reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jankesowa brzuszek pogłaskany:) może uda mi się Ciebie zarazić:) albo odeślij małpę @ dziewczynie, która czeka na pierwszą @ np...nam tu wcześniej bardzo to się sprawdzało:)serio...mi zabrała Anetha np
Lili ja pamiętam,ze w triumhie różnie było z rozmiarami choć cena przystępna. felina wzięła się z małego sklepiku w którym odrazu poprawiaja stanik i dobierają żeby idealnie leżał.teraz kupiłam w zwykłym sklepie i ciut taniej mi wyszło.choć to sporo kasy tak czy siak.ale dla mnie najważneijsza jest wygota.choć chciałabym żeby łądneijsze były fakt:)
Ilonka każda z nas musi sama wiedzieć kiedy więc słusznie robisz,tyle,ze nie wiem czy ten strach mija:( ja boję się każdego dnia....i mimo iż mam 25lat więc czas bardzo mnie nie goni ,ale nie mam na co czekać.lecz jak mówię każda z nas jest inna i sama musi podjąć decyzję o tym kiedy,i bardzo dobrze tak naprawdę,że panicznei nie myślisz o dziecku
Agnieszka bardzo mi przykro miałam nadzieję,że bbaci poprawi się:(

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki.
Jak mi sie chce jeszcze spac...
Ze szpitala wrocilismy po 1...
Po 22 zadzwonili,ze stan sie pogorszyl i lepiej zebysmy przyszli.
Julia tez ma przekichane bo zawsze ja iagniemy ze soba...Wczoraj to ja spiaca z lozeczka do wozka wlozylismy i pojechlismy...
Babka dostala 40 stopni goraczki...Lezala nago a na niej namoczone reczniki na zbicie temperatury...
Jak sie tez okazalo reanimowano ja juz trzy a nie dwa razy.
Raz Arturo,potem w karetce i w szpitalu takze mozg jest calkowicie uszkodzony...

Dobra moje drogie znikam sie kapac i ide ubrac Jule.

Milego dnia i dzieki za wszystko
Przykro mi kochana niestety wiadomość nie jest rokująca ale zawsze cuda się zdarzają trzeba w to wieżyc !!
A ja siedzę sobie w domku, na dworze piękna pogoda a w tym roku nie mogę się opalać, będę zdrowsza:)
OLA - brzusio śliczniutki nich dalej rośnie.
Ja na obiad dziś spróbuję zrobić pierogi z jagodami, już sama nie wiem co na te obiady robić bo ja na nic nie mam ochoty ani smaku.Teraz dla mnie jedzenie nie musi istnieć, widocznie kropek nie mam jeszcze potrzeb, nie przytyłam jeszcze ani kg wiec jest super bo tak mam nadwagę:) Caluję was wszystkie serdecznie

Cześć dziewczyny..
Ale piękny dzień dzisiaj...

Chucky
poprzednim razem nie miałam okresu lekko ponad miesiąc .. poszłam do mojej gin.Okazało się , że mam cystę na jajniku i przepisała mi luteinę na wywołanie okresu... a potem oczywiście kurację hormonalną..

Marcepanek wspólczuję... Ja już poniosłam dwie straty... I to strasznie boli.. Tym bardziej, że nie mam jeszcze dziecka a od zawsze chciałam zostać mamą..

Kari21 zazdroszcze... dajesz nadzieje, że i mnie się kiedyś uda,...

I jeszcze prośba dziewczyny... Zrobiłam sobie suwaczek ale nie wiem jak to zrobić ,żeby się wyświetlał pod moimi tekstami...
Pomóżcie...

Miłego dnia życzę...

