A
Anulka198424
Gość
Kasienka862 oby nam sie udalo ja jeszcze poltora tyg czekania chyba jajko zniose szok ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze zostaniesz mama zapalam swiatelko[*] jestem z toba.... wiem co czujesz, te poczatki sa najgorsze, daj sobie czas , wyplacz sie to ci lepiej zrobi.. a my cie tu wesprzemy...Cześć dziewczyny.Proszę napiszcie coś pozytywnego i podnoszącego na duchu na temat możliwości zajścia w ciążę po poronieniu.Kilka dni temu straciłam moje dziecko w 9 tygodniu ciąży.od początku wiedziałam,że jest ona zagrożona, jednakże w 8 tygodniu lekarz dał nam nadzieję,że będzie dobrze i kazał odstawić duphoston oraz luteinę.Tydzień później poroniłam.obecnie jestem po łyżeczkowaniu macicy i kompletnie załamana.Mam jakieś czarne wizje,że juz nigdy nie zostanę mamą.Mam 33 lata i coraz mniej czasu...