reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się życząc miłego dnia:-)
Lina - kciuki zaciśnięte:tak:
karolcia - gratuluję awansu!!!
Wisieńko - rozumiem doskonale Twoje obwy związane z powrotem do pracy. Również przechodziłam przez takowe; bałam się reakcji dzieci(pracuję w szkole),że nie mam już brzuszka, reakcji koleżeństwa......... Dzieci zaskoczyły mnie bardzo mile, gorzej jeden z kolegów. Z dnia na dzień (w pracy)będzie lepiej. Mnie też często budzą sny. Bardzo często śni mi się poród Oleńki lub, że ktoś inny rodzi - zawsze na świat przychodzi dziewczynka. Tak bardzo tęsknię za moją Córcią.........
Ola PM - kciuki zaciśnięte i czekam na wieści:tak:

U nas słonecznie. Za 2 dni ruszamy nad morze....... ponoć pogoda ma się popsuć........ oby tylko nie padało............

@ pojawiła się w punkt! i nie dość, że się pojawiła a miało jej nie być, to jeszcze zablokowało to moje dni płodne, bo akurat wyjeżdżam bez mężusia w tym czasie...:no::wściekła/y::angry: No żeby przylazła za 2-3 dni, skoro miała przyjść, to może jeszcze coś z tych dni udałoby się wykorzystać! Jasny gwint!

Widocznie tak miało być... Ale dam radę... Tylko nie wiem , czy ten miesiączkowy ból zniosę, bo się szykuje ostro...:baffled:

Przepraszam, że tak od siebie zaczęłam :zawstydzona/y: Witam Was wszystkie raniutko (co się raczej rzadko zdarza niestetyż) i miłego dzionka życzę!!!!!

Hejka laseczki u mnie kolejny dzien czekania ale klucia ustapily co jakis czas daja znac teraz to chodza za mna kebaby wczoraj jednego do pracy zamowilam i po zjadlam drugiego nie chce sie nakrecac ale w poprzedniej ciazy na poczatku tak samo mialam zycia nie widzialam poza kebabani... licze ze sie uda ale tez nie chce sie za bardzo nastawiac zeby rozczarowania nie bylo...pomalu szykujemy sie do urlopu nie wiem jak bez was wytrzymam...jeszcze 6 dni do @ mam nadzieje ze sie nie pojawi jej bardzo tego pragne ...ciezko tez mi spac wczorajsza noc to polozylam sie po 22 a wstalam po polnocy i nie spalam do 3 dzis tez ciezko bylo zasnac ahh trzeba sie meczyc pogoda tez daje swoje ... milego dnia zycze wszystkim:):):)

Lina 82 trzymam kciuki za nastepny raz bedzie dobrze musimy sie trzymac:*:*:*

Witam się czwartkowo!na termometrze w mojej kuchni o 6:30 było 29st w cieniu!!!HELP
Linko, przykro mi, że @ przylazła, ale widocznie jeszcze to nie czas.w kolejnym cyklu też będziemy ściskać kciuki- do skutku!!
Anulko, życzę Ci z całego serc, aby te kebaby były pierwszym objawem ciąży u Ciebie:)moje dziecko teraz też te świństwa preferuje i czasem nie mogę się oprzeć, ale staram się jednak nie fundować mu tej mieszaniny za często;)
Wisienko, w pracy najtrudniejsze pierwsze dni.pamiętam też mój strach zanim poszłam pierwszy dzień do roboty.bałam się spojrzeń z politowaniem, szeptów na korytarzach, ale nic takiego n ie miało miejsca.wszystko było normalnie i to pomogło mi stanąć na nogi.
miłego dnia Dziewuszki

witam was wszystkie ;-) nie bylo mnie dwa dni bo bylam w pracy.. a jak jestem na zmianie od 10 do 22 to potem nic juz mi sie nie chce, tylko kolacyjka kapiel i wyrko.. mialam wam napisac wynik bety, otoz i ona negatywna,1,20 niestety.. ale wierze ze mi sie uda tylko troche cierpliwosci.. jak bedzie dziecko to ono wybierze sobie najlepszy dla siebie termin.. a co tam u was? jakis skrot moze?? :) bo nie nadrobie tego wszystkiego co tu nasmarowalyscie....

hej.
Lina,Kasienka ,Zjola jak nie teraz to następnym razem,główka do góry!!!!nadejdzie ten dzień ,a czas tak szybko leci
karolcia gratuluję awansu!!!:)
Agamati udanego wyjazdu życzę już dziś:)

ale jakiś niunio płacze.nie widzę, a słyszę ,pewnie w parku

pozdrawiam was bardzo mocno

Karolcia- zaraz w czwartek jak postawią, to pokaże...
Najważniejsze jest, aby mieć nasze Aniołki w pamięci, zawsze jak spojrzysz do góry, to wiesz, że One tam są... :*
Kochana a ja tu czekam ;-) Pamiętam ;-)

Dziewczyny pozdrawiam, nie nadrobię, doczytałam tylko, że Zjola i Lina @ przylazła - ech, no nic jedziecie z boboseksami dalej i głowa do góry :-)

reklama
kasienka862 mam nadzieję, że następnym razem się uda!
Ehh dlaczego ta owulka jest tylko raz w miesiącu? ;-)
U mnie nic nowego, po maleńku do przodu. Staram się nie myśleć za dużo o moim największym marzeniu i jest całkiem oki, nie mam obsesji, jak bywało w niektórych miesiącach.

Do góry