reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilonko - jeżeli mogę coś powiedzieć, to Ci powiem, że ja mojemu pierwszemu mężowi urodziłam dziecko za pierwszym strzałem! I nie scementowało to naszego małżeństwa! Myślę, że samo posiadanie dzieci, to jeszcze nie wszystko! Zresztą faceci są z Marsa, nie wiadomo jak oni do tego wszystkiego podchodzą. na pewno inaczej niż my! Tak więc uszy do góry. Będzie dobrze!

Faceci z Marsa, kobiety ze Snickersa ? :-p:-D:-D

reklama
Dziewczynki, przyznaje z ręką na sercu, że nie daję rady Was doczytać:(

A nawet jak doczytam to i tak nie pamiętam co chciałam której napisać, to efekt tego że staram się nie siedzieć w internecie, żeby "głupot" nie czytać i nie wymyślać sobie różnych historii, więc i na BB mniej jestem.
Ale pamiętam o każdej z Was i za każdą mocno trzymam kciuki.

U mnie zaczęły się mdłości...ale cieszę się że są!!!

Lilianna - to Ty mnie chyba prosiłaś o foty....więc oto one....

Załączniki

• P1010410.jpg
    P1010410.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 71
  • P1010359.jpg
    P1010359.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 66
  • P1010353.jpg
    P1010353.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 72
wiolka no u mnie te mdlosci sie wlasnie jakos nasilily :baffled: i tez sie z tego ciesze choc wieczorami jest malo przyjemnie...
karolcia jak cudnie....i jacy szczesliwi na tych fotach...nie no fasolka musiala z tamtad przyjechac-z takich klimatow nie ma innej opcji :-D "wyczytalas" cos ze znakow organizmu?:-p

Bylismy w szpitalu...Babka lezy z mnostwem popodlaczanych rurek...Rece ma cale fioletowe...Wyglada to strasznie.
Juz w szpitalu po raz drugi stanelo jej serce i ja reanimowali.Nawet jesli z tego wyjdzie to nie bedzie ''normalna''...
Lekarze chca odczekac jakis czas i zaczac zmniejaszac dawki lekow a pozniej sprobowac odlaczyc od maszyny i zobaczyc czy bedzie sama potrafila oddychac...
Cos okropnego...
Starosc sie Panu Bogu nie udala...

Karola sliczne fotki.

Do pozniej-buziaki

oj agnieszko pomodle sie za wasza Babcie...masz racje starosc Bogu "nie wyszla"....miejmy nadzieje ze znajdzie w sobie sile do walki....buziaczki dla Juleczki

Bylismy w szpitalu...Babka lezy z mnostwem popodlaczanych rurek...Rece ma cale fioletowe...Wyglada to strasznie.
Juz w szpitalu po raz drugi stanelo jej serce i ja reanimowali.Nawet jesli z tego wyjdzie to nie bedzie ''normalna''...
Lekarze chca odczekac jakis czas i zaczac zmniejaszac dawki lekow a pozniej sprobowac odlaczyc od maszyny i zobaczyc czy bedzie sama potrafila oddychac...
Cos okropnego...
Starosc sie Panu Bogu nie udala...

Karola sliczne fotki.

Do pozniej-buziaki

Agnieś...tak mi przykro....mam nadzieje, że Twój Aniołek sie babcią zaopiekuje...i da jej siłę na jeszcze kilka tchnień życia...

Aniołki - czytam, ciągle czytam...ale nie chcę się nakrecać....miałam dwu dniowe plamienia w okresie owulki....i mam nadzieje, ze to fasolka sie mościła.....a teraz...tylko czasem mnie tak piersi pieką....tak jak "wtedy"....ale naprawdę się nie chce nakręcać....za jakieś dwa tygodnie wszystko sie wyjaśni....
ale Ci zazdroszcze suwaczka...

wiecie...w sobotę Kaśka do mnie napisała, że jedzie nad morze...i po drodze spotyka dużo bocianów i wszystkie do nas wysyła!!!!

Ostatnia edycja:
agnieszka0240 tak mi przykro z powodu babci, eh starosc jest straszna... ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze... myslec pozytywnie bo ona to czuje choc wam mzoe wydawac sie ze nie, widok napewno nie jest mily ale wasza obecnosc bezcenna poprostu trzymajcie sie. P.S jak widze zdjecie Juleczki to zawsze sie usmiecham sama do siebie , ona po prostu sliczna jest!!!
aniolki , wiolka wazne ze wszystko dobrze, mdlosci przetrzymasz dzielna kobitko :);-):tak::tak:

zjola niom ja tez zycze sie złotego strzalu w lipcu :tak: ja mam miec teraz @ ok 5 lipca sama nie wiem kiedy bo sie troszke pozmienialo a co luicze to inaczej mi wychodzi, na ciaze nie licze bo zero jakich kolwiek objawow, ehh szkoda no ale coz trzeba myslec pozytywnie :confused:;-):confused::confused:

karolcia81 super ze Kaska bocianki do nas wysyla, wiesz co u nas maja gniazdo i tak ide patrze a tam jakies male lepki widze i stanelam pod tymn gniazdem i zezole a tam 3-4 sztuki malenstw :-):tak::tak::tak::tak: hihi (dobrze ze mi na glowe kupic nie zrobily ) ale co tammoze na szczescie by byla tak, ze wiecie sam pozytyw :tak::-) jak tylko jeszcze troszke podrosna licze z 2 tyg to je do was wysylam :-D:-D:-D:-D

Reszte dziewczyn bardzo serdecznie pozdrawiam!!!!

reklama
Karolcia śliczna z was para :) a za zafasolkowanie trzymam kciuki :)
Aga, mam nadzieje ze babcia z tego wyjdzie
zjola głupek z tego twojego ex, dobrze że ex
wioluś ciesz się, ze u ciebie wszystko ok, a mdłości przeżyjesz, później będzie lepiej :)

Do góry