reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie .
Wiecie same jak dużo to znaczy....
Jedyne co przychodzi mi teraz do głowy to słowa tej piosenki
[video=youtube;AqpBnlcrqDQ]http://www.youtube.com/watch?v=AqpBnlcrqDQ[/video]

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorkiem!!
Ewcia piękny pomniczek.
Mlodam to dobrze, że zaczynasz robić badania i obyś szybko znalazła przyczynę twoich strat, ja musiałam zrobiś bardzo dużo badań i tylko jedne wyszły źle, ale znam przycznę i musi być dobrze. Trzymam &&&& za was.
As wspólczuję to niesprawiedliwe.
Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

Cholera... As - bardzo, bardzo mi przykro. W sumie nie wiem co powiedzieć - cokolwiek powiem będzie banałem albo nie na miejscu. Pier... świat Walta Disney'a! Trzymaj się - ten świat nie może być aż tak bardzo do d...

As trzymaj się, bądź dzielna, jest mi bardzo przykro, że się nie udało :no: czemu los nas tak doświadcza, czy to rzeczywiście czemuś służy? dlaczego nie dane jest nam jak innym kobietom cieszyć się naszymi dziećmi i mieć możliwość wychowania ich... :-(
Ewciu piękny pomniczek dla maleństwa...
ściskam wszystkie niewymienione

reklama
&Ewcia – super podejście kochana, tak trzymać :tak: A ja trzymam kciuki za dzidzię już teraz ;-)

Kłaczek – masz rację niesprawiedliwy los sprawia, że jesteśmy dla siebie wzajemnie potrzebne :tak:

Kasiawd – wiecie już co leczyć, więc myślę, że Kiniusia pomimo całego Waszego strachu, ale i determinacji i pełnych nadziei, będzie mieć upragnione rodzeństwo :tak:

Niucha79 – dobrze, że kurs z głowy już, a suwaczek ha, za chwilkę za momencik będzie już 30tc, ach zobaczysz jak Ci czas teraz poleci ;-)

Mlodam – i słusznie z tymi genetycznymi, nie zaszkodzi zrobić, a uświadomią, że wszystko jest ok. przytulam :-(

Ilonka26 – no to już trzymam kciuki :tak:

Ewcia3004 – łzy mi stoją w oczach, serce płacze i raduje się, piękny Maciuś ma pomniczek, te aniołki (bosze, żeby nikomu nie przyszło do głowy je zabrać – ludzie potrafią być okrutni), drzewko, wszystko piękne, piękny wierszyk. :tak:
As76 – przytulam, tak mi przykro :-(

Aniunnia – daj sobie może czas, może potrzebujesz go dla siebie, żeby emocje ucichły i organizm się wyciszył :sorry:

A. wczoraj wstawił piwo do lodówki, stwierdził, że jak tak zrobi może Mała zrobi mu na złość i wyjdzie z brzuszka, niestety zdążył je nawet wypić, a Córcia ma Tatusia gdzieś :-p
Tak się zastanawiam czy mój mózg zablokował się na poród, no bo skoro tak bardzo pragniemy już, by nasza Córcia była z nami, a ucichły wszelkie sygnały mówiące o porodzie. Wcześniej to jakieś skurcze się pojawiały, bóle, a wczoraj sprzątaliśmy cały dzień i fakt przy zamiataniu pojawiły się bóle podbrzusza i potem jak jeszcze coś robiłam. No nic chyba sama Córcia wie najlepiej kiedy wyjść ;-)

Do góry