reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, za czerwcówkami:

SMS z 18:52:
" Miałam cesarkę malutki ur się o 15:10 54cm 3400g 10pkt jest najsłodszym cukiereczkiem"

Ewela GRATULACJE!!! Czekamy na Was i zdjątka!!! Buziaki

chcialam sie tylko przywitać.

Aniolki - Beatka nie denerwuj się, koleżanka też miala dużo prześwietlen, nie dwa tylko z 10 i to 20 lat temu, chlopak jak dąb.

Ewela - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przeczytałam tą wiadomość rano. Byle więcej takich!

A ja rozmawiałam wczoraj z moją kuzynką, która obecnie mieszka we włoszech, że znowu jest w ciąży! Już bidulka dwa razy poroniła i znowu ciąża jest zagrożona i musi leżec plackiem! Jest w 6tc i już schody. Ostatnio poroniła w listopadzie! Czy to wszystko nie może być inaczej? Dobrze, ze ma już fajnego synusia 2 - u latka.
Trzymam za nią kciuki, za siebie i za Was wszystkie!

Czesc dziewczyny i ja sie witam niedzielnie narazie sie tylko witam bo troszke nadrabiania mam z tego co widzialam to mamy kolejnego dzieciaczka na forum:-)

Ewela gratuluje serdecznie!!!

KOchane wpadam się niedzielnie przywitać i życzyć miłego przyszłego tygodnia :)
Ewelka, GRATKI WIELKIE I DUUUŻO ZDRÓWKA DLA CAŁEJ RODZINKI!!!!
Aniołki, nie martw się na zapas, na pewno wsio będzie ok-ja nieźle imprezowałam na wyjeżdzie urlopowym nie wiedząc, że jestem w ciąży, a później taka wiadomość, więc też się martwiłam, ale podobno jak się nie wie, to się nie liczy;)"ucha" do góry!!!
mamaAmelusi, Kochana, gdzieś Twoje dwie krechy przegapiłam:( gratuluję Ci ogromnie!!!!co do bóli krzyżowych, to na początku miałam przeróżne, zwłaszcza takie, które raczej kojarzyły się z @, ale przeszły.
wiecie, czasem mam wrażenie, że te wszystkie nasze bolączki ciążowe, to w dużej mierze wielkie oczy naszego lęku związanego z poprzednimi doświadczeniami niestety, chociaż nie wolno ich bagatelizować...
Daaa, jak tam Twoje smopoczucie?boszesz, to już 21 tydz!!!ale leci ten czas, kiedy ja doczekam....zapisałaś się do szkoły rodzenia?

a ja dalej zdycham, upały mnie wykańczają.mało tego myślałam, że w miarę upływu czasu będzie coraz lepiej, a tymczasem apetyt tracę, coraz więcej rzeczy śmierdzi, mdłości coraz "wyżej w przełyku", siły na nic nie mam.chyba jednak zdecyduje się na jakieś krótkie zwolnienie, bo ostatnio w pracy to szaleństwo było i do domu z bólem brzucha już wracalam.

buziam Was Wszystkie mooocno!!!

reklama
No i doszlam do konca juz wiem mniej wiecej co sie dzieje a wiec zaczynam odpisywanie:-)

Slodziutka zgadzam sie z toba w 100 procentach za duzo tych badan i tego wszystkiego ja tez z jednej strony sie ciesze ze wiem w jakim kierunku robic badania i co prawdopodobnie bylo przyczyna mojej straty ale z drugiej tak jak kazda z nas tutaj nie chciala bym tego wszystkiego przechodzic no ale coz los chcial inaczej i trzeba stawic temu czola:tak:
Carri cudowne pierwsze zdjecia, przesliczny zakup ja jak dowiedzialam sie ze moja siostra jest w ciazy to tez jej kupilam takie malutkie paputki z rozowym kwiatuszkiem bo obstawialam ze to dziewczynka no i sie sprawdzilo:-)
Agnieszka0240gratulacje postepow dla coreczki zanim sie obejrzysz a mala bedzie juz chodzic a co do siadania to chyba kazdy maluszek sie zlosci jak mu nie wychodzi heh:-D
Aga34 sliczne zdjecia coreczki, urocza jest.
Aniolki ciesze sie ze dzieciatko dobrze sie rozwija i mocno trzymam kciuki aby te przeswietlenia nie zaszkodzily musisz byc dobrej mysli i wierzyc bo my wszystkie tu wierzymy razem z toba zobaczysz kochana bedzie dobrze przytulam mocno zeby dodac ci troszke otuchy;-)
Julitka80 ja osobiscie mysle ze zwolnienie to dobry pomysl odpoczniesz sobie troszke , bedziesz miala czas tylko dla siebie po co masz sie meczyc z mdlosciami w pracy jezeli masz mozliwosc to bierz zwolnienie i odpoczywaj:-)

A u mnie wszystko w porzadku wczoraj bylismy u siostry mojego M ktora dwa tygodnie urodziala synka malutki jest przeslodki i szczerze wam powiem ze dobrze znioslam wizyte nie bylo mi przykro ani nic z tych rzeczy. U mnie dalej upaly ale ja sie bardzo z tego ciesze bo uwielbiam slonce na za tydzien mamy juz zaplanowany wypad nad morze i wszystko wspaniale tylko jest jeden minus ehh musze stroj kupic mam nadzieje ze znajde cos sensownego i bede sie w nim dobrze czula :-) Milej niedzieli zycze!!!

Do góry