reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nerowercia ja różnie po 30, 42 i 60 dniach a później się ze mnie lało.................
Ewelinko i jeszcze raz Gratuluję, i co z tego że nikt nie wierzył A my ??? I Ty wierzyłaś i się udało!!!! Ja zawsze będę to powtarzać Cuda się zdarzają a my jesteśmy tego przykładem

Dzięki dziewczyny-to pewnie troszkę sobie jeszcze poczekam ;-(

Mysza84 mówisz poważnie? ;-) ja tu męża trzymam byśmy się powstrzymali a nic mi nie dolega, przecież nic mnie nie boli bym nie mogła po baraszkowac z mężem no i tak się zastanawiałam czy jest to możliwe by przed pierwszą @ już zajśc w ciąże-a jednak-naprawdę ucieszyła mnie Twoja odpowiedź. Moja rodzinka mi mówi ,,działajcie" teraz a ja czekam i sama nie wiem na co przecież nikt nie mówi,że nie można-prawda ;-)

nerowercia serio serio :-D :-D :-D
I nie jestem jedynym przypadkiem takim na tym forum, który zamiast 1@ po stracie zobaczył IIkrechy na teście :-)

Nerowercia ja tez znam poza Myszą takie osoby i tulą zdrowe bobasy:) chociaz u nas M chcial odrazu a ja wolałam poczekać:) te trzy @ chociaz

Mysza84 w sumie to ja nie jestem tak długo na tym forum bo dopiero 2 tyg i nigdy nie miałam czasu by doczytac wszystko od początku ale bardzo mnie ucieszyła ta twoja wiadomośc-naprawdę!! My się z mężem powstrzymywaliśmy bo przecież jak trzeba czekam minimum do tej 1 @ to jak to niby teraz-byśmy mieli się zabezpieczac?-to troszkę dziwnie i woleliśmy lepiej poczekac. No ale teraz ;-) podziałamy!

Ola
ja wolę nie czekac wszyscy mi mówią że najlepiej działac od razu tylko nigdy nie spytałam nikogo czy ktoś czekał do tej 1 @ teraz to ja też nie będę czekac- a może się uda.....

Ostatnia edycja:
nerowercia poczytaj w takim razie o nas wszystkich na wątku poznajmy się :)
jest teoria ,ze jak jest organizm gotowy to się zajdzie ,a jak nei to po prostu troszkę później wieć jeśli jestes gotowa próbuj.
a co lekarze mówili?jaka była przyczyna straty?

nerowercia bo ja też na bieżąco z tym wątkiem nie jestem. Czy Ty wiesz co było przyczyną straty ?
Bo widzę że jednego dzidziusia małego już masz :-)

reklama
witam Was dziewczynki :)
no ja tez sie ciagle "motam" kiedy zaczac staranka o kolejna dzidzie, ja chcialabym juz, lekarka mowila zeby odczekac ze trzy miesiace....nic mi nie dolega, fizycznie i psychicznie czuje sie dobrze. od zabiegu minal juz prawie miesiac i ciagle czekam na @, mysle, ze juz niedlugo sie zjawi...boje sie, ze jak za szybko postaramy sie o ciaze, to znowu bedzie cos nie tak, no ale skoro jest teoria, ze jak organizm niegotowy to i tak nic z tego nie wyjdzie, to chyba sprobujemy juz niebawem :)
Mysza - twoja historia mnie zmotywowala do dzialania ;)

Do góry