Ostatnia edycja:
Witam was wszystkie kochane poczytalam troszkie i juz nadrobilam:-)
Lilijanko dziekuje ci za slowa otuchy twoje posty zawsze podnosza na duchu a co do badan to bede robila za miesiac jak pojade do Polski i zobaczymy co dalej narazie chcem zeby te wszystkie problemy z prawie bylym mezem minely i dopiero wezmiemy sie do roboty heh
aga2323 twoja historia jest przerazajaca :szok:ja nie wiem jak tak mozna potraktowac pacjetke masakra:wściekła/y: tacy ludzie nie powinni pracowac w szpitalach wspolczuje ci z calego serca kochana
Zjola a wy juz sie staracie o malenstwo zycze powodzonka i trzymam kciuki abys szybciutko zobaczyla dwie ciemne kreseczkie!!!:-)
karolcia81 ladne zdjecia!!!
agnieszka0240jestem z taba kochana wiem ze jest ciezko ale musisz sie trzymac moja babcia tez nie dawno miala problemy z sercem i lezala w szpistalu dwa tygodnie na intesywnej terapi naszczescie poprawilo sie jej ale znowu po jakims czasie trafila do szpitala i nie mogli uspokoic serca teraz jest juz lepiej i jest w domu ale musi byc pod stala kontrala lekarza. Jak byl naprawde zle przygotowywalismy sie na najgorsze wiem jakie to uczucie tak czekac w niepewnosci i czlowiek nic nie moze zrobic a moja babcia ma83 lata wiec w podobnym wieku jak twoja
marcepanek przytulam mocno i zapalam dla twoich aniolkow [*] widze ze jestes barodz silna kobieto i oby tak dalej ja wierze w to ze sie tobie uda i tak samo jak ty uwazam ze dzieiatko jest najwazniejsze i mogla bym cala ciaze przelezec oby maluszek urodzil sie zdrowy i w terminie zobaczysz jeszcze sloneczko zaswieci dla ciebie:-) glowka do gory
Ola PM wspaniale ze maluszke dobrze sie rozwija i oby tak do konca ciazy!!! A ty jak sie czujesz ??? Jak samopoczucie przyszlej mamusi???
Ewcia dzieki za bocianki:-)
Ola sliczny brzuszek i wcale nie wyglada jak piwny!!!;-)
Shetwoj wielki dzien zblirza sie wielkimi krokami :-)Jak stresik juz jest? jak sie czuje przyszla panna mloda? Zycze tobie z calego serca aby ten dzien byl jednym z najszczeslliwszycch w twoim zyciu i zeby nikt wam go nie popsol. Pamietaj to ty i twoj juz prawie maz jestescie najwazniejsi w tym dniu :tak:
Chucky ja dostalam okres po ok 5 tygodniach wiec jak u ciebie jeszcze nie ma i tak bardzo sie martwiz to moze umow sie do gina troch wczesniej bedziesz spokojniejsza

A u mnie nic nowego dalej problemy z prawie bylym mezem nie moge sie z nim dogadac i od tez nie chce isc na kompromis ale jakos ostatnio mam troche cierpliwosci zeby sobie z tym radzic wiec nie jest najgorzej. U mnie slonecznie w niedziele bylismy nad morzem wiec sie troszke spieklam ale naszczescie skora mi nie schodzi ufff i w ta niedziele tez sie wybieramy cudnie tak spedzic dzien sam relaks :-)

Cześć babeczki!

Aleście naskrobały!

Jankesowa - śpioszkaj jak Ci się, chce, co sobie będziesz żałować;-)
A no i dziękuję za podesłanie bociana!

Ola** - ja na szczęście mam mały biust i w pełni go akceptuję, ale najważniejsze, że nasze biusty podobają się naszym miśkom no nie?;-)

Kłaczek - a czy to bardzo nietaktowne będzie, jak się zapytam jaką działalność prowadzisz?

Aga2323 - ja robię dokładnie tak samo jak ta spryciula Jankesowa!
Co do suwaczka, to ja użyłam suwaczka, który odlicza wiek dziecka. Wtedy liczy dni od wydarzenia :tak:

Ilonko - na pewno przyjdzie taki czas, że będziesz gotowa, a na dokładkę, na pewno się uda!!!

Lilijanna - i nie żałuj sobie:-D

Ewelinko - zagroź, że do jakiegoś przystojnego masażysty pójdziesz! ;-) U mnie to pomaga i misio plecki masuje :-D Pozdrowionka

Agnieszko - to ciężki dla Was czas, ale jesteście razem i dacie radę podołać tym ciężkim chwilom w życiu, które niestety wpisane są w ludzką egzystencję. Przytulam

Kaira - trzymam kciuki za fasoleczkę! Zresztą już całkiem dużą!

Aniunnia - tak mi przykro, że dwa razy Ci się nie udało, ale mam nadzieję, że w końcu się uda! Na szczęście na tym forum są tego przykłady!

Lila - wielki dzięki za kciuki bardzo teraz się przydadzą! Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie spraw z Twoim byłym :tak:

A u mnie nic nowego. Czekam na weekend, bo wtedy powinna być owu, albo może w poniedziałek? Zobaczymy. To pierwszy cykl po tabletkach więc różnie to może być.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia!

Witam

Jak zwykle poczytałam, ale chyba nie dam rady odpisać każdej. Przepraszam.

agnieszka - przykro mi z powodu babci:(

zjola - widzę nowy suwaczek. Na pewno się uda. Pewnie wtedy gdy najmniej się będziesz spodziewać. Tak jak u mnie, akurat byłam w 100% pewna, że maj to nie ten cykl:)

U mnie mdłości ciąg dalszy, męczące, ale cieszę się że dzidzia daje o sobie znać. Wszystko wytrzymam żeby było dobrze!A ja wymyśliłam sobie że będę się uczyć koronki frywolitkowej:) Zakupiłam już potrzebny sprzęt, teraz uczę się robić na czółenku, nie jest za łatwe ale nie poddaje się:)Jak coś wytworzę to się pochwalę, ale jeszcze trochę czasu mi potrzeba:)

Pozdrawiam każdą z osobna!

