reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie
dawno nie pisałam ale czytam codziennie
za każdą trzymam kciuki o każdej myśle
u nas no cóż "wariatkowo na resorach"
Wercia dziś ma przedstawienie
kicia ma ADHD
dostaliśmy mieszkanie z tbs co prawda mniejsze niż chcielismy bo tylko 44 m ale coz nie można miec wszystkiego
ja sie staram ale nie wychodziło ostatnio trzeba było po pomoc się udać do specjalisty dzis już ok

i to tyle

brzuchatki gratuluję i brzuszki proszę pogłaskać
staraczki hmm wy wiecie
czekającym na zielone oby jak najsybciej się zapaliło

a nowym Aniołkowym mamusią życzę mnóstwo siły

reklama
kaska super ze widze jakies wiesci od ciebie :)) my tez dostalismy mieszkanie z TBS ;)i juz 5 dni przenosimy graty..tez dostalismy mniejsze niz oczekiwalismy ale 2 pokoje sa i czynsz bedzie mniejszy ;D ciasne ale "wlasne" :p
a co to za przedstawienie Wercia dzis ma???twoj kot ma ADHD a u mnie pies ;| ta to dopiero ma zaawansowanie ;D
buziaczki dla Werci i kotka ;P

ANIOŁKI ale wy wpłacacie tylko kaucję a my partycypację i kaucje i to jakieś będzie 40000 zł ale to i tak mniej niż własne m na ktore nas nie stać
Wercia ma dziś "przegląd twórczości osób niepełnosprawnych" wieczorkiem wrzucę wam zdjęcia
super mknie ten Twój suwaczek ale i mój ewentualny starankowy tez zasuwa

Kasia, super, ze z mieszkankiem sie udalo. szkoda, ze mniejsze, ale mam nadzieje, ze przynajmniej nizej lub z winda, zeby Wam lzej bylo z Wercia wychodzic. trzymam kciuki, zeby teraz wszystko po kolei sie prostowalo.

Czarna, Kaska i Aniołki - super żeście się odezwały babeczki! Pozdrowionka

Aniołki - jak ten twój suwaczek pomknął do przodu! A dopiero co cieszyłyśmy się wszystkie z twoich dwóch kreseczek! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&!

A ja jutro wyjeżdżam w wariacką podróż seicento do Turynu. Proszę trzymajcie za nas kciuki żeby maluszek się sprawił i dojechał bez przeszkód. Nie będę się odzywać przez dwa tygodnie ale jak wrócę, to wrzucę parę fotek i skrobnę coś o naszej wycieczce. Jak na razie mam nerwa przed wyprawą i nie mogę spać po nocach. Już w myślach pakuję tą niezliczoną ilość gratów do maleńkiego autka. jedziemy do koleżanki i zabieramy pełno rzeczy dla niej. Ona jest teraz w ciąży ,nota bene też po dwóch poronieniach, i zawozimy różne szpeje od dziadków dla mającego przyjść na świat malucha no i jeszcze dla rozkosznego dwulatka.

Pozdrawiam Was wszystkie moje kochane i do napisania, chociaż dzisiaj się może jeszcze odezwę ;-)

aaaaa no tak..my tylko kaucje wplacalismy :D o jedno zero mniej niz wy :p
no tak jakos moj suwak sie przsuwa w miare szybko nawet dopiero co sie na genetyczne umawialam a juz w sobote(25.09)mam polowkowe ;D wiec prosze o kciuki juz teraz :)) ...zreszta tak jak moj brzuch :p idzie do przooooodu :))) ale wlasnie ten twoj tez mnkie-mialam pytac czy nie zmienilas i nie przesunelas go w przod bo jakos malo czasu "luzu" ci zostalo :D hihi to ja juz trzymam z Kluskiem kciuki za pomyslny pierwszy raz ;)
zjola dziekujemy z Kluskiem za kciuki i za was rownez trzymamy :) za podroz i za
fasolke-miejmy nadzieje ze przyjedzie z wami z podrozy :D

