reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się i ja!

Aniołki - mocno trzymAM KCIUKI za Twoją Kruszynkę. Na pewno jest silna i wszystko będzie dobrze!!!

Aga34 - śliczna jest Gloria:)

Carri - śliczny dzidziuś:)

Vjolka - kobieto! Leż i odpoczywaj, a nie Ci się sprzątać zachciało!!!

ewela - GRATULACJE!!!Kolejny cud po tej stronie:)Czekamy na zdjęcia!

zjola - trzymam kciuki za dzidzię kuzynki!

julitka - jak masz możliwość to idź na zwolnienie, szczególnie teraz takie upały.

narfa - mocno trzymam kciuki za Twoją dzidzię!!I gratuluję!:)

kobietka - to jutro zalatany dzień Ci się szykuje.

A
my byliśmy wczoraj z moim K u mojej koleżanki ze studiów, posiedzieliśmy trochę, a dziś dosłownie prawie cały dzień przespałam. Dodatkowo jakoś czasami odpycha mnie od jedzenia, szczególnie jak robię..a Pani doktor mówi, że z badania moczu wyszło że się przegładzam i muszę więcej i częściej jeść..

Pozdrawiam każdą z Was!

Dzieńdoberek!

Witam Wszystkie poniedziałkowo!

Kobietko - dzięki za kciuki! Przekażę dalej:tak: A moje staranka już tuż, tuż. W piątek idę do gina i zapadnie ostateczna decyzja, ale mam przeczucie, że wszystko jest ok.

Lilijanko - czy ty chodziłaś może do szkoły rodzenia? Ja chodziłam i mnie to bardzo pomogło. Nauczyli mnie oddychać podczas porodu i to naprawdę pomaga. Skupiasz się na oddychaniu a poza tym wstrzymywanie oddechu powoduje większy ból. Jak jeszcze nie chodzisz, to może spróbuj. fajna sprawa polecam:tak:

Agnieszka - pozdrowionka :-)

Ewelina - trzymam kciuki!

Wiolka - dzięki za kciuki! Ta pozytywna energia działa cuda!

A mój M odbiera dzisiaj wyniki badania swoich
Teraz ja proszę o kciukasy, bo jak coś jest nie halo, to znowu zabawa przed nami:-(

A ja mam dalej katar i jestem zatkana na amen! Kiedy to cholerstwo przejdzie?

Pozdrawiam Was wszystkie. Buziaczki

Czesc dziewczynki.
U mnie dzis humor jakis nijaki...Z Arturem cos ostatnio znowu nie mozemy sie dogadac i jestesmy oboje uparci i zadne nie potrafi ustapic...Ach...
Teraz sobie siedze sama z Julcia w domku i mam tyci czasu dla siebie.Moj maz pojechal ogladac mecz z kolegami i kibicowac Niemcom...
Julcia sobie lezy kolo mnie,bawi sie zabawkami i sie smieje:-).Juz nie wyobrazam sobie zycia bez niej.Teraz to jest dopiero wesolo i to dopiero jest szczescie:-)

czesc Aga, super masz tą Julcie. A mąż twój nie wyjątek ;-)mój też na mecz poleciał

Ostatnia edycja:
Narfa, gratuluję serdecznie i masz rację, trzeba być dobrej myśli, torbiele sio, a leki pomogą!!! Odpoczywaj!!! jesli mogę zapytać to jak długo staraliscie się o dzidzię? Wiesz, takie informacje podnoszą na duchu :-):-D

Staranka zajęły nam ponad pół roku, akurat w maju postanowiliśmy odpuścić trochę , bo torbiel no i dokładnie rok temu (18.06) straciłam pierwszą ciążę w 8 tyg więc nie chciałam bardzo aby daty się pokryły... No ale jednak -prawie w tym samym terminie co rok temu zafasolkowałam, więc widać maj nam sprzyja, mam nadzieję że tym razem szczęśliwie :):)
Pozdrawiam serdecznie :*

:happy2: odebrałam dzisiaj po 3 tygodniach wyniki histo - diagnoza brak zaśniadu - kamień z serca. Dowiedziałam się przy okazji co było przyczyna poprzednich poronień. Moja macica była pełna ZROSTÓW, które uniemożliwiły zagnieżdżenie się i rozwój zarodków. Z jednej stron ulga bo wiem co było a z drugiej zal do siebie, bo przecież zanim zaszłam w ciążę mogłam zrobić USG oceniające stan macicy ;(

Witajcie dziewczynki...

Wiem...
narozrabiałam...
miałyście prawo na mnie nakrzyczeć...
dobrze, że tylko wirtualnie, bo by mi uszy i nie tylko spuchły...
Dziś już jest super...
Nawet rano myślałam, czy nie iść otworzyć sklepu, ale za chwilę postukałam się w głowę...
Co ma wisieć nie utonie...
i siedzę w domu!!!

reklama
V_jolka - no nareszcie mądre podejście do tematu! Może lepiej nie szarżować z robotą i dojść do siebie, żeby sobie jakiejś bidy nie narobić! Trzymam kciuki za powrót do zdrówka.

Do góry