reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

pati mozna uzywac tantum rosa ale tylko do mycia zewnetrznego(zreszta na ulotce jest napisane i nie uzywac dluzej niz 7 dni-poczytaj ulotke)tak jak np zel do hig intymnej ale nie wolno uzywac tego irygatora(tego drazka ;-)) nie wolno go "wkladac do srodka"
lilijanna no moja mleczarnia jest megggggga ciezka ze wzgledu na rozmiar(85H) wiec jak je wywale "samopas" to koszmar...czuje sie jakby mi sie skora strasznie naciagala od ciezaru :szok: ale sie ciesze bo im wiecej objawow tym lepiej ;-) bardziej dociera ze moja kluseczka jest...hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Pati - podmywanie, płukanie to dla mnie to samo, natomiast nie wolno stosować jak pisze Aniołki tego urządzenia - wiem od lekarza
Aniołki - ja normalnie mam "D/E" zależy od stanika, w tej chwili "G" jak gigant ;-) Ale dbam o nie bardzo więc póki co nie grozi mi bym miała je do kolan :laugh2: A. się podoba, ja liczę, że wrócą do swojego poprzedniego rozmiaru.

Czesc dziewczynki.
tak poczytalam o waszych biustach i odetchnelam,ze nie jestem sama na tym siwecie-hihi.Ja zawsze mialam D,ale teraz w moje dawne staniki sie nie mieszcze i mam E...
Jak na moje to chcialabym miec znowu to moje D bo mi to w zupelnosci wystarczalo...
Milego dnia.
Wieczorkiem sie odezwe.

Witam dziewczyny nadrobić zaległości za Wami to masakra.
Lilijanko odpoczywam :) Przez ostanie 4 dni śpię jak niedźwiedź już nie pamiętam kiedy tak spałam:).Ogólnie wszystko jest ok coraz bardziej wieże że tym razem się uda:)6 lipca mam wizytę to zobaczę czy wszystko dalej w porządku.Nawet mój A powoli zaczyna głaskać brzuch więc chyba bariera mija:) Kochana ile ja jeszce musze przeczekać żeby być w tym tyg. co ty:)
I ja kochane mam problem z piersiami jeszcze nigdy w ciązy mnie nie bolały a teraz masakra.A że ja mam wogole rozmiar mega bo miseczke P (85K ang.) :( a teraz to znów rosną i mama nadzieję że nie wybuchną , też jak w nocy ściągam stanik to nieraz wyje z bólu.
Aniołki- już 7 tydzień:) i jeszcze tylko 32 :) i niech cię bolą jeszcze bardziej bo maleństwo daje znać o sobie.
Soniu - dziewczyny dobrze radzą ja dowcipnie nestatynę można w ciązy sobie podać i maści .Tantum tak ale tylko przemycie wiem od lekarza :) Trzymam kciuki i gratulacje:)
Pati B.Ale ucieka ci ten suwaczek:) Super kochana
Życzę wam miłego dnia

Babeczki moje kochane!

Nie pisałam wczoraj, bo miałam taką lataninę, że jak przyszłam do domu to padłam. Przed wizytą, to miałam takiego nerwa, że przyjechałam o pół godziny za wcześnie! Ponieważ miałam do załatwienia sprawę w banku niedaleko, to pognałam tam jak hart afgański. Jak wracałam to dopadła mnie ulewa i do gabinetu wpadłam z kapiącym parasolem. Pan doktór zbadał mnie, zrobił cytologię, zrobił test Urogin i ...
DAŁ ZIELONE ŚWIATEŁKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedział też, że wyniki mojego małża nie są takie złe, ale żeby do niego przyszedł to zleci mu badania hormonalne i wtedy podejmie się ewentualnego leczenia :-)

Jak przyjechałam do domu, to odkryłam, że nie dał swojej pieczątki na formularzu z testu Urogin! Więc w te pędy z powrotem po pieczątkę. Przed gabinetem zamieszanie i kłótnia, kto ma wchodzić pierwszy! Udało mi się jednak wkręcić po tą pieczątkę. Wychodzę! Pompa!
Nie wiedziałam jak wsiąść do samochodu, bo stał w kałuży wody! Więc dałam susa po kostki i darmowo umyłam nogi. Nie było szans na złożenie parasola, więc go prawie połamałam, jak wsiadałam!

Po ciężkich bojach dotarłam do domu i próbowałam zamówić kuriera, żeby ten test zawiózł do labolatorium, ale gdzie tam! Powiedzieli mi, że dopiero w poniedziałek!
Czy to tak długo może leżeć?
Już nigdy więcej takich testów! Opisany makabrycznie i zawile, że trzeba być po filozofii, żeby się w tych papierkach, nalepeczkach, pieczątkach, telefonach i kurierach połapać! Nie wiem czy w ogóle coś z niego będzie! Ale kicham to musi być dobrze! :tak:
Jutro łykam ostatnią pigułę. Za cztery dni @. I do roboty!

Pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna, bo napisałyście tyle, że musiałabym siedzieć tutaj tydzień, żeby każdej z osobna odpisać!

Trzymam kciuki za starające się, za oczekiwane bijące serduszka, za mamuśki w połowie i w trakcie i za te tuż przed rozpakowaniem, do których mam nadzieję jak najszybciej dołączyć :-D

Aha kłaczek coś dal Ciebie

Ostatnia edycja:
zjola ja test robilam w gabinecie u gina i nigdzie go nie zawozilam bo sami wysylali do laboratorium a to musi byc chyba jakies specjalne do tego laboratorium bo to wkoncu test genetyczny.. nie wiem ile on moze lezec nie powiem ci... oni tam cos hoduja z tego wymazu wiec pewnie za dlugo to nie moze lezec... zadzwon gdzies do laboratorium albo do gina i zapytaj

W tym szkopuł, ze mój gin nie robi takich testów rutynowo i nie ma z nimi umowy, ale na ich stronie pisało, że można sobie samemu zamówić ten test i zrobić u pierwszego lepszego gina. Jeżeli tak, to każdy może przecież go wysłać. Napisali też, ze trzeba go dostarczyć do labolatorium w ciągu 5 dni, więc mam nadzieję, że zdążę. Łatwiej by było jednak gdyby napisali, że trzeba szukać gina który robi dla niech te testy a nie, że każdy lekarz może je zrobić, bo wprowadzają niepotrzebne zamieszanie. Wtedy bym szukała odpowiedniego lekarza.

zjola super wieści! trzymam kciuki za owocne przytulaski :*

wszystkie Dziewuszki pozdrawiam :* ja padam na łeb, bo własnie wróciłam z pracy... więc zmykam :*:*

reklama
kaira no....zaczelam 8 tc,tak dziewczyny?a ty kochana juz masz zaczety 10tc :szok: jeszcze 2 tygodnie i wchodzisz w 4 miesiac :-) ale leciiiiii....a sen jest dobry na wszystko wiec jesli chce ci sie spac to kimaj-wtedy szybciej czas leci (do przytulenia bobasa) i dzidzia szybciej rosnie ;-) trzymam kciuki za wizyte...ale pewnie potwierdzi ze jest ok....
lilijanna i agnieszka ja tez chcialabym chociaz E....ja nie wiem czy nie mozemy miec wszystkie takich samych rozmiarow cycow...wszystkie D\E i bylby spokoj :-D
zjola no widzisz jak zlecialo...i wszystko zaczelo ci sie ladnie ukladac...i ostrzegam-teraz juz tak bedzie,wszystko cacy ;-)
ja mam wizyte w srode...wiec juz prosze o wasze zbawienne kciuki :sorry:

Do góry