reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam kobietki:-)
katkaa gratuluję i spokojnych 9 miesięcy
jankesowa ja tez myślę, że póki nie ma @ to jest nadzieja. Trzymam kciukaski żeby to była fasolka.
Ola dajesz mi 100 dni :-) Mam nadzieję, że sie wyrobię w tym terminie:-) A jak nie to pozostaje to 100 lat:-) Ja właśnie składam jajeczka a męża brak :-)I bądź tu człowieku spokojny.
U mnie upał. Pewnie tak jak wszędzie. Aż się nic nie chce robić. Miałam dziś zrobić generalne porządki naszego pokoju ale chyba odłożę to na jutro. A teraz wypadałoby jakiś obiadek zrobić ale też sie nie chce:-)
Lucus nadziejo moja to tam u Ciebie?

reklama
karolcia jak nie dostane @ to zrobię koljnego testa w srode:tak:

ja tez robilam predzej bo wytrzymac nie moglam i tak nic nie pokazal...
EdysG ajj kobitki dajecie mi nadzieje na te moje halucynacje....;-)

ola** masz chyba racje bo teraz juz sie nie wsciekalam tylko patrzylam na nie i myslalam kiedy ja bede miala brzuszek... a dzieci hmmm takie ok roczne dwa spotkalam i podeszlam do niech wiec jak odchodzilam od wozka to wolaly eeeeee za mna moze jakis znak oby oby....:tak:

Mysza testa robilam najpierw przed teminem 2 tego Qick Vue czy jakos tak a teraz Amil... siora ma dzis przjechac to zrobie aparatem.... a po 17 bedzie maz to mi tu przeswitli czy tam cos jest czy nie

Ostatnia edycja:
Maruszka już 99:) a wiesz jak przeczekasz owu to dziewczynka będzie po prostu więc luzik:)
jankesowa Nie mogę doczekac się foty dwóch kresek:)ale to jest fajne!

botwiny nie będzie za to pomidorowa...bo w warzywniaku babka nie miała.
ale rozgryzła mnie i zapytała czy ja przy nadzieji:) i to nie po brzuchu tylko po tym,że się pogłaskałam po nim.rany nawet nie czułam tego! już odruchowo smyram się najwyraźniej!:) niezła akcja

Mysza w sumei jak wierci się w brzuchu tzn,ze jest ok:) a mi jak brzuchol rośnie

Dzięki Mysza, Julitka, Lilijanna, Zjola, Jankesowa, Ola, Karolcia, Edys, Maruszka :-)
Teraz oby do pierwszej wizyty... mam nadzieje ze posluchamy serduszka

Jankesowa, skoro kreseczka jest lub choćby jej cien to musi byc fasolka :) Ja poczekalabym jeszcze 2 dni i robila teściora jeszcze raz bo to chyba najszybszy i bezbolesny (nie trzeba dać się kłóć) sposób. Wiem, że trudno jest czekać, ja planowalam odczekać 7 dni a ledwie dotrzymalam do 4tego. 3mam mocno kciuki i czekam na zdjecie testu

A ja sie zastanawialam nad suwaczkiem i doszlam do wniosku ze trzeba myslec pozytywnie wiec nie bede czekac i odrazu dodaje moj suwaczek, chcialabym sie nim jak najdluzej pocieszyc

Ostatnia edycja:
jankesowa no to czekam na fotki po 17.

ola** a Ty już ruchy czujesz ?

katkaa świetne podejście. Zobaczysz jak Ci teraz będą te tygodnie na suwaczku mijały :-)

ja mam ochote napasc na apteke i zabrac wszystkie mozliwe testy (tzn kazdej firmy) i robic po kolei.... ale moze jak ciaza mlodsza to i kreska kepiska... eh... zaluje ze porannego moczu nie zrobilam.... ale nie mialam testu.... a nie dodalo mi ie zeby w pojemniczek na siusiac i zas zrobic....:no::wściekła/y:

Ja dzielnie walcze ze soba i czekam na tego moej chłopa co on mi powie .... moze okaze sie ze halucynacje mam z nadmiaru chcenia...

jankesowa to bardzo młoda ciąża...mi test wyszedł w pierwszej ciąży dopiero jak mi się @ spóźniła kilka dni i też nie było rewelacji z ciemną drugą krechą.
Dodatkowo jak sama piszesz nie zrobiłaś z porannego więc już mógł być mniejszy poziom hcg w moczu...i dlatego wyszła jaśniejsza krecha. Może jakbyś zrobiła z porannego to byłaby ciemniejsza.

znajac zycie to jutro o 8 polece do apteki.... i mam nadzieje ze beda mieli tej samej firmy bo chyba lepiej tej samej robic... bo nie wytrzymam w takim napieciu.... stresa mam

reklama
Do góry