reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaila,Lila dziękuję:)jak z góry patrze to stóp nie widzę:)będę duża:)
Aniunnia widzę,że z suwaczkiem sobie poradziłaś
lila współczuję przepraw z byłym i mam nadzieję,że szybko dogadacie się
kaira ciesz się brakiem apetytu bo ja na Twoim etapie pochłaniałam ogromne ilości:) mam 5kilo na plusie,z czego większość z poczatku:)
zjola co do cyców w sumie racja,choć faceci zazwyczaj wolą to czego na codzień nie mają:)
Wiolka oby mdłości długo Cię nie męczyły!
kobietka dobrze,że wróciłaś do zdrowia!a taki brak @ prędzej czy później kończy się dzidziusiem;)
czarna a właśnie ostatnio też przypomniał mi się ten wątek:) dzięki niemu łatwiej się poznać fakt
a ja dziś w łóżku do 10tej,a potem prasowanko:)już prawie ze wszystkim uporałam się:)a naprawdę sporo nazbierało się:)

Ostatnia edycja:
reklama
Część Dziewczynki:)
Mam malutkie pytanko, czy któraś z Was orientuje się jak to jest z pobraniem krwi na poziom HCG w UK? Czy tutaj tak można sobie sprawdzić ten poziom?

Witam w upalne popołudnie!!!

Zacznę dziś od siebie, oki?:zawstydzona/y: Obejrzeliśmy działkę i wszystko super, za miastem, w fajnym miejscu i na dom i na firmę, duuuża (15,5 ara), bardzo dobra cena, tylko, że jest jeden poważny makament. Otóż w sąsiedztwie jest... OBORA!:szok: Wszystkie inne gospodarstwa są gdzieś na obrzeżach tej miejscowości, a ta jedna jest w centrum miasteczka, przy drodze głównej i w bliskim sąsiedztwie działki!!! Co prawda pan Rolnik ma się przenieść ze swoimi dobrami w inne miejsce, ale nie wiadomo, czy nie zostawi tam cielaczków np. Perspektywa swojskiego zapachu latem i posiadania wielu łapek na muchy jakos mnie nie nastraja optymistycznie... Zobaczy się...

Ola**, co do biustów, to ja H dźwigam przed sobą i całkiem nieźle jeszcze pion utrzymuję, choć czasem zastanawiam się, czy na plecy nie zarzucić... :baffled:. Najgorzej jest, gdy zgubię kilka kilogramów. Moja waga jest wówczas szczęśliwa, widzę stopy jak patrzę w dół, ale mój biust patrzy tam razem ze mną :dry::confused:. generalnie Hesia i Mela żyją własnym życiem i np. jak biegnę to muszę uważać na swoje oczy :tak:. A na moje biustonosiki wydaję majątek, bo luibie ładne... A te tańsze to na prawdę - kłoszmar!!!:no:
Opowiem wam anegdotkę, jak kiedyś, dawno temu :) kupowałam ze znajomymi prezent na 18-stkę koleżanki. Wtedy popularna była bielizna w prezencie. Zatem zaszłam jako najodważniejsza z równie odważnym kolegą do sklepu z bielizną i zapytałam ekspedientki, czy dostanę czerowny stanik w rozmiarze 75A... Na co pani :szok: "To na panią??????" Moj kochany kolega niewiele myśląc rzekł: "A gdzie tam, to na same sutki chyba!!! :-DNa nią trzeba rozmiar Z albo namioty do Kazachstanu!!!" :-DZamurowało mnie, :confused::baffled: ale mamy ubaw z tego do tej pory !

Aga2323, ja cały czas notuję mniej więcej co mam do której dziewuszki odpisać... Trochę czasu schodzi, w między czasie coś do głowy wlata, ale warto! Co do suwaczka to zrobiłam tak jak Zjola :cool2:

Agnieszka, ściskam cieplutko!

Zjola, powodzenia w weekend!;-):-p;-) U mnie czas na TE DNI za 10 dni! Bocianki :-D

Wiolka, dobre zajęcie sobie znalazłaś. A skąd Ci się to wzięło? Może założysz swoją stronę internetową i będziesz sprzedawać swoje dzieła! :tak:

Kobietka22, biedaku Ty mój, współczuję!:-(

Kłaczek, ja też jestem na własnym i wiem, że nie jest łatwo. Mieliśmy z mężem zupełnie inne wyobrażenia o własnej działalności, ale ręce opadają. Wyliczylismy, że 25 dni w miesiącu pracujemy na państwo, a 5 dni na siebie... Masakarada :wściekła/y:

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!

