Jasminekg – no to super, że leki załatwione, to ważne, a mój suwaczek to w tej chwili leci zdecydowanie za szybko, tygodnie uciekają mi między palcami ;-)
Zjola – też w to wierzę, bo bardzo się kochamy, ale następnym razem skrócę Go o głowę
Ola** - różne, zależy od tego jak leżą, na jaki kolor mam ochotę. Głównie triumpha, pozostałe sprawdzę i Ci napiszę, bo jakoś nie uczę się ich na pamięć, mam jeden sklep gdzie wchodzę i zawsze jestem wstanie wyjść z nowym i być zadowolona. Eeeeja bym chciała dać 50 zł za ładny stanik i być zadowoloną, no ale z moimi nie mam na co liczyć
Kłaczek – nie mogłabyś tak co dzień, bo jak będzie dzidzia to ona jest ważniejsza i na pewno za motorem będziesz tęsknić, ale i tak się nie skusisz
Jankesowa – a wiesz jaką ja mam ochotę na lampkę wina albo zimne piwko.
No, ale jeszcze nie teraz. Ja tam trzymam kciuki by @ nie przyszła.
Aga2323 – dasz sobie radę z nami, tylko troszkę czasu potrzebujesz, a potem będziesz szła na zakupy i myślała, np. ale u mnie dziś ukrop, ciekawe czy w Gdańsku u GosiLew też itp. (pierwszy przykład jaki mi do głowy przylazł)
Ilonka26 – są momenty, że nie, ale niestety pojawiają się chwile, że mogłabym drugie 9 miesięcy chodzić, choć brzuch zaczyna ciążyć, nawet nie tyle co przy chodzeniu, ale przy spaniu, przerzucić się z boku na bok to wyczyn nie lada
Idę robić plendze, bo A. ma ochotę. Pierwszy raz w życiu - trzymajcie kciuki
Tak wiem, jest po 22, ale co zrobić jak ochota jest