reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
martusionek ja tez mam wtedy wizyte wiedz idziemy razem :-) ja mam na 15sta a najgorsze jest to ze ide sama bo moj chlop pracuje teraz po 12 godzin i nie ma szans na urlop czy jakas przepustke.. i nie panikuj ja panikowalam tylko w dniu wizyty a wczesniej to latałam po sklepach i kupowalam male ciuszki jakos mi to pomagało :-) wiec moze to tez sposob ja sobie powiedzialam ze przesady mam gdzies a to czy kupie ciuszki czy nie gdybym miala stracic malenstwo i tak by bołało bez wzgledu na to czy te ciuszki bym miala czy nie wiec kupowałam. dzidzius rosnie pewnie ma juz koło 7cm :-) mysle tylko kiedy ruchy poczuje i kombinujemy nad imieniem i nic nam do glowy nie przychodzi-moj maz stwierdzil ze musi na zywo zobaczyc bobasa po porodzie to cos wymysli :-O a ja jakos wolałabym zeby juz po imieniu do bobasa mowic a nie tak bezimiennie bo jeszcze sie obrazi i na ruchy bede czekac do25 tygodnia....

mykam do sprzatania i nauki

reklama
Dziękuję moje babeczki kochane za wsparcie!
Buziam was mocno

Pati - jak się maluszek zacznie wiercić, to będziesz błagała, żeby przestał. Mój to chciał mi żebra połamać!

Ostatnia edycja:
Witam was kochaniutkie prawie przez tydzien nie bylo mnie na forum ale jakos nie mam werwy do pisanai ostatnio same problemy mam nadzieje ze sie jakos z tego wygrzebie....:-(
Pati ale ci suwaczek mknie do przedu jeszcze troszke i napewno poczujesz maluszka:-)

Gosiaczku - nie wiem czy powrót mi pomoże, bo ja sie go panicznie, boję, u mnie w pracy jest teraz straszny kocioł - jak nigdy dotąd, a do tego ogromna odpowiedzialność - to mnie przeraża, a ja na razie nie mam za wiele siły fizycznie, a o psychice nie wspomne, ale jak nie spróbuję to sie nie dowiem.

Jeśli chodzi o ziółka to polecam - ja piję ziółka na zrosty i drożne jajowody - wiem, ze nie jednej dziewczynie pomogły więc próbuję, Na pewno nie zaszkodzą a pomóc mogą. Ja kupuję gotową mieszanką na allegro - tu masz adres:
ZIÓŁKA Klim. zrosty/ endometrioza - skuteczne! (1048529577) - Aukcje internetowe Allegro

motyl - nie mozesz bać sie pytać, bo masz do tego prawo, zwłaszcza, mze mu płacisz, a po za tym kobieta doinformowana to spokojniejsza. Jeśli on tego nie kuma - to jestem w szoku - zmień go, skoro ma przerost ambicji nad treścią, skoro boi sie podstawowych pytań, to może brak mu wiedzy. Ty masz prawo wiedzieć, co bierzesz w jakim celu i do czego to służy, To w końcu twoje ciało i twoje decyzje!!!

Lilianna - dziekuje za wsparcie! Tobie też zdrówka i twojemu maleństwu.

reklama
agniesiar to może warto jeszcze zostać w domu?
mój przełożony wiedział co się stało i sam namówił mnie
żebym wróciła ze to mi pomoże...
jestem w tej komfortowej sytuacji ze mam spokój
pracuje wolniej bo nie bardzo mogę się skupić
i nikt się na mnie nie wyzywa...
Przykre były tylko gratulacje (ktoś puścił farbę o mojej ciąży wiedział szef i kadry) i jak przyszłam 1 osoba mi pogratulowała.... ehhhh

Do góry