reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam kobietki:-)
katkaa gratuluję i spokojnych 9 miesięcy
jankesowa ja tez myślę, że póki nie ma @ to jest nadzieja. Trzymam kciukaski żeby to była fasolka.
Ola dajesz mi 100 dni :-) Mam nadzieję, że sie wyrobię w tym terminie:-) A jak nie to pozostaje to 100 lat:-) Ja właśnie składam jajeczka a męża brak :-)I bądź tu człowieku spokojny.
U mnie upał. Pewnie tak jak wszędzie. Aż się nic nie chce robić. Miałam dziś zrobić generalne porządki naszego pokoju ale chyba odłożę to na jutro. A teraz wypadałoby jakiś obiadek zrobić ale też sie nie chce:-)
Lucus nadziejo moja to tam u Ciebie?

reklama
karolcia jak nie dostane @ to zrobię koljnego testa w srode:tak:

ja tez robilam predzej bo wytrzymac nie moglam i tak nic nie pokazal...
EdysG ajj kobitki dajecie mi nadzieje na te moje halucynacje....;-)

ola** masz chyba racje bo teraz juz sie nie wsciekalam tylko patrzylam na nie i myslalam kiedy ja bede miala brzuszek... a dzieci hmmm takie ok roczne dwa spotkalam i podeszlam do niech wiec jak odchodzilam od wozka to wolaly eeeeee za mna moze jakis znak oby oby....:tak:

Mysza testa robilam najpierw przed teminem 2 tego Qick Vue czy jakos tak a teraz Amil... siora ma dzis przjechac to zrobie aparatem.... a po 17 bedzie maz to mi tu przeswitli czy tam cos jest czy nie

Ostatnia edycja:
Maruszka już 99:) a wiesz jak przeczekasz owu to dziewczynka będzie po prostu więc luzik:)
jankesowa Nie mogę doczekac się foty dwóch kresek:)ale to jest fajne!

botwiny nie będzie za to pomidorowa...bo w warzywniaku babka nie miała.
ale rozgryzła mnie i zapytała czy ja przy nadzieji:) i to nie po brzuchu tylko po tym,że się pogłaskałam po nim.rany nawet nie czułam tego! już odruchowo smyram się najwyraźniej!:) niezła akcja

Mysza w sumei jak wierci się w brzuchu tzn,ze jest ok:) a mi jak brzuchol rośnie

Dzięki Mysza, Julitka, Lilijanna, Zjola, Jankesowa, Ola, Karolcia, Edys, Maruszka :-)
Teraz oby do pierwszej wizyty... mam nadzieje ze posluchamy serduszka

Jankesowa, skoro kreseczka jest lub choćby jej cien to musi byc fasolka :) Ja poczekalabym jeszcze 2 dni i robila teściora jeszcze raz bo to chyba najszybszy i bezbolesny (nie trzeba dać się kłóć) sposób. Wiem, że trudno jest czekać, ja planowalam odczekać 7 dni a ledwie dotrzymalam do 4tego. 3mam mocno kciuki i czekam na zdjecie testu

A ja sie zastanawialam nad suwaczkiem i doszlam do wniosku ze trzeba myslec pozytywnie wiec nie bede czekac i odrazu dodaje moj suwaczek, chcialabym sie nim jak najdluzej pocieszyc

Ostatnia edycja:
jankesowa no to czekam na fotki po 17.

ola** a Ty już ruchy czujesz ?

katkaa świetne podejście. Zobaczysz jak Ci teraz będą te tygodnie na suwaczku mijały :-)

ja mam ochote napasc na apteke i zabrac wszystkie mozliwe testy (tzn kazdej firmy) i robic po kolei.... ale moze jak ciaza mlodsza to i kreska kepiska... eh... zaluje ze porannego moczu nie zrobilam.... ale nie mialam testu.... a nie dodalo mi ie zeby w pojemniczek na siusiac i zas zrobic....:no::wściekła/y:

Ja dzielnie walcze ze soba i czekam na tego moej chłopa co on mi powie .... moze okaze sie ze halucynacje mam z nadmiaru chcenia...

jankesowa to bardzo młoda ciąża...mi test wyszedł w pierwszej ciąży dopiero jak mi się @ spóźniła kilka dni i też nie było rewelacji z ciemną drugą krechą.
Dodatkowo jak sama piszesz nie zrobiłaś z porannego więc już mógł być mniejszy poziom hcg w moczu...i dlatego wyszła jaśniejsza krecha. Może jakbyś zrobiła z porannego to byłaby ciemniejsza.

znajac zycie to jutro o 8 polece do apteki.... i mam nadzieje ze beda mieli tej samej firmy bo chyba lepiej tej samej robic... bo nie wytrzymam w takim napieciu.... stresa mam

reklama
Do góry