reklama
Jankesowa moja też była słaba a tzry dni później już wyraźna
robiłam imprezkę i stąd test...czy mogę pić czy nie,i mieliśmy niezłą zagadke...M nie widział a ja owszem,już myślałam,ze zwariowałam.ale testy takie jak już robiliśmy i nigdy nie było drugiej
wiec....GRATULUJĘ!!!! powtórz za dwa dni a zobaczysz już dwie grubiutkie
Katkaa GRATULUJĘĘ!!!
Karolcia małpy nei am więc nadal wierzymy!
ale tu miło tak fasolkowo!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja boję się do gin zadzwonić i umówićmiałam dzwonić pon wtorek więc powinnam już ponad trzy tyg minęły od ostatniej wizyty.ale ja nienormalna jestem!!!!! marzę o wizycie a potem boję się! psychol jak nic
a co do remontu Lili my musimy podłogi zrobić i ściany pomalować .możemy dopiero w sierpniu to zrobić ponieważ M teraz wyjeżdza.mnie pewnie zostawi u teściów na działce żebym nei wdychała lakieru i farb i będzie działał.tyle,że ja na zesłaniu nei chcę być za długo więc zaczęliśmy zastanawiać się nad tapetami szybciej i klej pewnie szybciej uleci .
robiłam imprezkę i stąd test...czy mogę pić czy nie,i mieliśmy niezłą zagadke...M nie widział a ja owszem,już myślałam,ze zwariowałam.ale testy takie jak już robiliśmy i nigdy nie było drugiej
wiec....GRATULUJĘ!!!! powtórz za dwa dni a zobaczysz już dwie grubiutkie
Katkaa GRATULUJĘĘ!!!
Karolcia małpy nei am więc nadal wierzymy!
ale tu miło tak fasolkowo!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja boję się do gin zadzwonić i umówićmiałam dzwonić pon wtorek więc powinnam już ponad trzy tyg minęły od ostatniej wizyty.ale ja nienormalna jestem!!!!! marzę o wizycie a potem boję się! psychol jak nic
a co do remontu Lili my musimy podłogi zrobić i ściany pomalować .możemy dopiero w sierpniu to zrobić ponieważ M teraz wyjeżdza.mnie pewnie zostawi u teściów na działce żebym nei wdychała lakieru i farb i będzie działał.tyle,że ja na zesłaniu nei chcę być za długo więc zaczęliśmy zastanawiać się nad tapetami szybciej i klej pewnie szybciej uleci .
Ostatnia edycja:
Mysza siostra aparat zabrala a z komorki to nic nie widac....
Dziewczyny a moze ja sobie ja wyobrazam co ??? albo sama nie wiem ?? pewnie jej nie ma a ja zametu na robilam..... yhhhhh..... sama juz nie wiem.....
Dziewczyny a moze ja sobie ja wyobrazam co ??? albo sama nie wiem ?? pewnie jej nie ma a ja zametu na robilam..... yhhhhh..... sama juz nie wiem.....
Jankesowa jak widzisz to na pewno są,a moze inaczej jak masz wątpliwości czy widzisz czy nei to na bank druga... przecież jak jest jedna to jest bardzo ciemna,a teraz na pewno bledsza sie zdaje a druga to jakby cień.moja nawet koloru nie miała ta druga
na bank kochana fasolinek!!!
na bank kochana fasolinek!!!
Trzymaj się! Ja w swoją krechę też nie wierzyłam i mój M musiał mi to uprzytomnić, że dobrze widzę!
O matko jak ja bym chciała też zobaczyć niedługo te dwie kreseczki, albo plusik, albo nie wiadomo co, byle by fasolka była!
Jankesowa - trzymam kciuki! Ja swoje testy, to potem za dwa ni powtórzyłam i wtedy już nie było wątpliwości! Myślę, że u Ciebie też tak będzie!
Aha - jeszcze wpadłam na pomysł!!!!!!!!
Zakryj palcem tą ciemną kreskę testową i wtedy na bank będziesz widziała, czy jest ta druga, bo nie będzie kontrastu z tą ciemniejszą
O matko jak ja bym chciała też zobaczyć niedługo te dwie kreseczki, albo plusik, albo nie wiadomo co, byle by fasolka była!
Jankesowa - trzymam kciuki! Ja swoje testy, to potem za dwa ni powtórzyłam i wtedy już nie było wątpliwości! Myślę, że u Ciebie też tak będzie!
Aha - jeszcze wpadłam na pomysł!!!!!!!!
Zakryj palcem tą ciemną kreskę testową i wtedy na bank będziesz widziała, czy jest ta druga, bo nie będzie kontrastu z tą ciemniejszą
Ostatnia edycja:
Oluś - nie pękaj. Dzwoń! Wszystko będzie dobrze! Teraz to już musi być! Umawiaj się na wizytę, bo będziesz chodzić cała w nerwach a to nie pomaga dzidziusiowi Uszy do góry, pierś do przodu i naprzód. Trzymam kciuki!
reklama
ola** nie boj sie bedzie dobrze!!! choc ja jestem umówiona na 14 lipca na kontrole do nowego gina a zwlekalam miesiac z tym.... bo sie balam.... sama nie wiem czego...
zjola ty bedziesz nastepna!!! mowie ci.... choc ja sama nie wiem co widze.... i patrzylam juz bez okularow i z okularami i caly czas to samo...
Człowiek jak czegos bardzo pragnie to potem nie wierzy,.....
zjola ty bedziesz nastepna!!! mowie ci.... choc ja sama nie wiem co widze.... i patrzylam juz bez okularow i z okularami i caly czas to samo...
Człowiek jak czegos bardzo pragnie to potem nie wierzy,.....