K
kobietka22
Gość
Karolina pw- Witaj , przytulam i zapalam światełko dla Aniołka(*), kochana lekarze tak mówią ,ale wszystko zależy do Ciebie kiedy będziesz czuła sie gotowa, ja myśle ,że po zabiegu wystarczy ,że odczekasz dwa trzy cykle bo jeśli byłoby to samoistne oczyszczenie bez interwencji lekarza to mogłabyś od razy ,ale jeśli był ten zabieg to zaczekaj te 3 miesiące i do dzieła, będę trzymała za Was kciuki z całej siły, zostąń z nami w kupie raźniej.
Linea - dzwoń do lekarza bo to nie jest normalne trzeba to skonsultować.
Kłaczek - zaopatrz sie w te leki już tutaj koniecznie.
Wiecie co moja psiapsiół ta ,która w grudniu 2009 poroniła , ma teścik z dwiema kreseczkami i poszła do gina zaraz po zrobieniu dwuch pozytywnych testów , on jej zrobił usg (nic nie zauważył) bo to 3-4 tydzień, i jeszcze nie wiem po co wziernik włożył i na końcu wziernika była krew i ona biedna pewnie sie boi ,ale ja jej tyle razy odradzałam tego lekarza , nie ufam mu i dziwi mnie,że nie powiedział ,że nie ma sensu robić usg tak wcześnie i nie przepisał luteiny choć wcześniej mówił jej ,że trzeba będzie brać bo plamiła, i że pchał tam ten wziernik no niedaje mi to spokoju.
Linea - dzwoń do lekarza bo to nie jest normalne trzeba to skonsultować.
Kłaczek - zaopatrz sie w te leki już tutaj koniecznie.
Wiecie co moja psiapsiół ta ,która w grudniu 2009 poroniła , ma teścik z dwiema kreseczkami i poszła do gina zaraz po zrobieniu dwuch pozytywnych testów , on jej zrobił usg (nic nie zauważył) bo to 3-4 tydzień, i jeszcze nie wiem po co wziernik włożył i na końcu wziernika była krew i ona biedna pewnie sie boi ,ale ja jej tyle razy odradzałam tego lekarza , nie ufam mu i dziwi mnie,że nie powiedział ,że nie ma sensu robić usg tak wcześnie i nie przepisał luteiny choć wcześniej mówił jej ,że trzeba będzie brać bo plamiła, i że pchał tam ten wziernik no niedaje mi to spokoju.