Ostatnia edycja:
Isza, Ty pracujesz w jakichś pogańskich godzinach, czy normalnie? Bo jakby co to ja jestem od 11:00 do 18:00. Przy czym 11:00 to na pewno a z tą 18:00 to bywa że się zwinę wcześniej jak pogoda się pochrzani, albo zaczyna mrok zapadać. Chciałabym żebyś sobie coś wybrała.

witajcie
dawno nie pisałam ale czytam codziennie
za każdą trzymam kciuki o każdej myśle
u nas no cóż "wariatkowo na resorach"
Wercia dziś ma przedstawienie
kicia ma ADHD
dostaliśmy mieszkanie z tbs co prawda mniejsze niż chcielismy bo tylko 44 m ale coz nie można miec wszystkiego
ja sie staram ale nie wychodziło ostatnio trzeba było po pomoc się udać do specjalisty dzis już ok

i to tyle

brzuchatki gratuluję i brzuszki proszę pogłaskać
staraczki hmm wy wiecie
czekającym na zielone oby jak najsybciej się zapaliło

a nowym Aniołkowym mamusią życzę mnóstwo siły
Kasiu jak super,że się odezwałaś.:-):-)
I wreszcie jakieś wiadomości od Ciebie.:tak:
Mieszkanka gratuluję.:tak::-):-)
Zawsze to własne 4 kąty .

Buziaki i uściski dla Werci i mizianko za uszkiem dla kotki.:tak::-):-)

ANIOŁKI ale wy wpłacacie tylko kaucję a my partycypację i kaucje i to jakieś będzie 40000 zł ale to i tak mniej niż własne m na ktore nas nie stać
Wercia ma dziś "przegląd twórczości osób niepełnosprawnych" wieczorkiem wrzucę wam zdjęcia
super mknie ten Twój suwaczek ale i mój ewentualny starankowy tez zasuwa
Czekam na fotki z przedstawienia.
Rzeczywiście Twój suwaczek mknie ładnie do przodu.:tak::-):-)

Czarna, Kaska i Aniołki - super żeście się odezwały babeczki! Pozdrowionka

Aniołki - jak ten twój suwaczek pomknął do przodu! A dopiero co cieszyłyśmy się wszystkie z twoich dwóch kreseczek! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&!

A ja jutro wyjeżdżam w wariacką podróż seicento do Turynu. Proszę trzymajcie za nas kciuki żeby maluszek się sprawił i dojechał bez przeszkód. Nie będę się odzywać przez dwa tygodnie ale jak wrócę, to wrzucę parę fotek i skrobnę coś o naszej wycieczce. Jak na razie mam nerwa przed wyprawą i nie mogę spać po nocach. Już w myślach pakuję tą niezliczoną ilość gratów do maleńkiego autka. jedziemy do koleżanki i zabieramy pełno rzeczy dla niej. Ona jest teraz w ciąży ,nota bene też po dwóch poronieniach, i zawozimy różne szpeje od dziadków dla mającego przyjść na świat malucha no i jeszcze dla rozkosznego dwulatka.

Pozdrawiam Was wszystkie moje kochane i do napisania, chociaż dzisiaj się może jeszcze odezwę ;-)
Trzymam kciuki za podróż i powrót.:tak::-):-)

Witam piątkowo.
Za mną miły wczorajszy wieczór i uroczy dzisiejszy poranek.
Tak to ja lubię .:tak::-):-)

Kasia - kochana..fajnie, że się odezwałaś...brakowało mi Ciebie...
Aniołki - witaj .... ale ten czas leci...już 20 tydzień...to połowa!

Przepraszam Was kochane, że zaglądam tu tak sporadycznie...ale nie jestem w stanie czytać o nowych Aniołkach...po prostu nie daje rady...staram się myśleć pozytywnie i wierzyć w moje dzieciątko a to mi nie pomaga...
wspieram Was wszystkie z całego serduszka...a teraz serca mam dwa...i obiecuje, że napiszę po poniedziałkowej wizycie....
Trzymajcie się ciepło...
i trzymajcie za nam kciuki....bo powiem Wam w tajemnicy, że baaardzo się boje.

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia, jeśli ten wątek Cię obciąża, to faktycznie nie czytaj, ale czasem wpadnij dać znać jak Ci leci. "Serca masz dwa", musisz o nie dbać...

Do góry