reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a u mnie dziś mija roczek od pierwszej straty....tak moje kochane...odebrali nam nadzieje w dzień ojca....
...kolejna smutna rocznica....
ale mam nadzieje, że następną juz mój ukochany mąż będzie świętował....

reklama
Widzę ,ze tu najpierw rozmowy o seksie a teraz smuteczki:( oj kobieta zmienną jest.
przytulm wszystkie smutaski...karolcia na pewno bedzie świetował!!! bradzo Ci tego życzę.musi się udać

Lili dała znać na wieściach .wszystko ok z dzidziusiem

Hej Kobietki :-)

co tu wpadam to jakiś fajny temacik :-D ale ten dzisiejszy jest po prostu THE BEST!!!

karolcia mam nadzieje że wczasy się cudnie udały i przywieźliście ze sobą pamiątkę na całe życie :-) trzymam bardzo mocno kciukasy. Coś Ci chyba suwaczek nawala bo wyświetla że jeszcze 3 dni to owu.

zjola Ty widzę że też już lada moment zaczynasz. :-) super, ale kiedy to zleciało!

Pozdrawiam Was wszystkie!

lina82 co Ty nie obrazilaś mnie masz racje to za duzo jak na mnie i nie radze sobie juz z tym choc myslalm ze silna ze mnie kobieta, bylam u psychologa zaraz po zabiegu, ale jakos nie moge sie otworzyc przed kims kto siedzi po drugiej stronie biurka i tylko cos notuje, dostalam leki uspakajajace i na sen, ale kiedy wrocilam do pracy odstawilam je - wywolywaly u mnie jakies zaniki pamieci,a w mojej pracy gdzie chodzi o zdrowie i zycie pacjentow nie moge sobie na to pozwolic.....to prawda z jankesowa mam bardzo dobry kontakt i to ona stawia mnie czasami do pionu....nigdy nie myslalam ze moge miec tak dobry kontakt z kims kto moglby byc bezmala moja corka.....i za to jej dziekuje.....Wam rówiez dziekuje.....

Hej Kobietki :-)

co tu wpadam to jakiś fajny temacik :-D ale ten dzisiejszy jest po prostu THE BEST!!!

karolcia mam nadzieje że wczasy się cudnie udały i przywieźliście ze sobą pamiątkę na całe życie :-) trzymam bardzo mocno kciukasy. Coś Ci chyba suwaczek nawala bo wyświetla że jeszcze 3 dni to owu.

!

No właśnie zgodnie z moim cyklem to jestem niby przed owulką....ale bzykaliśmy się zaraz po @...i nawet jeszcze troszke przed...niby to dni nie płodne....ale chyba na to nie ma jednej teorii....w końcu zafasolkować można w każdym czasie...cuda się zdarzają....
znam kilka kobiet które zafasolkowały pomimo, że wcale nie pilnowały dni płodnych...a wręcz ich unikały....

w każdym razie czuje się conajmniej dziwnie...i mam lekko podbarwiony na różowo śluz....

karolcia to masz takie długie cykle ?!?
Dokładnie...wszystko się może zdarzyć bo te cykle też czasami płatają nam figle :-)

Karolcia święte słowa:) ja pierwszy raz nie chciałam zajść w ciąże i miały byc niepłodne:)
potem chciałam i w cyklu pilnowanym nic:) a jak @ uciekł i miał się wywołać więc gdzie płodne zrobił się dzidziuś mój kochany:)
ciąża to nei matematyka:)

onaxxx chyba wiek nei ma znaczenia:) widać to i tu i w pracy np

reklama
Do góry