reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
agamati z M sie pogodzisz, przez ta goraczke facetom odbija.. ja mam nadzieje ze niedlugo zobacze te dwie krechy na tescie.. i mam nadzieje ze juz wtedy wszytko bedzie dobrze... chociaz martwie sie ze bedzie tak jak za pierwszym razem:( ale nie nakrecam sie..

Jujka - ja też jestem ciepłolubna. W upały czuję się jak ryba w wodzie a gdy jest zimno, to cierpię:baffled:
A co do ciąży to musi się udać!:tak::tak::tak:

a okresu jak nie bylo tak nie ma... test robilam przed wczoraj i byl negatywny. czy jest mozliwe ze jesli powtorze test za pare dni to moga byc dwie kreski?? czy ktoras z was tak miala?

Hejka dziewczyny macie racje poczekam jeszcze do @ i zrobie test z tych tabletek tez rezygnuje na ten czas ... dzis dowiedzialm sie ze ta moja kolezanka jest w 8tc :):):) nawet nie wiedziala i powiedziala ze przez 1,5 roku liczyla starala sie i nic a ostatnio dala na luz i co udalo sie chociaz nie sadzila hehe tez bym tak chciala:) co do klucia to dzis jeszcze bardzie ona mowila ze tez tak miala myslala ze okres bedzie miec a to chyba przez ciaze sama nie wiem ja bym chciala wiedziec jak najszybciej bo mam prace sprzedawcy i musze np skrzynki z piwem nosic chociaz maz mi pomaga ale dzis np musialam sama bo on nie mial jak przyjechac i mi pomoc wiec same wiecie wczesniej wiedziec i dbac o siebie najlepiej chcialabym zwolnienie bo caly sklep na mojej glowie a moja kolezanka zmienniczka jakos sie nie chwapi do pracy szkoda gadac...

anulka doskonale cie rozumiem. ja tez sie niecierpliwie chociaz przed wczoraj zrobilam test i byl negatywny a @ nadal nie mam.. tez bola mnie piersi i tez mam takie klucia..

reklama
Jestem juz po wizycie u gina. Mam małą infekcje i dostałam antybiotyk i globulki. mam tez jeszcze tydzien zostać w domu. Gina kazała mi zrobić lsterioze i bolerioze bo tego nie robiłam i morfologię. Zrobiła mi tez wymaz na posiew bakterii. Powiedziała, ze po @ mamy zielone światło na staranka. Czy to nie za wcześnie. Mówiła, ze wszystko ładnie się goi, ze z lewego jajnika zaraz będzie owulka i jesli wszystkie wyniki będa dobre nie ma przeciwskazan. Zfziwiłam się, ze tak szybko. Nie wiem czy moja głowa juz dojrzała.
kasieńka witam cię i tu io trzymam &&&&&&&&&&
Anulka to moze ty bierz po kilka butelek i nie nos całych skrzynek po 2 butelek plus kontenerek trochę waży.
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Do góry