Wiatm Babeczki! Widzę, że tu u Was istne szaleństwo!
She, trzymam kciuki zaciśnięte na wszystkich kończynkach i życzę spełnienia wszystkich marzeń! Niech jutrzejszy dzień będzie najpiękniejszy w Twoim życiu, a kolejne po nim pełne radości i szczęścia i zrozumienia i bez urapienia i przepełnione miłością i.... naj naj naj...
Karolcia, mam kciukasy zaciśnięte również za Ciebie!
Bocianki
Ewelina28, super torcik! Też bym chciała i wszystkim życzę1
Kaira24, super wiadomości!
Jankesowa, oby dwie grubaśne były!!!!
Bocianki również
Lilijanko, współczuję Ci w te upały! już jesteś spakowana?;-)
Zjola, dobre wieści, super, że badania ok. Chata wolna, rozumiem...
Niech szybciutko cos z tego będzie! bardzo ci kibicuję! ja mam 2 rocznicę 13 września i też bym chciała wymarzony prezent!
Bocianki też przesyłam
Ja usiłuję mojego P namówić na badania nasienia. Strasznie się denerwuję co się w wojsku dzieje, że jest cos nie tak, więc jeśli badania wyjdą kiepsko, to nieiwele się moje odczucia zmienią, a może się mile rozczarujemy...
ale na razie P podchodzi do tego sceptycznie... Może jeszcze za wcześnie dla niego...
Monia, witaj, zapalam (*) dla Aniolka. jeśli masz pozwoleństwo od lekarza, to zacznij staranka, ale ważne, żebys to Ty czuła się na to gotowa! Zaglądaj do nas! Będziesz się śmiać i płakać z nami a my z Tobą!
Jeszcze tylko nadmienię, że z działki nici - znowu!!! Oglądaliśmy decyzje o warunkach zabudowy i lipa! działka 15,5 ara graniczy po jednej stronie z oborą, wczesniej wymienioną, a z tyłu z ...cmentarzem...
Tylna sciana budynku mieszkalnego ma byc odsunięta od muru cmentarza na 50 metrów, od drogi 5 metrów, od obory 3 metry, zatem na postawienie domu pozostaje przestrzeń 12x8, reszta wychodzi na to pas zieleni
... Ahhh, czułam, że nic z tego...:-( Poszukujemy nadal...
Pozdrawiam Was wszystkie!