reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuje Edytko jak nie wiem co, wizytka dopiero 18 i nie ma szans żeby było szybciej.Nie pamiętam, żebym miała tak w pierwszej ciąży dlatego pytam, ale może kręgosłup po pierwszym porodzie już nie ten, bo skurcze miałam z krzyża.

Biorę nospę forte od wczoraj, 3x dziennie po pół tabletki... nie jest to wielki ból ale strasznie upierdliwy...Mam nadzieję, że serduszko zabije i będzie to najpiękniejsza melodia dla moich uszu...

reklama
Witam dziewczyny w weekendowy ranek!!
Aniolki trzymaj się i niech okryszek urośnie do 54 cm:tak: trzymam kciuki
Carri gratuluje i ksiązkowej ciąży życzę
Slodziutka_e trzymam kciuki oby bylo dobrze i krwiak poszedł precz...nie chcemy go tu na forum
mamaAmelusi będzie biło jak dzwon aż wszystkie usłyszymy:tak:
zjola haha palenie jest niezdrowe więc nie myśl że polece po fajki...;-)ale jakas kawa z mlekiem albo dobra herbata ......
Ja dzis calkiem zaniemowilam a ide na imieniny wiec nic nie bede mowic....:-(na dodatek bola mnie nogi od chodzenia w pracy w drewniakach.....ehh starośc nie radość

Aniołki... Beatko kochana moja...
Kruszyna na pewno jest silna..
po rodzicach to ma...
wszystko będzie dobrze...
zobaczysz...

Ja leżę i umieram...
wczoraj, jakze by mogło być inaczej po południu wziełam się troszkę za ogarnianie domku i dziś leci ze mnie znowu a brzuch boli jak **olera!!!

Onaxxx - nie żebym paliła! To tylko takie powiedzonko. Owszem kiedyś miałam przygodę w życiu z papierosami ale mój M jak żeśmy się poznali obcinał mi papierosy nożyczkami ha, ha. Od czterech lat nie palę, chociaż wcześniej to też nie były jakieś straszliwe ilości. Tak do 5 dziennie. Teraz jestem zadowolona, że ten okropny nałóg, to już przeszłość! Kupa smrodu i tyle!
No i Ty znowu z tą starością! Wleję Ci chyba! Starość to dla mnie 80- siątka i to też nie zawsze. Znam całkiem żwawą 90 - o latkę!
Co do zaniemówienia, to chyba jakieś bakterie tutaj krążą, bo ja choruję już trzeci dzień a nie tym do **olery miałyśmy się zarażać!

V_jolka - a ty nie przesadzaj, bo jeszcze sobie zaszkodzisz! Sprzątanie nie zając nie ucieknie!

Ostatnia edycja:
Vjolka - odpoczywaj kochana!!! A sprzątanie nie zając - nie ucieknie!!!
MamaAmelusi - wierzę, że wszystko będzie ok. i 18 usłyszysz serduszko!!!
Słodziutka - niech ten krwiak szybko znika i się więcej nie pojawia!!! Najważniejsze, że fasolinka zdrowa i ma się dobrze:tak:3mam kciuki za szczęśliwe dotrwanie do 40 tygodnia!!!

v_jolka dziekuje....ale ty dostaniesz po golej szanownej!!!!mialas odpoczywac :wściekła/y: a nie ledwo sie poprawilo ty juz latasz tam gdzie nie masz!!!daj twojemu organizmowi troche odsapnac!!!wez jakas ksiazke czy cos bo widze ze zaczyna cie energia rozpychac :dry: Wiola masz lezec!!!!!!:angry::angry::angry:

Vjolka lez i sie nie ruszaj, Ty jestes najwazniejsza i twoje zdrowie....mąż posprzata chociaż ja zeby odreagowac po zabiegu tez na drugi dzien zlapalam sie za sprzatanie i odkurzanie .....i padlam.
Cos sobie lepiej poczytaj ......milego wekendu

Cześć moje pięknośćiii ;-):tak: co niektórym to pacha i doopę lać..... tak tak...... dobrze wiecie komu :-)
Onaxxx ahhh te brzydkie laciory ;-) jak ja ci dam starość to się w papcie nie zmieścisz :tak:

Pozdrawiam was i mykam do sprzątania

Jankesowa - ale ciężko się sprząta jak się co chwilę na forum zagląda! Co nie? Hi, hi.
A to dla Was dla ochłody moje drogie!

reklama
Do góry