reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jankesowa mnie po dwóch krechach brzuch okrosowo nadal bolał jeszcze jakiś czas i też latałam i sprawdzałam.zresztą do tej pory M się śmieje,bo ja oglądam majtki przy każdej okazji:)
dzięki Julitka:) zaraz może jeszcze spróbuję:)zwolneinei potrzebuję zresztą bo już leniu****ę i nie pracuję od zeszłego tygodnia,ale zwolnienie z jutrzejszą datą potzrebuję

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co dziewczyny zauwazylam ze ostatnimi czasy przestalam sie wsciekac na ciezarne.... mialam mnostwo kontaktu z malymi dzicmi i z checia zagladalam we wozki...

Brzuch mnie ciagnie ale tak jakos dziwnie.... az gdzies w krzyzu... ja uwierze dopiero jak zobacze ta kreche taka prawdziwa narazie to wciaz wydaje mi sie ze dostane @

ola nie wymyślaj...chyba że ciągnie Cię na usg alby podejrzeć czy w brzuszku Julek :-) na pewno wsio jest dobrze

jankesowa kup sobie elektronicznego Clearblue i będziesz wiedzieć...tam się wynik wyświetla i nie trzeba się domyślać.
Ale na pewno to jest fasolka, bo skąd by się ta druga krecha wzięła...więc trzeba się cieszyć.

Karolcia
może skusisz się na tego testa...dzisiaj jakiś taki pozytywny dzień :-)

Kurcze przeczytalam ale nie mam siły wam po kolei podopisywać, bo te gorąco mnie dobija. Zaczynam puchnąć jak balonik.
Co do torby czekam jeszcze na pare rzeczy, ale mam zamiar się w tym tygodniu spakować. Dzisiaj śnił mi się poród:)Ale nie był najgorszy:)

Dziewczyny Ola i Julitka - nie ma co sie tak stresowąc, no bo co to da. JA też sie bałam ale potem myślałam co to da , czy to coś zmieni. A pozytywne myslenie moze:) Trzymam za was kciuki. Bedzie wszystko dobrze.
Trzymam kciuki za pozytywne teściki i gratuluje dwóch kreseczek, nawet tych bladych:)

A lepiej miec brzusi mniejsze:) Bo moze na koniec też będzie mniejsze,moj robi się ogromny:)

Buziaki nie mam siłki pisac, bo nawet mnie nadgarstki bolą

mysza okk jutro go kupie dzis juz daje spokoj nie szaleje... bo sama nie wiem ... maz wroci to mnie oswieci czy tam cos jest czy nie ma nic

Mysza już lepiej iśc na bete niż kupować clearblue, mają taką samą czułość jak wszystkie inne testy a jeszcze potrafią w ogóle nie wyjść, ja tak miałam - "błąd odczytu".

A teraz uciekam do pracy i tak już z lekkim poślizgiem, bo zaczynałam o 13.30, ale słabo mi było i zadzwoniłam,ze się spóźnię, jeszcze taki upał u nas, 30 stopni, ale chmury się zbierają, może będzie burza chociaż nie zapowiadali na Wybrzeżu.

Miłego dnia i oby było bardziej fasolkowo.:-)

dzięki Mysza,Kasikz w sumei fakt denerwowanie nic nie zmieni,tak jak M mi mówi na pomysł żeby kupić ten przyrząd do słuchania serduszka,co to zmieni.nic,a jak nie usłyszę to dopiero w panikę wpadnę.

do usg Mysza to jeszcze troszke choć w sumei coraz bliżej:)

już biorę się w garść w takim razie!!!

Kasikz nie mogę doczekać się Twojegop dzidziusia jak swojego normalnie:)

Jankesowa bo to chyba tak jest,że jak przestają nas wkurzać ciężarówki tzn,ze same jesteśmy znowu gotowe...ja ostanio ze spokojem patrzyłam na bliźniaki w sklepie:)nawet z babcią w konwersację się wdałam na temat jakiejś tam karuzeli dla maluchów.a wczesniej płakać mi się chciało .no ale teraz z JUlkiem w brzuszku to też inaczej

Gosiu obyś przetrwała ten dzien w pracy jak najlżej, jutro masz wolne to odpoczniesz!
idę do warzywniaka po botwinę na zupkę:) więc zaraz wracam

witam Kochane :* nie zagladałam pół dnia a tu tyle stron....

katkaa jak druga krecha jest to tylko fasolka... innej opcji nie ma :D gratuluje i 3mam kciuki za całe 9 miesięcy :*

Lilijanna kochana pracuje bo musze i chce :) ale naprawde się osczedzam :) maluszek najważniejszy, poza tym mam prace biurową, nie fizyczną więc nie jest tak źle. Co do odpoczynku to mam 3 dni urlopu w nastepnym tygodniu - przyjeżdża do mnie siostra na całe 2 tygodnie więc sobie odpoczne :)

jankesowa i Tobie goraco gatuluje... właśnie doczytałam :) super wieści... moje też były bladziutkie, ale były!!

Wszystkie Was pozdrawiam... zmykam do pracy z powrotem. Miłej reszty dnia :*

Ostatnia edycja:
Jej...tak bym chciala zrobić testowanko....ale nie chcę sie rozczarować...zwłaszcza, że juz porannych sików dawno nie mam....a pozatym termin @ wypada za trzy dni.....więc czekam....co najmniej do piątku.....Wy zaczęlyście bajkowo ten tydzien to ja go zakończę.....i nie namawiajcie mnie błagam....jeszcze na chwilę potrzymajcie za mnie kciuki....bo ja się dzielnie tzrymam....

reklama
karolcia no w sumie to będzie piękne zakończenie tygodnia...więc czekamy do piątku na Twó test cierpliwie.

GosiaLew jak wyniki bety są ok to może i lepiej, a czasami trzeba czekać niewiadomo ile... Mi tam ten Clearblue nie szwankował i pokazał piękny +.
No i jeszcze dochodzi to czekanie na wyniki...ja czekałam 6 godzin i było to okropne.

jankesowa i myślisz że ja Ci w ten spokój i brak szaleństwa uwierze :-D będzie dobrze! Fasolka się zadomowiła.
A jakiego testa robiłaś ?
A najelpeij to daj to zdjęcie z komórki i my zinterpretujemy...mnie też się wydawało że nie widać i mnie dziewczyny uświadomiły że widać pięknie.

Kasikz pokaż domek Poli :-)

ola mam podobne podejście do detektorów co Ty...myślałam zeby kupić ale później pomyślałam że może się okazać że częsciej będzie mnie straszył niż uspokajał....i odpuściłam.

Ostatnia edycja:
Do góry