reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaila,Lila dziękuję:)jak z góry patrze to stóp nie widzę:)będę duża:)
Aniunnia widzę,że z suwaczkiem sobie poradziłaś
lila współczuję przepraw z byłym i mam nadzieję,że szybko dogadacie się
kaira ciesz się brakiem apetytu bo ja na Twoim etapie pochłaniałam ogromne ilości:) mam 5kilo na plusie,z czego większość z poczatku:)
zjola co do cyców w sumie racja,choć faceci zazwyczaj wolą to czego na codzień nie mają:)
Wiolka oby mdłości długo Cię nie męczyły!
kobietka dobrze,że wróciłaś do zdrowia!a taki brak @ prędzej czy później kończy się dzidziusiem;)
czarna a właśnie ostatnio też przypomniał mi się ten wątek:) dzięki niemu łatwiej się poznać fakt
a ja dziś w łóżku do 10tej,a potem prasowanko:)już prawie ze wszystkim uporałam się:)a naprawdę sporo nazbierało się:)

Ostatnia edycja:
reklama
Część Dziewczynki:)
Mam malutkie pytanko, czy któraś z Was orientuje się jak to jest z pobraniem krwi na poziom HCG w UK? Czy tutaj tak można sobie sprawdzić ten poziom?

Witam w upalne popołudnie!!!

Zacznę dziś od siebie, oki?:zawstydzona/y: Obejrzeliśmy działkę i wszystko super, za miastem, w fajnym miejscu i na dom i na firmę, duuuża (15,5 ara), bardzo dobra cena, tylko, że jest jeden poważny makament. Otóż w sąsiedztwie jest... OBORA!:szok: Wszystkie inne gospodarstwa są gdzieś na obrzeżach tej miejscowości, a ta jedna jest w centrum miasteczka, przy drodze głównej i w bliskim sąsiedztwie działki!!! Co prawda pan Rolnik ma się przenieść ze swoimi dobrami w inne miejsce, ale nie wiadomo, czy nie zostawi tam cielaczków np. Perspektywa swojskiego zapachu latem i posiadania wielu łapek na muchy jakos mnie nie nastraja optymistycznie... Zobaczy się...

Ola**, co do biustów, to ja H dźwigam przed sobą i całkiem nieźle jeszcze pion utrzymuję, choć czasem zastanawiam się, czy na plecy nie zarzucić... :baffled:. Najgorzej jest, gdy zgubię kilka kilogramów. Moja waga jest wówczas szczęśliwa, widzę stopy jak patrzę w dół, ale mój biust patrzy tam razem ze mną :dry::confused:. generalnie Hesia i Mela żyją własnym życiem i np. jak biegnę to muszę uważać na swoje oczy :tak:. A na moje biustonosiki wydaję majątek, bo luibie ładne... A te tańsze to na prawdę - kłoszmar!!!:no:
Opowiem wam anegdotkę, jak kiedyś, dawno temu :) kupowałam ze znajomymi prezent na 18-stkę koleżanki. Wtedy popularna była bielizna w prezencie. Zatem zaszłam jako najodważniejsza z równie odważnym kolegą do sklepu z bielizną i zapytałam ekspedientki, czy dostanę czerowny stanik w rozmiarze 75A... Na co pani :szok: "To na panią??????" Moj kochany kolega niewiele myśląc rzekł: "A gdzie tam, to na same sutki chyba!!! :-DNa nią trzeba rozmiar Z albo namioty do Kazachstanu!!!" :-DZamurowało mnie, :confused::baffled: ale mamy ubaw z tego do tej pory !

Aga2323, ja cały czas notuję mniej więcej co mam do której dziewuszki odpisać... Trochę czasu schodzi, w między czasie coś do głowy wlata, ale warto! Co do suwaczka to zrobiłam tak jak Zjola :cool2:

Agnieszka, ściskam cieplutko!

Zjola, powodzenia w weekend!;-):-p;-) U mnie czas na TE DNI za 10 dni! Bocianki :-D

Wiolka, dobre zajęcie sobie znalazłaś. A skąd Ci się to wzięło? Może założysz swoją stronę internetową i będziesz sprzedawać swoje dzieła! :tak:

Kobietka22, biedaku Ty mój, współczuję!:-(

Kłaczek, ja też jestem na własnym i wiem, że nie jest łatwo. Mieliśmy z mężem zupełnie inne wyobrażenia o własnej działalności, ale ręce opadają. Wyliczylismy, że 25 dni w miesiącu pracujemy na państwo, a 5 dni na siebie... Masakarada :wściekła/y:

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!