Zjola, a to Ci dopiero patent! Wypróbuję...może zadziała ;-):-D
Wiolka_1982, oj bidulko, troszkę się namęczysz, ale najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku. Trzymaj się. Ściskam :*

hej laseczki co tam słychać są jakieś nowe super wieści??
Ja wracam z krainy "ledwo żywych" nie dam rady nadrobić, otóż te leki od laryngologa mnie zatruły , od soboty w nocy do wtorku miałam silne bóle wszystkich stawów , dreszcze, ból w okolicy żeber , potem ból przeniósł sie na krzyż jajniki miałam twarde jak kamienie i takie wielkie bym powiedziała cały brzuch sztywny, w poniedziałek przestałam łykać te badziewia ledwo chodziłam szefowa pytała czy sie nie naćpałam, a mama to była już w panice bo ja ciągle zasypiałam w pracy cały dzień było mi niedobrze, w domu wymiotowałam non stop od wczoraj jest lepiej ,ale wymioty zostały śniadanie nie chce mi sie utrzymać w żołądku, wczoraj poszłam do gina bo myślałam ,że mam jakiegoś torbiela, jak powiedziałam ostatnią date miesiączki to gin powiedział ,że to pora @ według moich cykli ,ale ja miałam owu 2 dni później troche pochrzaniłam to wszystko i już sama nie wiem kiedy ta @ ma być w końcu jak była 3 lipca to według ostatniego cyklu 26 dniowego powinna być dziś, a z wydłużeniem to chyba jutro lub dziś w każdym razie gin dokonał wnikliwego usg i mine miał poważną strasznie i już wpadałam w panike ,a potem powiedział ,że ginekologicznie jest wszystko ok ,a jakby @ nie przyszła to mam przyjść za dwa tygodnie ,znowu mam te stany kiedy sie wsłu****e w siebie cycki to mi odpadną niedługo taki ból czuje w nich ,a krzyż jakby sie uspokoił narazie (odpukać) i co już myśle ,że ból na @ nadszedł to sie okazuje ,że to pierdel:-D:-D:-D.Bardzo sie ciesze ,że mi lepiej i moge wreszcie do was napisać bo miałam dni wyjęte z życiorysu.
Przepraszam ,że was nie nadrobiłam ,ale jak mama połapała sie ,że wracam do życia to sobie wyjechała i musze to wszystko ogarniać bo zapuściłam dom okropnie przez tę moją niedyspozycje.

reklama
Helloł , jestem , doczytałam i już odpisuję
po pierwsze i najwazniejsze , któraś z was napisała że trudno się tu połapać kto jest kto - Pati założyła wątek na Poronienia - Poznajmy się , prosimy nowym paniom napisać tam kilka słów o sobie , będzie łatwiej . Watęk ten pewnie jest teraz na dole , bo dawno go nikt nie odwiedzał ale łatwo znależć , zachęcam....
Lilijanna - dziewczynki pojechały do rodziców EXA , on miał tam być , ale jak to ZAWSZE ! bywa plany mu się zmieniły , wrrrrr Ten M od She to święty jest w porównaniu z tym moim patałachem... ale zmieńmy temat , ty juz niedługo poznasz Ade , ale fajnie! Moje kozy też urodzone w wakacje , jakby to wczoraj było
a minęło 9 i 7 lat
Lila001 - współczuje stresów , ja się rozwodziłam 3 lata temu - nie jesteś sama :) pozdrawiam
Kobietka - to ja ci jednak serdecznie życzę fasoleczki , moje drugie dziecko jest z takiego pochrzanionego cyklu
Zjola - do boju! i Kłaczek też ! - Niech się ziemia trzesie
Ilonka - ja też się nie staram ale tu właże i piszę bo mi smutno z tym samej , ty też zaglądaj
Karolcia , kurcze ale ja niecierpliwa , czekam na to twoje testowanie jak na swoje , zdjęcia cudne , śliczna babka z ciebie i facecik też niczego , fiu , fiu - ładne dzieci będą !
Wiola ,Jankesowa , Ola*, Pati , Eweline28 i reszte pozdrawiam
A ja narobiłam sobie koktajlu z maślanki i truskawek i piję i siedzę i czytam , narazie

Do góry