reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam i życzę miłego dnia

Olu- no już wkrótce i przez to wszystko nie mam czasu na cokolwiek, doba dla mnie to za krótko:baffled:

Lilijanna- doczytałam Twojego posta i w takim razie życzę głośnego płaczu Dzidziusia :* i aby poród był lekki, o ile może taki być :)))

Pozdrawiam całą resztę Babeczek :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!

katkaa jak miałaś przesuniętą owulkę to ciąża będzie młodsza. Ja mam tak samo, owu miałam dopiero w 24dc (coś koło tego) i na początku też Szymonek był jakby o tydzień młodszy.
Więc wszystko jest w porządku.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!

wpadam życzyć miłej środy - dla tych co do pracy chodzą- jeszcze tylko 2 dni do weekendu!!!:)/no chyba, że któraś w weekend też pracuje.../
Lina, kciuki ściskam, żeby nie przylazła!!!
Ewcia, to mi jak zwykle uciekło:(kolejny panieński się szykuje???dużo spokoju w związku z przygotowaniami, bo u mnie to mało brakowało, a wesela by nie było;)
miłego dnia

Kłaczek tak,ale ma nowotwór nerki przede wszystkim.i stąd cała reszta,sika krwią:( i dobrze nie jest,ale po kroplówkach które tata mu twardo robi jest lepiej choć trochę,on nadal kocha spacerki i w ogródku nei może wysiedzieć tylko takie spacerki męczą go bo jest słaby.choć zdarzają mu się żwawe podbiegi,ale króciutkie i znowu noga za nogą.znajoma właśnie usypia psa ,dla mnie to jest za duże przeżycie,już jednego usypialiśmy miał 16lat i zaczął sam siebie zjadać że tak powiem od środka,już nic mu nei pracowało tak jak należy.tylko strzykawką karmienie.ale to było kilkanaście lat temu.
wiem,że to egoizm ale ja naprawdę nie potrafię tego tak załatwić:( wolę żyć nadzieją i próbować wsyztskiego

Witam dziewczyny
Zapalam (*)(*) dla nowych anioków, to przykre, że ciągle nas przybywa.
Trzmam &&& za testujące dziewczyny i oczywiście za wszystkie mamuśki noszące skarby po serduszkiem.
Jestem cała zestresowana wyniki wszystkie już mam, tylko jedne badania wyszły żle ANA2, ale inne badania nie potwierdziły problemów immunologicznych.Umówiłam się na wizytę do lekarki z Warszawy z polecienia Edytki, boję się co powie bo nic sie nie zgadza, ale zobaczymy, jedziemy w śr za tydzień.
Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
Mikołaj 23.03.2009
Michał 04.11.2009
Ada 04.05.2010

Witajcie.

Na początek witam i przytulam wszystkie nowe Aniołkowe mamy i zapalam swiatełka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)........

Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego , przepraszam Was bardzo .
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i trzymam kciuki za wasze skarby , ja jestem "pociągająca " chyba sie zaprawiłam w czasie weekendu , używaliśmy klimatyzacji w aucie i zażywaliśmy kąpieli wodnych i słonecznych ,a w niedziele było mega ochłodzenie i chyba to mi wyszło właśnie, poza katarkiem jednak wszystko dobrze odpukać jak narazie.

Robie zapasy zimowe kłade ogórki i różne sałatki do słoików , póżniej wyjeżdżamy więc nie będzie kiedy:-) wypróbowałam już moje bikini nowe i świetnie sie spisuje nic nie spada nie zwisa po wyjściu z wody i opalenizna też już mi sie zrobiła narazie ma kolor czerwony , ja to ja ,ale z mojego M to dosłownie skóra płatami schodzi za długo był na słońcu.
Jeśli pominęłam jakieś super wieści o nowych fasolkach to napiszcie mi bo choćbym sie troiła to nie dam rady teraz doczytać.Buziaki.

cześć Wam wszystkim..

Robiłam sobie ostatnio hormony i mam wyniki... Jutro miałam iść na wizytę do mojej gin. m.in. na kontrole po zabiegu i z wynikami. A tu jak na złość dostałam okresu i nici z wiadomości co dalej... Ale może i powinnam się cieszyć, bo poprzednim razem @ nie dostałam i okazało się , że mam cystę. Kurcze... Ale denerwuję się czy wyniki są dobre i czy ze mną już jest wszytsko w porządku :-:)-(

Kochane Dziewczynki
Ja, jak zawsze, wpadam za potrzebą..
Jutro idziemy do pana doktora - poproszę o troszkę kciuków za nas, tak od 17..
Będę mega wdzięczna..ha..BĘDZIEMY :)

reklama
Oczywiście pozdrawiam Was wszytskie.. Cieszę się , że już tylu udało sie zafasolkować.. Trzymam kciuki za staraczki... Zapalam (*) dla nowych Aniołków...

Lilijanna szybkiego rozwiązania...

Do góry