reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
martusionek ja tez mam wtedy wizyte wiedz idziemy razem :-) ja mam na 15sta a najgorsze jest to ze ide sama bo moj chlop pracuje teraz po 12 godzin i nie ma szans na urlop czy jakas przepustke.. i nie panikuj ja panikowalam tylko w dniu wizyty a wczesniej to latałam po sklepach i kupowalam male ciuszki jakos mi to pomagało :-) wiec moze to tez sposob ja sobie powiedzialam ze przesady mam gdzies a to czy kupie ciuszki czy nie gdybym miala stracic malenstwo i tak by bołało bez wzgledu na to czy te ciuszki bym miala czy nie wiec kupowałam. dzidzius rosnie pewnie ma juz koło 7cm :-) mysle tylko kiedy ruchy poczuje i kombinujemy nad imieniem i nic nam do glowy nie przychodzi-moj maz stwierdzil ze musi na zywo zobaczyc bobasa po porodzie to cos wymysli :-O a ja jakos wolałabym zeby juz po imieniu do bobasa mowic a nie tak bezimiennie bo jeszcze sie obrazi i na ruchy bede czekac do25 tygodnia....

mykam do sprzatania i nauki

reklama
Dziękuję moje babeczki kochane za wsparcie!
Buziam was mocno

Pati - jak się maluszek zacznie wiercić, to będziesz błagała, żeby przestał. Mój to chciał mi żebra połamać!

Ostatnia edycja:
Witam was kochaniutkie prawie przez tydzien nie bylo mnie na forum ale jakos nie mam werwy do pisanai ostatnio same problemy mam nadzieje ze sie jakos z tego wygrzebie....:-(
Pati ale ci suwaczek mknie do przedu jeszcze troszke i napewno poczujesz maluszka:-)

Gosiaczku - nie wiem czy powrót mi pomoże, bo ja sie go panicznie, boję, u mnie w pracy jest teraz straszny kocioł - jak nigdy dotąd, a do tego ogromna odpowiedzialność - to mnie przeraża, a ja na razie nie mam za wiele siły fizycznie, a o psychice nie wspomne, ale jak nie spróbuję to sie nie dowiem.

Jeśli chodzi o ziółka to polecam - ja piję ziółka na zrosty i drożne jajowody - wiem, ze nie jednej dziewczynie pomogły więc próbuję, Na pewno nie zaszkodzą a pomóc mogą. Ja kupuję gotową mieszanką na allegro - tu masz adres:
ZIÓŁKA Klim. zrosty/ endometrioza - skuteczne! (1048529577) - Aukcje internetowe Allegro

motyl - nie mozesz bać sie pytać, bo masz do tego prawo, zwłaszcza, mze mu płacisz, a po za tym kobieta doinformowana to spokojniejsza. Jeśli on tego nie kuma - to jestem w szoku - zmień go, skoro ma przerost ambicji nad treścią, skoro boi sie podstawowych pytań, to może brak mu wiedzy. Ty masz prawo wiedzieć, co bierzesz w jakim celu i do czego to służy, To w końcu twoje ciało i twoje decyzje!!!

Lilianna - dziekuje za wsparcie! Tobie też zdrówka i twojemu maleństwu.

reklama
agniesiar to może warto jeszcze zostać w domu?
mój przełożony wiedział co się stało i sam namówił mnie
żebym wróciła ze to mi pomoże...
jestem w tej komfortowej sytuacji ze mam spokój
pracuje wolniej bo nie bardzo mogę się skupić
i nikt się na mnie nie wyzywa...
Przykre były tylko gratulacje (ktoś puścił farbę o mojej ciąży wiedział szef i kadry) i jak przyszłam 1 osoba mi pogratulowała.... ehhhh

Do góry