reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam was dziewczyny troche mnie nie bylo chcialam wyluzowacn ale nie da rady:(
Wczoraj bylismy na wizycie w provicie lekarz zaproponowal nam inseminacje bo z tymi nasionkami nie jest za super ,i nie wiemy cvo zrobic .Powiedziel ze wedlug medycznego punktu widzenia przy takim czasie uplynniania nasienia nie powinno dojsc do ciazay.A u mnie doszlo 2 razy.Reszte badan mamy super wykluczylismy bakterie ,imunologie,przeciwciala,genetyke czynik vleida,hormony ,tarczyce tylko te nasionka.Lekarz chce zebym jeszcze wykonala badanie macicy w znieczuleniu miejscowym,ale to podobno straszne badanie.a jak tu wyjdzie ok to inseminacji i wykluczenie tych slabych plemikow.
Ja nie wiem mam juz dosc chyba musze odpoczac.Koszty tez wysiokie samo to badanie 1100 i inseminacja 700.
Ale juz nie chodzi o te koszty bardzo boje sie tego badania macicy.mMiala ktoras z was lekarz mowi ze jak mialam 2 zabiegi to moga jakies zrosty lub cos tam byc mimo tego ze na usg tego nie widac i cytologie mam 1.
Chyba jeszcze pojedziemy do jakiegos lekarza zeby to skonsultowAC.
Dajcie znac jak macie namiary na jakiegos dobrego lekarza
tyle u mnie przepraszam ze was zanudzam
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko gratuluje wam bo widze ze na tym forum prawdziwe baby boom:::::)))))))))))))))):-D

reklama
As no faktycznie duże te Twoje dzieci :-) Ale nadal tak samo kochane, prawda? ;-)

Anetha a Ty chcesz przez tyłek? Co to za gadki, że nas zanudzasz? A od czego nas masz jak nie od wysłuchania??

anetha napisałam ci na priva ale watpie ze skorzystasz bo jednak 100km to duzo do przejechania
i nie martw sie wszystko bedzie ok ja bym na twoim miejscu zrobila to badanie ale powinnas miec je refundowane bo ci sie nalezy tylko trzeba znalezc lekarza ktory ma kontrakt z NFZ

Witam serdecznie po długiej mojej nieobecnosci i nie pisaniu do Was
Chciałabym Wam przedstawic kogos :-) I pokazac moj pierwszy zakup :tak:

Carri moim pierwszym zakupem też były paputki, które podarowałam Rodzicom pod choinkę :-) Cieszę się Twoim szczęściem. A który to tydzień? I gdzie suwaczek??

Czesc dziewczynki.
U nas tez caly dzien upal...Na szczescie mala jakos to znosi...
Arturo oglada mecz,ja pisze do was a mala trzyma w raczkach smoczka i rozmawia do niego-hihi.
Dzis po raz pierwszy sama przekrecila sie na bok.Probowala juz od jakiegos czasu,ale wychodzilo jej tak w polowie.
Do siadania tez sie bierze i sie wscieka,ze jej jeszcze to nie calkiem wychodzi.
Wczoraj bylismy zalatwic chrzciny.Mamy 5 wrzesnia bo mialy byc w wakacje,ale mojego brata wted krucho z urlopem.
tak to nic nowego sie nie dzieje.
Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki i troszke Wam zazdroszcze rosnacych brzuszkow bo to super uczucie.
Agatko Alicja z dnia na dzien jest coraz ladniejasza:-)

Buziaki dla wszystkich i milego wieczorku

07062010.jpgWitam dziewczynki.
U nas upał niesamowity, dziś nawet nie wyszłyśmy na spacer. Mała na dziś 2 tygodnie, jesZdjęcie0225.jpgt bardzo grzeczna , w nocy śpi od jedzonka do jedzonka. Wogóle nie zachowuje się od początku jak noworodek, potrafi nie spać 05062010.jpgkilka godzin tylko się rozgląda i uśmiecha. CCzasami gdy razem sobie leżymy i patrzę na tą kochaną uśmiechniętą mordkę to sob09062010(003).jpgie popłaczę ze szczęścia .Wstawiam dla Was kilka nowych fotek.Trzymam kciuki za kobietki zafasolkowane i za staraczki :)))

Zdjęcie0224.jpg

reklama
Witam dziewczyny!!! Ale duzo napisalyście zanim doszłam do konca tro juz zapomnialam co było dziś na poczatku....no cóż w moim wieku to juz skleroza;-)
Wybadalam dzis chyba caly szpital, na dodatek wszystkie aparaty z tego upalu wariowały...koszmar.
Widze ze mimo upału humorki wam dopisują i tak trzymać:-)
Milego wieczorku Wam życze....a ja ide zmagac się ze zlożeniem wentylatora....brak faceta:-( wiec trzeba sobie samej radzic:-(

Do góry