reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny.Proszę napiszcie coś pozytywnego i podnoszącego na duchu na temat możliwości zajścia w ciążę po poronieniu.Kilka dni temu straciłam moje dziecko w 9 tygodniu ciąży.od początku wiedziałam,że jest ona zagrożona, jednakże w 8 tygodniu lekarz dał nam nadzieję,że będzie dobrze i kazał odstawić duphoston oraz luteinę.Tydzień później poroniłam.obecnie jestem po łyżeczkowaniu macicy i kompletnie załamana.Mam jakieś czarne wizje,że juz nigdy nie zostanę mamą.Mam 33 lata i coraz mniej czasu...

Cześć dziewczyny.Proszę napiszcie coś pozytywnego i podnoszącego na duchu na temat możliwości zajścia w ciążę po poronieniu.Kilka dni temu straciłam moje dziecko w 9 tygodniu ciąży.od początku wiedziałam,że jest ona zagrożona, jednakże w 8 tygodniu lekarz dał nam nadzieję,że będzie dobrze i kazał odstawić duphoston oraz luteinę.Tydzień później poroniłam.obecnie jestem po łyżeczkowaniu macicy i kompletnie załamana.Mam jakieś czarne wizje,że juz nigdy nie zostanę mamą.Mam 33 lata i coraz mniej czasu...
jeszcze zostaniesz mama zapalam swiatelko[*] jestem z toba.... wiem co czujesz, te poczatki sa najgorsze, daj sobie czas , wyplacz sie to ci lepiej zrobi.. a my cie tu wesprzemy...

Kasienko 862.ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i był negatywny, ale bolał mnie brzuch i piersi więc po tygodniu zrobiłam jescze raz i ku mojej ogromnej radości był pozytywny.Byłam w ciąży!!!więc może powtórz test za kilka dni

queenie mam 34 lata i starciłam Dzwoneczka 6 lipca tydzien temu. Dzis byłam u lekarz,powiedział, ze po @ możemy się starać. Wiele dziewczyn po stracie ma dzieci, wiele jest w ciązy. Moja mama starciła dwójke moich braci a potem urodziłam sie ja. Jest dla nas nadzieje. Ja też się boję i martwię, ze nie zdążę bo czas mi ucieka. (*) dla twojego Aniołka i tulę mocno.
Elżbietka nie dostałam antybiotyku a 2 dziewczyny które miały zabieg tego dnia co ja też mają infekcje. Więc może to ze szpitala. Mojego gina tez nie było i dobrze, ze poszłam do innego. Może też się wybierz bo starch faktycznie. Ja miałam tylko ból jajnika i plamienia raczej w dziwnym kolorze. Bez temp.

reklama
Wszystko ulozy sie dobrze zobaczysz... tez sie zalamalam po moim poronieniu... ale po czasie stwierdzialam ze nie ma co zle muslec tylko pozytywne myslenie pomaga i probujemy dalej choc juz jakis czas minal od tego i nic jestesmy dobrej mysli nie zalamuj sie napewno sie uda wyluzuj odpocznij wyplacz sie a zobaczysz ze sie uda :) trzymam kciuki za ciebie jak i za inne staranka;)

Do góry