Ostatnia edycja:
Czarna, Ola, dzięki kobitki,ale ja tyle prochów łykałam przez ostatnie 5 tygodni ,że wolałabym dostać jednak @ bo bym ze strachu umarła ,że zaszkodziło to fasolce.
Jasminekq - ja nie mam pojęcia , a nie masz może możliwośći żeby kogoś tam na miejscu zapytać ,albo w necie poszukać?
Lina - no to faktycznie nie fajne sąsiedztwo moja babcia mieszka blisko obory pegeerowej wyobrażasz to sobie???:szok::szok::szok::szok::szok:

Kobietka, wyobrazić sobie nie mogę. Aczkolwiek zapach oborowy nie jest mi obcy, mam babcię na wsi, ale odwiedzać czasem a mieszkać w tych perfumach to co innego chiba :sorry2:. Może @ Ci się przesuwa ze względu na choroby, to też ma przecież duży wpływ. Z całego serca życzę fasolki, ale może rzeczywiście, jeśli masz się stresować, że początek ciąży na prochach, to może lepiej, żeby to była rozleniwiona @ :tak:

lina a jakiej firmy staniki,że niebrzydkie? dla mnie cena tak ważna nie jest ,bo i tak te co mam teraz koło 300zł kosztują,a ładne nie są niestety.ale biust ładnie kształtują chociaż. a co do działeczki to zapach naprawdę tak czuć na tej do kupienia?
kobietka no w sumie racja z tymi prochami.penie po nich @ przesunęła się i niedługo przyjdzie

Ola**, mam kilka staników firmy "freya". Kupuje je w takim specjalnym sklepiku w Łomży. Jest tam wiele krojów z kilku firm dla Biustów XXXXXXXL. Pani robi nawet specjalne przeszkolenie jak nosić duże biusty w dużych stanikach i rzeczywiście, jestem zadowolniona. :-D Kręgosłup mnie nie boli, poprawiła się trochę moja postawa, fałdki niektóre zniknęły, piersiczki nabrały lepszego kształtu no i najważniejsze - zapięcie nie jeździ mi na karku!:-):tak:;-). Kiedyś kupiłam kilka duzych staników dobrych firm na intymna.pl, ale generalnie nie polecam. Bez przymiarki to dziwne rzeczy wychodzą, a bawić się w odsyłki nie zawsze sie chce :dry:
Co do działki, to zapachy sikao tako, ale te owady... Musiałabym giga moskitiery założyć na wszystkie otwory w domu... ale może nie będzie problemu, jeśli rolnik się przeniesie. Musimy z nim porozmawiać.

Ostatnia edycja:
Lina ja właśnie też sklep znalazłam gdzie uczą jak zakładać i dobierają ale tam głównie feline,cyce się poprawiły,ale nie bardzo mi się podobają dlatego pytam:) tej firmy co mówisz nie znam ,ale poszukam,i nadal czekam na link od znajomej która zamawia,wybiera i odsyła i są ładne, bo widziałam.
musicie rolnika przycisnąć:)choć dla dzieci takie gospodarstwo w sąsiedztwie to frajda:)

reklama
Czesc laseczki:-)

Bylam w szpitalu a pozniej z Juölia zrobilysmy rundke po sklepach...
Babka bez zmian.Codziennie zmniejszaja jej dawki lekow i zobaczymy co dalej...
Dzis moja tesiowa dzwonila do babki brata zeby poinformowac co sie stalo i zeby przyjechal...
Wiecie co ten ham powiedzial na to,ze babk jest w spiaczce i wyglada na to,ze umrze...Powiedzial,ze tak sie zdarza i teraz nie moze rozmawiac bo ma gosci i zadzwoni pozniej(a nie zadzwonil do teraz)
To sie w glowie nie miesci...Nie widzialam tego faceta nigdy na oczy,ale jakbym go dorwala to leb bym ukrecila...
Co za glupi bezuczuciowy dziad!!!!
Babka jeszcze o nim ostatnio mowila...On mieszka jakies 40 km od nas a oni nie widzieli sie juz ladnych pare lat...
Podobno jak dzwonil z rok temu to obiecal ze ja odwiedzi ale jakos mu nie wyszlo...

Szkoda gadac...Nawet obcy ludzie jak slysza co sie stalo to wspolczuja a wlasny brat ma to w dupie...

Do góry