reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kobietka22 dziękuję za słówka otuchy są one nam na pewno teraz potrzebne. Ja też tak myślę że odczekam do pierwszej @ i wtedy zaczniemy od nowa staranka -dużo się słyszy lepiej odczekac do 3 @ a niektórzy mówią by działac po pierwszej @ my jednak spróbujemy po pierwszej @. Czasami tak jest że jak już się odczeka te 3 @ to wtedy jest trudniej zajść a tak to organizm na świeżo zaskakuje szybciej -ale właśnie czasami nie jest na to gotowy by utrzymać maleństwo. Ja jednak spróbuję, myślę że im później tym rany będą większe i w głowie będzie więcej myśli i wtedy psychika będzie nas blokowac. A jak narazie jestem dobrej myśli że się nam uda ;-) NO BO PRZECIEŻ MUSI SIĘ UDAĆ PRAWDA?!!! Za każdą z nas trzymam kciuki ;-)

reklama
witam, w lipcu dowiedziałam się że jestem w ciązy.Strasznie byliśmy szczęśliwi z mężem, później okazało soę że jest to ciąża bliźniacza, dla nas to było podwójne szczęście.Niestety w 8 tc ciąży na usg okazało się że serduszka dzieci nie biją, choć wczesej biły idealnie- książkowo. Na drugi dzień miałam zabieg.Minął już miesiąc od tego koszmarnego dnia a dla mnie cały świat się zawalił i wszystko straciło sens....

powiem ci ze ja tez nie chcialam z nikim gadac ale od czasu kiedy tu jestem jest mi jakos lepiej z tym
dziewczyny podnasza na duchu
wiesz i tutaj kazdy wie co czujesz o to przezywa tak samo
i mozesz sie wyzalic wyplakac
mo jest strasznie ciezko ale musze z tym zyc
ale bedzie lepiej musi byc
trzymaj sie i jak cos to pisz

lena witaj na forum....swiatelko dla twoich maluszkow
[*] :-(
bedzie ci latwiej tutaj na forum....tu znajdziesz wiele dziewczyn ktore wespra....odpowiedza na pytania i dadza nadzieje....pokarza ze wszystko jest mozliwe :tak: pisz tu talk czesto jak potrzebujesz i o wszystkim co cie gnebi....
na zalobe po dzieciatkach daj sobie czas....pozwoli "przyzwyczaic" sie do bolu....jest na forum wiele dziewczyn ktore po stratach (czasem kilku) sa szczesliwymi mamami albo nosza dzidziusia pod serduchem....niektore sa tak bliskie rozwiazania ze odliczamy dni ;-)
niewiele sie tu teraz udzielam.....ale od czasu do czasu cos skrobne...pokazac ze pomimo wielu trudnosci w tej ciazy moj suwak mknie do przodu i nie biore innej opcji pod uwage jak tylko mojego Kluska przywitac zdrowego w terminie.....ale po smierci moich coreczek potrzebowalam czasu....duzo czasu....musialam sie wyleczyc,dojsc do siebie.....i wlasnie to forum dalo mi nadzieje i wiare...a kciuki dziewczyn przed wizytami sa magiczne,wiec trzymam za ciebie...niech marzenie o dzidziolku szybko ci sie spelni :sorry2:

reklama
Do góry