reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiola, Aniołki serdecznie wam gratuluję fasolinek i życzę wam nudnych i spokojnych miesięcy ciąży :)
Każdego dnia myślę o was wszystkich i wierzę, że będzie wszystko dobrze, musi być bo nie widzę innej opcji!!!

a tak w ogóle to dziewczyny jak widzę, ze co raz więcej was zachodzi w ciążę i śmigają wam te suwaczki to zaczynam wierzyć, ze może i nam się kiedyś uda

pozdrawiam wszystkich

reklama
ilonka - oczywiście, że się uda!!! Musimy w to wierzyć!!!

A u mnie obok okropnego kaszlu, bolącej głowy i gardła dołączyła się jeszcze gorączka:-( Pogoda piękna, a ja muszę polegiwać w łóżku. Dziś zadzwonię do por.genet w sprawie wyniku bad kariotypu - kazano dzwonić po 3 tyg, a dziś właśnie mijają 3 tyg od badania. Mam nadzieję, że wynik będzie ok. Miłego dnia. Odezwę się wieczorem.

cześc Wam kochane
lilianko jak ja jestem to znowu ciebie nie ma...;/
oleńko ślicznie wyglądasz:D
agamati, słodziutka zdrówka życzę....:)
a u mnie cholerka nie ciekawie dostałam jakiś brązowych plamień i strasznie mnie brzuch boli dzisiaj jest już 8 dzień po terminie mojej @@ i nie wiem o co kaman zaraz zarejestruję się do gina ale jak ja nie chcę iść do lekarzy strasznie się ich boję po tym wszystkim...:(

Witam was wszystkie moje kochane;-) a mi cos dzisiaj humorek nie dopisuje ehhh dziewczyny jestem juz w Itali ponad pol roku a ciagle wloski jezyk sprawia mi tyle trudnosci :-( nie wiem chyb nigdy sie jego nie naucze:-:)zawstydzona/y:

Witam ! A ja mam dołka i nie potrafię z niego wyleźć no niestety :angry::baffled: podłamałam się że nam to się chyba nigdy nie uda i do tego dziś 4 dzień wstrętna @ i ani widu żeby miała odejść... kiedyś miałam po 6 dni ale taka w normie a teraz to łłoooo szaleństwo na całego... do tego musze jakiejś pracy poszukać :nerd:ah dziewczyny mówię wam tragedia z poplątaniem... zrzędzę ostatnio - wiem wiem ale coś mi nie wychodzi.:angry::wściekła/y::crazy::no:

Lila001 nauczysz się kochana zobaczysz potrzeba czasu jeszcze pół roku i sama będziesz zdziwiona że już umiesz :)

Przepraszam że nie odpisuję każdej z osobna ale jakoś weny nie mam niech mi ktoś po dooopie na trzaska albo co :confused:

Witam ! A ja mam dołka i nie potrafię z niego wyleźć no niestety :angry::baffled: podłamałam się że nam to się chyba nigdy nie uda i do tego dziś 4 dzień wstrętna @ i ani widu żeby miała odejść... kiedyś miałam po 6 dni ale taka w normie a teraz to łłoooo szaleństwo na całego... do tego musze jakiejś pracy poszukać :nerd:ah dziewczyny mówię wam tragedia z poplątaniem... zrzędzę ostatnio - wiem wiem ale coś mi nie wychodzi.:angry::wściekła/y::crazy::no:
:
Kobieto!!!! nawet tak nie myśl masz na forum kilka przykładów że cuda się zdarzają.Ja też myślałam że się już nie uda to jest moja 6 ciąża i mam nadzieję że się uda.A moje @ były koszmarne albo miałam 2 dniówki albo 2 tygodniówki i wogóle nieregularne najdłużej o dzidziusia starałam się 2 lata a potem i tak poroniłam.więc głowa do góry , odpocznij i działaj najważniejsze żebyś miała przyjemność z bobo seksu:)A maluszek znajdzie się w najmniej oczekiwanym czasie!!!Ja przesyłam fluidki żeby się udało w tym cyklu.Buziaki

kaira24 sama sobie roję w głowie... ehhh choć nie chcę... wiem że jest mnóstwo przykładów że może się udać ale ja czuję się taka beznadziejna... jestem jedynym przypadkiem w mojej i męża rodzinie która poroniła... i wszyscy obserwują mnie jak jakiś okaz..... ehhhh.......dosyć mam normalnie....

Jankesowa ja tak samo jako jedyna w mojej rodzimie i mojego M poronilam lecz u mnie nie ma takiej sytuacji jak u ciebie zaraz po poronieniu kilka osob z rodziny powiedzialo im ze bardzo im przykro i tyle na temat nikt wiecej o tym nie mowil ani do mnie ani do mojego M rozmawialam o tym wszystkim tylko z moja mama z mama M i z moja siostra bo sa to mi bardzo bliskie osoby szkoda ze twoja rodzina nie potrafi tego zrozumiec mogli by chociaz udawac dla twojego dobra przykro mi kochana ze tak jest ale zobaczysz sloneczko zaswieci i dla ciebie;-) juz niedlugo razem bedziemy nosily pod sercem malutkie fasolki glowka do gory:tak:

A tak na marginesie to my chyba jednak przyspieszymy te nasze staranka:happy:

Witajcie Kobietki!

Karolcia udanych wakacji :-) jejku jak to zleciało! Wracajcie w 3 :-) &&&
jankesowa głowa do góry!!! Nim się obejrzysz już będziesz tulić swoje Maleństwo.
Lila czy decyzja o przyśpieszeniu staranek już podjęta ? Trzymam kciukasy &&&
Agnieszka Julcia jest słodziarna! Taka do zacałowania.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
ola** - fajny masz brzusio :-) u mnie w 14 tygodniu dopiero zaczynało być widać

mamaAmelusi - to musi być okropne tak się stresować ciągle :-(ale wszystkie tu trzymamy kciuki za maleństwo więc na pewno wszystko będzie dobrze

karolcia81 - może z wyjazdu już wrócisz z fasolką... życzę tego

Lila001 mieszkasz tak już na stałe tam? ile ja bym dała, za jakiś cieplejszy kraj w zimę... zobaczysz, jeszcze trochę, a nawet nie zauważysz kiedy zaczniesz bez namysłu mówić po włosku

A mnie tylko przyjaciółki mówiły, że jest im przykro z rodziny nikt... U mnie wiedzieli tylko siostra ze szwagrem i mama i nawet słowem nie wspominają o tym, jakbym nigdy nie była nawet w ciąży.
A u mojego R jak pojechałam tam miesiąc po wyjściu ze szpitala nikt na ten temat nic nie mówił...

Do góry