerze bardzo ,źle jest jeśli chodzi o strach i jakieś wymyślone dolegliwości ?Bo ja jestem mistrzynią panikarstwa