reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej babeczki!

Ewciu - to może nam się w końcu uda :tak: Trzeba próbować!

Lina - to fajnie, w grupie raźniej. Bocianki :-D

Karolciu - a może jednak nie wszystko stracone? Na kiedy miałaś termin @. Może to za wcześnie na robienie testu? Ja i tak trzymam kciuki! Jak nie teraz, to za chwilę będą dwie krechy!

Jankesowa !!!!!!! - Co z tym testem????????

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dzionka :-)

reklama
Witajcie. Jestem tutaj po raz pierwszy. Wczoraj wróciłam ze szpitala, poroniłam w 6 tyg. ciąży i nie potrafie sobie z tym poradzic... Psychicznie jest fatalnie, fizycznie tez jest źle. Miałam zabieg łyzeczkowania, jestem BARDZO słaba - nie daje rady sama wstac z łózka, boli mnie brzuch. Po prostu przezywam koszmar... Juz nie wiem, co ze sobą zrobić ;(

zjola - ja termin @ dopiero mam za dwa dni....ale nie wytrzymałam i zrobiłam teściora wcześniej...zresztą...myślę, że jakby była jakaś szansa...to choć słabą kreseczkę by pokazał....?

Witajcie. Jestem tutaj po raz pierwszy. Wczoraj wróciłam ze szpitala, poroniłam w 6 tyg. ciąży i nie potrafie sobie z tym poradzic... Psychicznie jest fatalnie, fizycznie tez jest źle. Miałam zabieg łyzeczkowania, jestem BARDZO słaba - nie daje rady sama wstac z łózka, boli mnie brzuch. Po prostu przezywam koszmar... Juz nie wiem, co ze sobą zrobić ;(

Witaj kochana...
przytulam Cie bardzo mocno.

opowiedz nam o tym co Cię spotkało?
to Twoja pierwsza ciąża?
coś zaczęło być nie tak?

my tu wszystkie bardzo się wspieramy...
zobacz ja mam dwa Aniołki a ciesze się życiem
i zaczęłam kolejne staranka
zobaczysz, że dziś życie dla Ciebie nie ma sensu
ale wkrótce wszystko sie poukłada
i będziesz walczyć o kolejny cud silniejsza

zostań z nami...i pisz, i czytaj
bo kto Cię lepiej zrozumie niż Aniołkowe Mamy....

Karolcia - według mnie to za wcześnie. Czasami nic nie wychodzi nawet w terminie spodziewanej @. Czasami dopiero kilka dni później. Ja bym jeszcze poczekała. Zresztą jeżeli i tak jesteś w ciąży, to i tak się o tym dowiesz :-):-) nawet bez testu :tak:

Wiola - smutno mi, że i Ty musiałaś dołączyć do naszego grona. Mam nadzieję, że znajdziesz u nas wsparcie i pomoże Ci to łatwiej przeżyć swoją stratę. Teraz najgorsze dni przed Tobą. To sądni żałoby, smutku i wielu pytań, na które nie ma odpowiedzi. Każda z nas to przeszła, ale wiele dziewczyn cieszy się już kolejną ciążą lub już urodzonymi maluszkami.
To daje pozostałym nadzieję, że jednak można, że nie wszystko skończone.
Przytulam, zostań z nami.

Witajcie!

Wpadłam zobaczyć co z testem Jankesowej, ale widzę że jeszcze nie dała znaku.

Karolcia to o niczym nie świadczy ta I krecha...mi test w grudniu wyszedł dopiero jak @ się spóźniała tydzień. A jak nie przysżła i zrobiłam na drugi dzień to nawet cienia drugiej krechy nie było. Więc ja nadal trzymam kciukasy &&&

Pozdrawiam Was wszystkiw!

Mysza 84, zjola - dzięki dziewczyny....bo troche zła jestem, ze zrobiłam ten test...no nic teraz zobaczymy czy @ przylezie....a jeśli tak...to wszystko przed nami...choc tak bardzo bym chciała miec juz kruszynkę w brzuszku....

Wpadłam się tylko przywitać i zyczyc Wam miluśnego dnia :) zamykam do pracy własnie...

karolcia nie trac nadziei :) trzymam kciuki! i ogromne przytulasy dla Ciebie!

jankesowa jak tam teścior??

Witam przepraszam ze dopiero teraz ale zryczalam sie nie samowicie :( tylko jedna kreska na tescie wiec pewnie lada moment @ przyjdzie.. a ja mialam taka ogromna nadzieje... i co z tamtym testem bylo nie tak ?? dlaczego pokazal druga ??:-:)-:)-:)-( nie wiem co mam myslec dosc juz mam totalnie dola takiego strasznego ze szok Wiem ze liczylyscie na dwie krechy....
ja w sumie tez myslalam ze beda a tutaj nic.... pewnie na dodatek cykle mi sie po przestawialy....

WIOLA.L tak mi przykro kochana.... zapalam świeczuszkę dla Twoje Aniołka (*)
trzymaj sie kochana jestesmy z Toba...

reklama
Witam przepraszam ze dopiero teraz ale zryczalam sie nie samowicie :( tylko jedna kreska na tescie wiec pewnie lada moment @ przyjdzie.. a ja mialam taka ogromna nadzieje... i co z tamtym testem bylo nie tak ?? dlaczego pokazal druga ??:-:)-:)-:)-( nie wiem co mam myslec dosc juz mam totalnie dola takiego strasznego ze szok Wiem ze liczylyscie na dwie krechy....
ja w sumie tez myslalam ze beda a tutaj nic.... pewnie na dodatek cykle mi sie po przestawialy....

WIOLA.L tak mi przykro kochana.... zapalam świeczuszkę dla Twoje Aniołka (*)
trzymaj sie kochana jestesmy z Toba...

jankesowa...mnie tez dziś test pokazał tylka jedną wredna krechę.....i do dupy te wszystkie objawy....

a co do twojego testu....to może ten był jakiś felerny...i pokazał jedną...bo kurcze podobno w tamta stronę testy sie raczej nie mylą....może robiłaś teraz inny i wykrywa wyższe stężenie HCG?
a może skocz na betkę?

Do góry