Ostatnia edycja:
Czarna, Ola, dzięki kobitki,ale ja tyle prochów łykałam przez ostatnie 5 tygodni ,że wolałabym dostać jednak @ bo bym ze strachu umarła ,że zaszkodziło to fasolce.
Jasminekq - ja nie mam pojęcia , a nie masz może możliwośći żeby kogoś tam na miejscu zapytać ,albo w necie poszukać?
Lina - no to faktycznie nie fajne sąsiedztwo moja babcia mieszka blisko obory pegeerowej wyobrażasz to sobie???:szok::szok::szok::szok::szok:

Kobietka, wyobrazić sobie nie mogę. Aczkolwiek zapach oborowy nie jest mi obcy, mam babcię na wsi, ale odwiedzać czasem a mieszkać w tych perfumach to co innego chiba :sorry2:. Może @ Ci się przesuwa ze względu na choroby, to też ma przecież duży wpływ. Z całego serca życzę fasolki, ale może rzeczywiście, jeśli masz się stresować, że początek ciąży na prochach, to może lepiej, żeby to była rozleniwiona @ :tak:

lina a jakiej firmy staniki,że niebrzydkie? dla mnie cena tak ważna nie jest ,bo i tak te co mam teraz koło 300zł kosztują,a ładne nie są niestety.ale biust ładnie kształtują chociaż. a co do działeczki to zapach naprawdę tak czuć na tej do kupienia?
kobietka no w sumie racja z tymi prochami.penie po nich @ przesunęła się i niedługo przyjdzie

Ola**, mam kilka staników firmy "freya". Kupuje je w takim specjalnym sklepiku w Łomży. Jest tam wiele krojów z kilku firm dla Biustów XXXXXXXL. Pani robi nawet specjalne przeszkolenie jak nosić duże biusty w dużych stanikach i rzeczywiście, jestem zadowolniona. :-D Kręgosłup mnie nie boli, poprawiła się trochę moja postawa, fałdki niektóre zniknęły, piersiczki nabrały lepszego kształtu no i najważniejsze - zapięcie nie jeździ mi na karku!:-):tak:;-). Kiedyś kupiłam kilka duzych staników dobrych firm na intymna.pl, ale generalnie nie polecam. Bez przymiarki to dziwne rzeczy wychodzą, a bawić się w odsyłki nie zawsze sie chce :dry:
Co do działki, to zapachy sikao tako, ale te owady... Musiałabym giga moskitiery założyć na wszystkie otwory w domu... ale może nie będzie problemu, jeśli rolnik się przeniesie. Musimy z nim porozmawiać.

Ostatnia edycja:
Lina ja właśnie też sklep znalazłam gdzie uczą jak zakładać i dobierają ale tam głównie feline,cyce się poprawiły,ale nie bardzo mi się podobają dlatego pytam:) tej firmy co mówisz nie znam ,ale poszukam,i nadal czekam na link od znajomej która zamawia,wybiera i odsyła i są ładne, bo widziałam.
musicie rolnika przycisnąć:)choć dla dzieci takie gospodarstwo w sąsiedztwie to frajda:)

reklama
Czesc laseczki:-)

Bylam w szpitalu a pozniej z Juölia zrobilysmy rundke po sklepach...
Babka bez zmian.Codziennie zmniejszaja jej dawki lekow i zobaczymy co dalej...
Dzis moja tesiowa dzwonila do babki brata zeby poinformowac co sie stalo i zeby przyjechal...
Wiecie co ten ham powiedzial na to,ze babk jest w spiaczce i wyglada na to,ze umrze...Powiedzial,ze tak sie zdarza i teraz nie moze rozmawiac bo ma gosci i zadzwoni pozniej(a nie zadzwonil do teraz)
To sie w glowie nie miesci...Nie widzialam tego faceta nigdy na oczy,ale jakbym go dorwala to leb bym ukrecila...
Co za glupi bezuczuciowy dziad!!!!
Babka jeszcze o nim ostatnio mowila...On mieszka jakies 40 km od nas a oni nie widzieli sie juz ladnych pare lat...
Podobno jak dzwonil z rok temu to obiecal ze ja odwiedzi ale jakos mu nie wyszlo...

Szkoda gadac...Nawet obcy ludzie jak slysza co sie stalo to wspolczuja a wlasny brat ma to w dupie...

Do góry