reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Składacie już Asi życzenia...a ja się pytam gdzie "wieczór panieński" ?!? :-D:-D:-D

Ja już towarzystwo zaprosiłam

Załączniki

• facet2.jpg
    facet2.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Witam was wszystkie serdecznie u mnie upal za oknem ze ho ho :cool2: i tak mi jakos dzionek leci;-) psinka dzis na szczescie grzeczna i miesko jej nie zaszkodzilo:-D

katkaa trzymam kciuki za fasolke:-)
V jolka co do wynikow niestety nie pomoge:-(
kaira trzymam kciuki za kolejne badanie i zobaczysz napewno wszystko bedzie dobrze, niesamowite uczucie uslyszec serduszko:-) u mnie tez problemy z pecherzem ale ja to mam od kiedy skonczylam 13 lat i tak co raz to sie nawraca ehhh i zazwyczaj bez antybiotyku sie nie obchodzi
karolcia dasz rade wytrzymac??? Ja pamietam ze nie wytrzymalam i zrobilam test kilka dni przed terminem @ i jasniutka kreseczka byla hmmm niesamowite uczucie juz nie moge sie doczekac kiedy znowu zaczniemy sie starac i ujrze dwie kreseczki
She ja z calej sily trzymam kciuki oby wszystko sie udalo zobaczysz to bedze najpiekniejszy dzien w waszym zyciu i glowka do gorry kochaniutka nie przejmuj sie tak wszystkim musi byc dobrze;-)
Lilijankooj skarbie wyobrazam sobie jak taki upal ci przeszkadza to juz poczatek 36 tygodnia ale zlecialo:-)
Mysza ojjj jakie towarzystwo zaprosilas hehe a wlasnie Asia jak z wieczorkiem panienskim???

Mysza - jak pierwszy raz weszłam na to forum, to twój post przeczytałam jako pierwszy. Jak zapamiętałam sobie stronkę, to on zawsze pokazywał mi się na początku! Ten Twój króliś na zdjęciu dodaje otuchy, taki jest prze fajny! Bardzo się cieszę, że trzymasz za mnie kciuki! To pomaga! Czas minął szybko tylko czy teraz doczekamy się upragnionej fasolki? Mój M w to szczerze wierzy i cały czas twierdzi, że w przyszłym roku urodzi nam się dzidziuś! Strasznie bym tego chciała! Tylko te żołnierzyki takie słabe jak by już mało był kłopotów! No cóż trzeba walczyć! Pozdrowionka

A ja mam ciągle wrażenie że ten króliś się ciągle ze mnie śmieje :-D :-D :-D :-D :-D
Kciukasy gwarantowane...trzymam najmocniej żeby 25lipca na teście były piękne II krechy i za ok. 40 tygodni po pięknej, książkowej i nudnej ciąży pojawił się na świecie Wasz dzidziuś!

wiolka wklej proszę zdjęcia kolczyków...uwielbiam takie wyroby. I powiem CI że mój suwaczek zasuwa tak samo szybko jak Twój :-D

Dziewczyny, ale fajowe ciacha i napoje... Ale który z nich zwróci uwagę na takiego hipcia jak ja :-(

Mysza a te napoje to 0% rzecz jasna? ;-)

Napoje do wyboru do koloru i kapela do tańców też nam będzie przygrywać... :-D:-D:-D

Załączniki

• drink_d.jpg
    drink_d.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 16
  • kapela.jpeg
    kapela.jpeg
    3,2 KB · Wyświetleń: 80
Asiu dzisiaj to Ty dla nich jesteś najważniejsza :-D :-D :-D

A napoje...jak kto może to z %...a my musimy się zabawić przy soku :-D

reklama
She - ja jeszcze na razie mogę wypić za Twoje zdrowie coś mocniejszego!

A tak naprawdę to nigdy nie wiadomo co tygrysy lubią najbardziej?! Więc nie jeden na hipcia może zwrócić uwagę! Uważaj!

Do góry