reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam was Kochane:)

zjola oj doczekamy się doczekamy:) Ja mam nadzieję że jak boćki zaczną szykować się do odlotu to zostawią nam kruszynkę w kapuście:p

gosiaczek12344 jak to mówią w kupie raźniej:p kto jak nie my zrozumiemy co druga z nas odczuwa.... opowiadanie śliczne:)

onaxx mi nawet moja matka powiedziała że lepiej że się tak stało....... ale nie komentuję tego za swoje słowa odpowiedni komentarz odemnie dostała......

agamati przytulam syneczka kurcze i jak zareagował??? Wiadomo coś weterynarz coś mówił czemu....???

agniesiar ja miałam ok 2 tygodni, ale dopiero potem w 60 dniu po zabiegu dostałam @@

VJolka I ja tak myślę że jak już będziemy na swoim to maleństwo będzie z nami rosnąć zdrowo:):)

Dziewczyny jak macie dni płodne to też macie taaaaaką ogromną ochotę na swoich facetów ja wczoraj ojjjj działo się działo:p

Lilianko co tam u ciebie kobitko nasza???

ewcia3004 i u ciebie co tam słychować???

Buziaki:)

reklama
gosiaczku - no to teraz mnie nastraszyłaś.

ewelina k - ja chyba padnę jak tak długo mi przyjdzie czekać na @, a jeśli chodzi o ochotę to równo w dniu owulki - nie mam zupełnie wenny - bo mam bolesne owulki - przynajmniej wiem kiedy.

Ostatnia edycja:
A ja sobie tak myślę, że w życiu nie przypuszczałam, że z ciążą i jej donoszeniem można mieć takie problemy. Fakt zajść w ciążę to ludzie mają z tym kłopot.. to widziałam i słyszałąm, ale w moim otoczeniu jak już ktoś był ciąży to szczęśliwie dotrwał do jej końca. Ja znowu tak jak chciałam tak od razu zaszłam w ciążę obydwa razy. Nie miałam z tym problemu. Od razu przy pierwszych próbach się udawało. No ale cóż .. nie udało się dotrwać do końca :(

nie chciałam Cie nastraszyć ale lepiej zadzwoń, uspokoisz się
każdy przypadek jest inny
ja krwawiłam długo przed poronieniem i straciłam dużo krwi dlatego tak mi powiedzieli pewnie...

Dziewczyny macie pozdrowienia od jankesowej odcieta od swiata bidulka bez tego kompa, ale juz niedlugo.....
Ja mam dzis dola jak ch...a wczoraj bylam z kolezanka i jej corka na urodzinach znajomego dziecka, fajnie zorganizowane w kinie.....pierw pizza, tort, a potem dzieciaki na filmie byly ....i wlasnie zdalam sobie popewnym czasie sprawe co ja tam robie, ja nigdy nie zorganizuje urodzin mojemu dziecku, nikt do mnie nie powie mamo, nikt nie spyta jakie stopnie na koniec roku ma twoje dziecko itd
Wszystko to takie bez sensu, a ja mam juz dosc wszystkiego, wszystko mnie to omija, wiec po co gonic za co raz wiekszymi pieniedzmi itd jak nie ma dla kogo, wszystko jest bez sensu....ehh mam dosc. Nie wiem co zrobie ze soba 1 pazdziernika (termin porodu )nie wiem jak ja przezyje ten dzien i czy wogole chce go przezyc....mam dosc

Dziewczyny macie pozdrowienia od jankesowej odcieta od swiata bidulka bez tego kompa, ale juz niedlugo.....
Ja mam dzis dola jak ch...a wczoraj bylam z kolezanka i jej corka na urodzinach znajomego dziecka, fajnie zorganizowane w kinie.....pierw pizza, tort, a potem dzieciaki na filmie byly ....i wlasnie zdalam sobie popewnym czasie sprawe co ja tam robie, ja nigdy nie zorganizuje urodzin mojemu dziecku, nikt do mnie nie powie mamo, nikt nie spyta jakie stopnie na koniec roku ma twoje dziecko itd
Wszystko to takie bez sensu, a ja mam juz dosc wszystkiego, wszystko mnie to omija, wiec po co gonic za co raz wiekszymi pieniedzmi itd jak nie ma dla kogo, wszystko jest bez sensu....ehh mam dosc. Nie wiem co zrobie ze soba 1 pazdziernika (termin porodu )nie wiem jak ja przezyje ten dzien i czy wogole chce go przezyc....mam dosc

Nic tylko nawinąć na kolano i strzepać twoją szanowną pupę...
jakie nikt nigdy!!!!!?????
Kochana!
Jeśli by tak było, że wszystkie, którym się nie udało donosić ciąży tak myślały jak ty, to nie byłoby naszych cpp fasolek... bo i po co... skoro i tak się nie uda!!!!
Co ty wygadujesz???
To może i my wszystkie, które się staramy też będziemy miały takie podejście...
że nikt nigdy...
ehhhh
znerwowałam się

kochana onaxxx
przeżyjesz bo dla takich chwil warto życ!
ja wierze że one i dla Ciebie nadejdą

a takich miejsc unikaj nie potrzebnie sobie zadajesz ból, jeszcze za wcześnie...

ja teraz mam taki czas ze źle na mnie działają ciężarówki a wszędzie je widzę...

Trzymaj sie i wiary życzę

mysle ze nie dla mnie .....po ponad 2 latach zwiazku facet jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy zostawil mnie piszac "zawsze mozesz usunac", potem strata dziecka....wiec w co mam jeszcze wierzyc, zwlaszcza ze mam 38 lat.....ehhh zmarnowalam swoje zycie teraz wiem co tak na prawde ma sens w zyciu, ale na to juz za pozno.

onaxxx!

znam wiele beznadziejnych sytuacji, jedna moja koleżanka spotkała swoja miłość mając 40 lat a rok potem
urodziły sie im bliźniaki!, inna samotna cale zycie!(kariera byla na pierwszym miejscu) obudziła sie w wieku 37 lat
nie wierząc i nie mając nadziei ze coś może się zmienić i cóż trafiła na tego jedynego i są szczęśliwi!
to się zdarza!!! a życie przed Tobą podobno zaczyna sie po 40!

reklama
onaxx - nigdy nie mów nigdy - nie wiesz co na Ciebie czeka za 5 minut, a co dopiero za tydzień. Nie możesz tak podchodzić do tematu, moze już za rogiem czeka na Ciebie twoja połówka, tylko musisz wyjść z domu i otworzyć sie na szczęście. Proszę nie opowiadaj głupot, ze zmarnowałaś życie - ono jeszcze trwa wiec wszystko sie moze zdarzyć i tego Ci z całego serca życzę!!!

Do góry