reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Chciałam tylko się pochwalić....
Dziś byłam na Betce, wyniki popołudniu lub jutro rano...wczoraj na teście II grubaśńe krechy....jeszcze nie wierzę, że się Nam udało, ale jestem przeszczęsliwa! Póki co zmagam się z bólem żołądka, zgagą i piekącymi czyczkami...lekko dół brzucha pobolewa..od wczoraj, biorę luteinę dopochwowo, wizyta w poniedziałek, proszę o kciuki i modlitwę...strach jest większy, mimo iż wierzę, że tym razem Moje Maleństwo wytrwa do czerwca!!!
Oprócz mojej ginki, żaden lekarz nie dawał nam szans...tym bardziej jestem w szoku...
I jeszcze tu muszę pogratulować
a więc Kochana Ty moja, ogromnie Wam GRATULUJĘ i trzymam mocno &&&
abyś za 8 miesięcy mogła przytulić Maleństwo!!!
As- bardzo mi przykro z powodu Taty...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewcia, jeszcze tylko info na Księżyc wyślę
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Ewcia, jeszcze tylko info na Księżyc wyślę
Spoko
i tam moje gratulacje dotrą
a_gala
Fanka BB :)
ewelinko gratuluje serdecznie!!!!! jak milo sie czyta tak radosne wiesci, trzymam mooooocno kciuki za czerwiec 2011
As - bardzo wspolczuje i przytulam mocno, trzymaj sie...
As - bardzo wspolczuje i przytulam mocno, trzymaj sie...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dziękuję dziewczyny*
nerowercia
Wiara, Nadzieja, Miłośc!!
ewelina28 Gratuluję serdecznie-tak bardzo się cieszę jak którejś z nas się uda i trzymam za to baaardzo mocno kciuki!!
AS 76 bardzo mi przykro z powodu taty, w pewnym stopniu wiem co przeżywasz bo też mam chorowitych rodziców i za każdym razem kiedy dzwoni telefon -boję się go odebrac ;-(
Dziewczynki ostatnio pytałam Was po jakim czasie dostałyście swój pierwszy @ , ale żadna mi nie odpisała ;-( wiem ,że są ważniejsze tematy ale ja tak bym chciała od nowa zacząc staranka, że tylko czekam....
AS 76 bardzo mi przykro z powodu taty, w pewnym stopniu wiem co przeżywasz bo też mam chorowitych rodziców i za każdym razem kiedy dzwoni telefon -boję się go odebrac ;-(
Dziewczynki ostatnio pytałam Was po jakim czasie dostałyście swój pierwszy @ , ale żadna mi nie odpisała ;-( wiem ,że są ważniejsze tematy ale ja tak bym chciała od nowa zacząc staranka, że tylko czekam....
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił że pierwsza @ to z reguły pojawia się po 4-6tyg po zabiegu.
U mnie się nie pojawiła, bo zamiast niej w brzuszku zamieszkał Szymonek :-)