reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewelinko - ubawiłaś mnie do łez! Ja mojego M posłałam kiedyś do sklepu po miód, bo byłam przeziębiona a on kupił sztuczny! No i lecz się tu człowieku!
A kłaczek ma rację to inna gałąź ewolucji !!!

śmiej się smiej...ciekawe co ja teraz zrobię z tą BIG paką paluszków solonych + paczka gratis - usiadł na sofie trzyma te paluszki w ręku i mówi "wiesz....przynajmniej druga paczka jest z sezamem" - normalnie zabił mnie tym :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Zjola - poddaję się. Też jestem dłubacz. W zasadzie haft i koronka, dodatkowo "robiłam" tkactwo, ale kręci mnie każdy zorganizowany sposób plątania nitek. A motorkiem można się nauczyć - wszystko przed Tobą. No i faktycznie chyba w latach jesteśmy niedaleko.

hej dziewczynki zaraz was troszkę poczytam:)
Agniesiar ja wróciłam szybko,bo nei chciałam w domu rozpamiętywać,czas spędzony w pracy był ulgą ,wracałam i znowu myślałam.w pracy tez isę zdarzało ale jak kolega widział ,że się zawieszam odrazu mnei zagadywał:)i przywracał do świata żywych.
wyszlam ze spzitala tydzień w domu na końskich antybiotykach:) potem tydz taki,ze wpadałam do pracy żeby zobaczyć jak zareaguję na dzieci(pracuję bowiem w szkole)i potem już do pracy normalnie.im szybciej tym lepiej

Kłaczek - Nio całkiem niedaleko, bo dwa latka zaledwie ;-)
A plątać nitki też lubię zwłaszcza na szydełku :tak: Co do motorku może być mały problem, bo mam problem z biodrem. Kiepsko chodzę i nie miałam siły utrzymać motocykla jak musiałam się zatrzymać. A może po prostu były dla mnie za ciężkie? Ale jako pasażer byłam taka zajadła, że jeździłam z kulą pod pachą i jeszcze wszystkim opowiadałam, że miałam wypadek na motorze! To oczywiście bzdura była, ale wszyscy mnie podziwiali, że jeszcze wsiadam na motor hi, hi.
Słucham właśnie tego kawałka, który podesłał Ci Twój TŻ. Wspaniały! Ona ma trochę podobny głos do Bonnie Tyler.

Ewelinko - czy Ty chcesz, żebym pękła ze śmiechu!?

Olu - z tą pracą to racja. Wtedy nie ma czasu na myślenie. No i zresztą popatrz, znowu masz w swoim brzuszku kruszynkę :-) i wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
Gosiaczku- hm... fakt, lekarze przy krwiaku piszą, że jest to poronienie zagrażające, lecz z tego co mi mówili, to, że krwiaki ma bardzo dużo kobiet i rodzą zdrowe Dzieci i stwierdzili, abym się nie martwiła. Mi no niestety nie udało się, ale to wcale nie było spowodowane krwiakami...
Zresztą tutaj któreś z Dziewczynek także mają krwiaki, a suwaczek leci
ładnie do przodu :)
Może ja lekarzem nie jestem, ale sądzę, że u Ciebie tak się mogło stać ze względu na stan zapalny... Tulę mocno

Sonia- ja to już bym leciała do lekarza po coś na zlikwidowanie tego grzybka:zawstydzona/y:

Lilijanna- dziękuję Ci Kochana za troskę :* co do tego dentysty to wiem, że do sierpnia muszę się zmotywować i zrobić przegląd, myślę, że z początkiem lipca mi się uda:-p

Ewelina28- toś mnie ubawiła, a najbardziej z tymi paluszkami:-D:-D

A my wczoraj zamówiliśmy pomniczek dla Maciusia, w połowie lipca powinien być założony:-)

Zjola - lekka popierdółka typu Honda Cub jest osiągalna dla każdego kto może na rowerze jeździć. Mam taką na krótkie loty - 90 pojemności, 7,5kM, pali 2,2l/100km i jest nie do zajechania. Tyle że trudno ją zdobyć w kraju bo chyba tylko kilka sztuk jest. Ale są lekkie motorki, takie "babskie". W kwestii "ran w boju" pomysł miałaś super. W ub. roku miałam wypadek w drodze na zlot - przeleciałam się po żwirku na zakręcie i wylądowałam na chodniku za rowem. Dziób w proszku bo kask puścił, a jechałam w okularach korekcyjnych (nigdy więcej) i ramka pocięła mi powieki i wydarła do kości pod okiem. Przerwa na szycie i dokręciłam te 100kilkadziesiąt km. Kurcze, jaki szacun dla wariata na zlocie to nie do wiary. Jak się rozeszło że pokiereszowałam twarz w drodze to... Dobrze że ja mało pijąca jestem bo by mi wątroba padła.:-D Mam nadzieję w tym roku dotrzeć do Leska bez ekscesów. Kurcze... Miałam w tym roku nie jechać bo maleństwo... Eh...

reklama
hej dziewczynki :-)
nie pisałam kilka dni, bo miałam podły humor i nie chciałam Was nim zarazić ;-)zaraz was troszkę poczytam, a jest tego sporo.
Witam nowe Aniołkowe mamusie i zapalam (*)(*)dla Waszych Aniołkoów.

Dzwoniłam wczoraj do poradni genetycznej - są nasze wyniki kariotypu:tak:pani doktor na tę chwilę powiedziała, że wyniki są ok.:happy:Wyniki opisze i prześle do domu w przeciągu 2 tygodni.

Do góry