reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam was dziewczyny troche mnie nie bylo chcialam wyluzowacn ale nie da rady:(
Wczoraj bylismy na wizycie w provicie lekarz zaproponowal nam inseminacje bo z tymi nasionkami nie jest za super ,i nie wiemy cvo zrobic .Powiedziel ze wedlug medycznego punktu widzenia przy takim czasie uplynniania nasienia nie powinno dojsc do ciazay.A u mnie doszlo 2 razy.Reszte badan mamy super wykluczylismy bakterie ,imunologie,przeciwciala,genetyke czynik vleida,hormony ,tarczyce tylko te nasionka.Lekarz chce zebym jeszcze wykonala badanie macicy w znieczuleniu miejscowym,ale to podobno straszne badanie.a jak tu wyjdzie ok to inseminacji i wykluczenie tych slabych plemikow.
Ja nie wiem mam juz dosc chyba musze odpoczac.Koszty tez wysiokie samo to badanie 1100 i inseminacja 700.
Ale juz nie chodzi o te koszty bardzo boje sie tego badania macicy.mMiala ktoras z was lekarz mowi ze jak mialam 2 zabiegi to moga jakies zrosty lub cos tam byc mimo tego ze na usg tego nie widac i cytologie mam 1.
Chyba jeszcze pojedziemy do jakiegos lekarza zeby to skonsultowAC.
Dajcie znac jak macie namiary na jakiegos dobrego lekarza
tyle u mnie przepraszam ze was zanudzam
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko gratuluje wam bo widze ze na tym forum prawdziwe baby boom:::::)))))))))))))))):-D

reklama
As no faktycznie duże te Twoje dzieci :-) Ale nadal tak samo kochane, prawda? ;-)

Anetha a Ty chcesz przez tyłek? Co to za gadki, że nas zanudzasz? A od czego nas masz jak nie od wysłuchania??

anetha napisałam ci na priva ale watpie ze skorzystasz bo jednak 100km to duzo do przejechania
i nie martw sie wszystko bedzie ok ja bym na twoim miejscu zrobila to badanie ale powinnas miec je refundowane bo ci sie nalezy tylko trzeba znalezc lekarza ktory ma kontrakt z NFZ

Witam serdecznie po długiej mojej nieobecnosci i nie pisaniu do Was
Chciałabym Wam przedstawic kogos :-) I pokazac moj pierwszy zakup :tak:

Carri moim pierwszym zakupem też były paputki, które podarowałam Rodzicom pod choinkę :-) Cieszę się Twoim szczęściem. A który to tydzień? I gdzie suwaczek??

Czesc dziewczynki.
U nas tez caly dzien upal...Na szczescie mala jakos to znosi...
Arturo oglada mecz,ja pisze do was a mala trzyma w raczkach smoczka i rozmawia do niego-hihi.
Dzis po raz pierwszy sama przekrecila sie na bok.Probowala juz od jakiegos czasu,ale wychodzilo jej tak w polowie.
Do siadania tez sie bierze i sie wscieka,ze jej jeszcze to nie calkiem wychodzi.
Wczoraj bylismy zalatwic chrzciny.Mamy 5 wrzesnia bo mialy byc w wakacje,ale mojego brata wted krucho z urlopem.
tak to nic nowego sie nie dzieje.
Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki i troszke Wam zazdroszcze rosnacych brzuszkow bo to super uczucie.
Agatko Alicja z dnia na dzien jest coraz ladniejasza:-)

Buziaki dla wszystkich i milego wieczorku

07062010.jpgWitam dziewczynki.
U nas upał niesamowity, dziś nawet nie wyszłyśmy na spacer. Mała na dziś 2 tygodnie, jesZdjęcie0225.jpgt bardzo grzeczna , w nocy śpi od jedzonka do jedzonka. Wogóle nie zachowuje się od początku jak noworodek, potrafi nie spać 05062010.jpgkilka godzin tylko się rozgląda i uśmiecha. CCzasami gdy razem sobie leżymy i patrzę na tą kochaną uśmiechniętą mordkę to sob09062010(003).jpgie popłaczę ze szczęścia .Wstawiam dla Was kilka nowych fotek.Trzymam kciuki za kobietki zafasolkowane i za staraczki :)))

Zdjęcie0224.jpg

reklama
Witam dziewczyny!!! Ale duzo napisalyście zanim doszłam do konca tro juz zapomnialam co było dziś na poczatku....no cóż w moim wieku to juz skleroza;-)
Wybadalam dzis chyba caly szpital, na dodatek wszystkie aparaty z tego upalu wariowały...koszmar.
Widze ze mimo upału humorki wam dopisują i tak trzymać:-)
Milego wieczorku Wam życze....a ja ide zmagac się ze zlożeniem wentylatora....brak faceta:-( wiec trzeba sobie samej radzic:-(

Do góry