Wróciłam, było super, odpoczęłam i zrelaksowałam się, wszyscy mnie wycałowali i brzuszek też, jakoś im się nie nudziło
Carri – śliczne fotki, bardzo mi się podoba, że jesteś szczęśliwa i super buciki :-)
Anetha81 – kochana ja Ci nie pomogę, bo nie miałam takiego badania, ale jak piszesz warto to z kimś jeszcze skonsultować
As76 – cudne te Twoje „dzieciaczki”
Aga34 – ta Twoja Mała jest prześliczna, czy ta opaska na głowce to ta co Mississ Ci robiła?
Onaxxx – dasz radę z tym wentylatorem, tylko instrukcja na wierzchu ;-)
Zjola – wiesz ja mimo wszystko, że wiem że muszę się rozpakować to boję się, więc aż tak bardzo mi się do bólu nie spieszy, aczkolwiek do Mojej Kruszynki już tak
mamaAmelusi – mi pomagała poduszka pod plecami na noc, tak długa włożona pod plecy tak, że nie leżałam na niej, ale się o nią opierałam, pomogło. W tej chwili nie mam już bólu kręgosłupa, ale tamten ból nie był przyjemny, ciepłą wodę na ramiona jako prysznic-masaż.
V_
jolka – kochanie odpuść sobie póki co sprzątanie i inne czynności wymagające minimum wysiłku, ogarnij się do końca, a potem będziesz mogła szaleć, póki co odpoczynek i odpoczynek i odpoczynek i nie marudź, że marudzimy, bo tylko dbamy
Julitka80 – a Ty jeszcze troszkę i prenatalne
Lilia001 – dzielna babeczka jesteś
Pozostałe dziewczyny gorąco pozdrawiam :-)