reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam.Dawno mnie tu nie bylo czasu brak wrocilam do pracy ale na troche bo musialam po takim dlugim zwolnieniu:(.Wiec tak u mnie oki za tydzien ide do lekarza i najprawdopodobniej zaczynamy staranka jak bedzie oki bo po moich wszystkich operacjach nie wiem czy organizm jest juz silny.Widze ze duzo tu nowych aniolkowych mam to zapalam dla was
[*].Nowo zafasolkowane mamy zycze spokojnych 9 miesiecy.POZDRAWIAM.

reklama
A my się bzyknelismy wczoraj bez mundurka....bo skoro @ ma nadejśc tuż, tuż...to co tam...niech się dzieje wola nieba...
ale tak jak pisze kłaczek....juz mam stracha..co to będzie!

Kłaczku ja Cię będę kopała osobiście :) To jest strasznie potrzebne, jak człowiek się zagalopuje.

Karolciu ja nieustająco trzymam kciuki za wasze staranka! Oby jak najszybciej pojawiła się fasolka i tym razem bez żadnych komplikacji na świecie pojawił się dzidziuś!

Karolcia, u mnie ketonal to lek ratujący życie :) śmieję się ale to prawda, od 2 miesięcy nie stosuję, bo ćwiczymy przed staraniami i wszystko się może zdarzyć, ale na moje migreny tylko te tabsy mi pomagają. Myślę, że wszystko jest dobrze i nic cię nie łapie, po prostu znów org. musi się przestawić na chwilowe @.

Zjola, wiem, że się boisz bo każda z nas by się bała, ale nie ma co musi być dobrze jak nowe objawy się pojawiają :)

a mnie chyba organizm robi w konia, bo biust jakiś mi się wydaje mniej obwisły i brzuchol jakoś tak dziwnie odstaje, widzicie i to się nazywa wkręcanie sobie ciąży, ja to jestem mistrzynią wkładania sobie dzieci do brzucha :), dlatego jak mojemu a. mówię, ze może w ciąży jestem, to on już mówi, no jasne w której to już ciąży 10?? ":)

reklama
ilonka - dla mnie ketonal to tez jak chleb powrzedni...i tylko on działa na wszystko...ale zaraz tez będe musiała dwa razy pomysleć zanim po niego sięgnę...

a co do wkładania sobie fasolek w brzuszki...to ja tez mam mistrzostwo świata....z tym , że odkąd się staramy to zazwyczaj mnie przeczucia nie myla...ale jak byliśmy parą...to każdego miesiąca go stresowałam, że chyba zaliczylismy wpadkę...bo mi się @ jeden dzień opóźniała....więc od hmmmm 17 roku zycia to co miesiąc " w ciąży" byłam...hihihih

Do góry