reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
agamati z M sie pogodzisz, przez ta goraczke facetom odbija.. ja mam nadzieje ze niedlugo zobacze te dwie krechy na tescie.. i mam nadzieje ze juz wtedy wszytko bedzie dobrze... chociaz martwie sie ze bedzie tak jak za pierwszym razem:( ale nie nakrecam sie..

Jujka - ja też jestem ciepłolubna. W upały czuję się jak ryba w wodzie a gdy jest zimno, to cierpię:baffled:
A co do ciąży to musi się udać!:tak::tak::tak:

a okresu jak nie bylo tak nie ma... test robilam przed wczoraj i byl negatywny. czy jest mozliwe ze jesli powtorze test za pare dni to moga byc dwie kreski?? czy ktoras z was tak miala?

Hejka dziewczyny macie racje poczekam jeszcze do @ i zrobie test z tych tabletek tez rezygnuje na ten czas ... dzis dowiedzialm sie ze ta moja kolezanka jest w 8tc :):):) nawet nie wiedziala i powiedziala ze przez 1,5 roku liczyla starala sie i nic a ostatnio dala na luz i co udalo sie chociaz nie sadzila hehe tez bym tak chciala:) co do klucia to dzis jeszcze bardzie ona mowila ze tez tak miala myslala ze okres bedzie miec a to chyba przez ciaze sama nie wiem ja bym chciala wiedziec jak najszybciej bo mam prace sprzedawcy i musze np skrzynki z piwem nosic chociaz maz mi pomaga ale dzis np musialam sama bo on nie mial jak przyjechac i mi pomoc wiec same wiecie wczesniej wiedziec i dbac o siebie najlepiej chcialabym zwolnienie bo caly sklep na mojej glowie a moja kolezanka zmienniczka jakos sie nie chwapi do pracy szkoda gadac...

anulka doskonale cie rozumiem. ja tez sie niecierpliwie chociaz przed wczoraj zrobilam test i byl negatywny a @ nadal nie mam.. tez bola mnie piersi i tez mam takie klucia..

reklama
Jestem juz po wizycie u gina. Mam małą infekcje i dostałam antybiotyk i globulki. mam tez jeszcze tydzien zostać w domu. Gina kazała mi zrobić lsterioze i bolerioze bo tego nie robiłam i morfologię. Zrobiła mi tez wymaz na posiew bakterii. Powiedziała, ze po @ mamy zielone światło na staranka. Czy to nie za wcześnie. Mówiła, ze wszystko ładnie się goi, ze z lewego jajnika zaraz będzie owulka i jesli wszystkie wyniki będa dobre nie ma przeciwskazan. Zfziwiłam się, ze tak szybko. Nie wiem czy moja głowa juz dojrzała.
kasieńka witam cię i tu io trzymam &&&&&&&&&&
Anulka to moze ty bierz po kilka butelek i nie nos całych skrzynek po 2 butelek plus kontenerek trochę waży.
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Do góry