reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewitko - kciukasy u rąk i nóg trzymam!

Kobietko - ło Boze! Aleś się rozpisała! Dzisiaj przyjechał kurier po mój test. Mam nadzieję, że bedzie ok. W końcu te francowate bakterie wcale nie sa takie łatwe do wybicia, więc chyba przeżyją te kilka dni, jeżeli są oczywiście!

Wiolka - pozdrowionka ;-) Kciuki zaciśnięte

reklama
keilla - przytulam, my tu wszystkie wiemy co czujesz i jesteśmy po to by Cie wesprzec - zoatań z nami - gdyby nie dziewczyny to pewnie bym nie dała rady.

kobitka22 - mnie również to forum pozwala żyć i zmierzyć sie z rzeczywistościa, wyjść do ludzi i zrozumieć swoje uczucia.

kobietka22 - brzuch jakoś nie boli:) Czasami może leciutko zaciągnie. Piersi bolą przy dotknięciu, ale też nie jakoś tak tragicznie. No i czasem mnie mdli lekko.

ola:*, zjola - dzięki:)

Idę jakiś film popatrzeć.
Miłego wieczorku wszystkim życzę!

Wiolka a mnie cyce do tej pory nie bolą:) ani razu nie wymiotowałam:) i już się tym nie przejmuję bo bobas rośńie a brzuchol jako tego wyznacznik traktuję:)
idę tłuc te truskawki...mikser zepsuty i został tłuczek do ziemniaków:p

o widzisz Agniesiar:) a ja całe lubię lub taki soczek zamrożony jak się odmraża:) a np gniecione z jakąś śmietana to tak średnio

Cześć dziewczyny.
Ja bardzo rzadko pisze na forum , bo nie mam o czym, ale codziennie was czytam i bardzo dużo mi dajecie sił do codziennej walki.

Z całego serca gratuluje zafasolkowanym mamusiom.

Zapalam
[*] dla tych, którym się nie udało.

Ja poroniłam w marcu, myślałam, że już będę mogła się starać ale beta HCg mi nie spadło do 0. Obecnie mam poniżej 2.

Mam pytanko do Zjoli. Ty robiłaś badania poziomu bety i pisałaś, że masz w normie. Mogłabyś mi napisać jakie to są normy poziomu bety? czy musi spaść do 0.?

dziewczynki dziękuję za cieplutkie słowa jestescie kochane , dobrze jest wiedzieć ze nas ktoś rozumie i wspiera bo najgorsze to chyba zostać samym z tym wszystkim i ryczeć co noc ..
buziaki

Dobry Wieczór Kochane!!!!

Wiem wiem nie piszę zbyt często ostatnio miałam focha na los no ale staramy się dalej to jest tak cholernie denerwujace co miesiąc czekasz i pytanie przyjdzie czy nie przyjdzie czy nie o rany chciałabym móc się tym nie przejmować i wiem że gdy tak będzie to wtedy zafasolkuję aa jak będę czekać to będzie NIC:confused2:

Witam nowe aniołkowe mamusie Kochane wszystkie wiemy co to jest utrata maleństwa dla waszych zapalam światełko(*) nasze kruszynki malutkie czuwają teraz nad nami jak to któraś z dziewczyn powiedziała że poprostu tylko zmienią datę przyjścia na świat. Zostańcie z nami tak jest poprostu łatwiej bynajmniej mi było....

A wszystkie was całuję i pozrdrawiam serdecznie obserwuję bacznie suwaczki:-)

Buziaki!!!!!!!:cool2:

reklama
olcia - no to daj ja zjem te twoje gniecione :-) Chętnie!

keilla - masz racje najgorzej to być samym z tym wszystkim lub z ludźmi którzy tego nie rozumieją - wówczas jest chyba jeszcze gorzej.

Do góry