Witam!
Ewcia, wiem co czujesz. Moja przyjaciólke ma ciążę strarszą o 2 miesiące niż byłaby moja :-(, moje dzieciątko odeszło już 2 miesiące temu i ja też czasem płaczę po spotkaniu z koleżanką, bo jest mi przykro. Ale to już tylko czasem..., uczę się cały czas jak sobie radzić w takich sytuacjach i radzę sobie coraz lepiej... trzeba wierzyć, że się uda...
Zjolu, żeby było śmiesznie, to ja tez mam ewentualny drugi termin owu we czwartek
;-) Trzymam zatem za nas obie wielkie kciuki!
i dołączę się do Was z tym babaskiem!
Jankesowa, nie szalej, wiem że może łatwo mi mówić, ale przestań czytać takie rzeczy. Poczytaj lepiej, co dziewczyny napisały o swoich kolorach kreseczek!
Czekam z niecierpliwościa na Twoje jutrzejsze wieści!!! Szkoda, że ja tak późno dopiero moge sobie pozwolić na czytanie forum... :-(
She, ciszę się Twoim szczęściem!:-)
:-) Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!
Emilcia, jesteś miodem dla mojego serducha... Cieszę się, że do nas napisałaś!
Martusionek, to żeby Ci troche apetycik połechtać to powiem,że dzisiaj zrobiłam pierogi z jagodami przecudnej urody i super smakowite
Kłaczek, dobre i takie cwaniaczenie, ale pewnie panika taka jak Jankesowej przed nami (mam nadzieję po części).;-)
Kaira, to i na mnie poczekaj!!! Ja do kompletu też chcę!!!;-) I kciukasy za maluszka!
Ola**, Julitka, powodzenia jutro na wizytach!!!:-)
Onaxxx, nie zamykaj się sama ze sobą, ze swoimi myślami i bólem... Zostań z nami!!!staramy się wspierać jak umiemy, jedna przez druga i każda z osobna!!!
Ja się urobiłam dzisiaj po pachy... w pracy zagonka, potem ganianie po urzędach i bankach, potem na wielkie zakupy ( wózkiem z zakupami wjechałam sobie w autko, a właściwie to wózek sam sobie wjechał ), dobrze, że przed burzą się wyrobiłam, bo się strasznie boję ( do tego stopnia, że w trakcie nocnej burzy w wannie śpię
). A teraz niedawno usiadłam po ulepieniu michy pierogów z jagodami i pasztecików z mięsiwem dla P... Najpierw go posilę, a potem dopadnę...
Dobarnoc Kochane!!!