reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuje Edytko jak nie wiem co, wizytka dopiero 18 i nie ma szans żeby było szybciej.Nie pamiętam, żebym miała tak w pierwszej ciąży dlatego pytam, ale może kręgosłup po pierwszym porodzie już nie ten, bo skurcze miałam z krzyża.

Biorę nospę forte od wczoraj, 3x dziennie po pół tabletki... nie jest to wielki ból ale strasznie upierdliwy...Mam nadzieję, że serduszko zabije i będzie to najpiękniejsza melodia dla moich uszu...

reklama
Witam dziewczyny w weekendowy ranek!!
Aniolki trzymaj się i niech okryszek urośnie do 54 cm:tak: trzymam kciuki
Carri gratuluje i ksiązkowej ciąży życzę
Slodziutka_e trzymam kciuki oby bylo dobrze i krwiak poszedł precz...nie chcemy go tu na forum
mamaAmelusi będzie biło jak dzwon aż wszystkie usłyszymy:tak:
zjola haha palenie jest niezdrowe więc nie myśl że polece po fajki...;-)ale jakas kawa z mlekiem albo dobra herbata ......
Ja dzis calkiem zaniemowilam a ide na imieniny wiec nic nie bede mowic....:-(na dodatek bola mnie nogi od chodzenia w pracy w drewniakach.....ehh starośc nie radość

Aniołki... Beatko kochana moja...
Kruszyna na pewno jest silna..
po rodzicach to ma...
wszystko będzie dobrze...
zobaczysz...

Ja leżę i umieram...
wczoraj, jakze by mogło być inaczej po południu wziełam się troszkę za ogarnianie domku i dziś leci ze mnie znowu a brzuch boli jak **olera!!!

Onaxxx - nie żebym paliła! To tylko takie powiedzonko. Owszem kiedyś miałam przygodę w życiu z papierosami ale mój M jak żeśmy się poznali obcinał mi papierosy nożyczkami ha, ha. Od czterech lat nie palę, chociaż wcześniej to też nie były jakieś straszliwe ilości. Tak do 5 dziennie. Teraz jestem zadowolona, że ten okropny nałóg, to już przeszłość! Kupa smrodu i tyle!
No i Ty znowu z tą starością! Wleję Ci chyba! Starość to dla mnie 80- siątka i to też nie zawsze. Znam całkiem żwawą 90 - o latkę!
Co do zaniemówienia, to chyba jakieś bakterie tutaj krążą, bo ja choruję już trzeci dzień a nie tym do **olery miałyśmy się zarażać!

V_jolka - a ty nie przesadzaj, bo jeszcze sobie zaszkodzisz! Sprzątanie nie zając nie ucieknie!

Ostatnia edycja:
Vjolka - odpoczywaj kochana!!! A sprzątanie nie zając - nie ucieknie!!!
MamaAmelusi - wierzę, że wszystko będzie ok. i 18 usłyszysz serduszko!!!
Słodziutka - niech ten krwiak szybko znika i się więcej nie pojawia!!! Najważniejsze, że fasolinka zdrowa i ma się dobrze:tak:3mam kciuki za szczęśliwe dotrwanie do 40 tygodnia!!!

v_jolka dziekuje....ale ty dostaniesz po golej szanownej!!!!mialas odpoczywac :wściekła/y: a nie ledwo sie poprawilo ty juz latasz tam gdzie nie masz!!!daj twojemu organizmowi troche odsapnac!!!wez jakas ksiazke czy cos bo widze ze zaczyna cie energia rozpychac :dry: Wiola masz lezec!!!!!!:angry::angry::angry:

Vjolka lez i sie nie ruszaj, Ty jestes najwazniejsza i twoje zdrowie....mąż posprzata chociaż ja zeby odreagowac po zabiegu tez na drugi dzien zlapalam sie za sprzatanie i odkurzanie .....i padlam.
Cos sobie lepiej poczytaj ......milego wekendu

Cześć moje pięknośćiii ;-):tak: co niektórym to pacha i doopę lać..... tak tak...... dobrze wiecie komu :-)
Onaxxx ahhh te brzydkie laciory ;-) jak ja ci dam starość to się w papcie nie zmieścisz :tak:

Pozdrawiam was i mykam do sprzątania

Jankesowa - ale ciężko się sprząta jak się co chwilę na forum zagląda! Co nie? Hi, hi.
A to dla Was dla ochłody moje drogie!

reklama
Do góry