reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lilijanna - to super, że twoja ciąża tak ładnie i prawidłowo sie rozwija. Niech dzieciątko rośnie sobie dalej spokojnie :) Sama się zastanawiam, że gdyby inny lekarz to może byłoby inaczej...
niucha79 - jak najwięcej odpoczynku kochana
agamati1 - światełka dla twoich aniołków
[*] i przytulam. ja w pierwszych dniach po stracie nie mogłam patrzeć na żadne dzieci bez łez, a mimo tego i tak zagapiałam się na każde... przytulam mocno i życzę dużo siły
She1978 - gratulacje z okazji ślubu, nie stresuj się tylko przypadkiem niczym
agnieszka0240 - uroczą masz córeczkę :) nie widziałam wcześniej bo jestem tu nowo
EwelinaK26 - oby wasze sprawy jak najszybciej rozwiązały się pomyślnie, to przykre, ale czasem rodzina niefajnie zaskakuje
Aneczkab23 - przytulam... pierwsze chwile są okropne...
karolcia81 - szybkiego zafasolkowania życzę
aniolki - gratulacje i wszystkiego dobrego, już w pierwszym cyklu staranek wam się udało, to cudownie
slodziutka_e - żeby choróbska odeszły jak najprędzej i żebyś mogła sie spokojnie cieszyć maluszkiem w brzusiu
Agniesia82 - przytulam...
jankesowa - zobaczysz, i tobie sie uda. przytulam mocno, te "miesięcznice" odejścia są okropne
zjola - nie możesz tak myśleć, twoja dzidzia na pewno nie obraziła się na mamę
lina82 - dziękuję i zapalam dla twojego aniołka
[*] każdy chyba się boi po takie stracie... szybkiego zafosolkowania i nie bój się, wierz, że teraz będzie dobrze
madzikd - żadnych negatywnych myśli, wszystko musi się udać dobrze maleństwo pewnie szaleje w brzusiu?
KwiatMagnolii - witaj, przykro mi, że i ty doświadczyłaś tej straty, zapalam światełko dla twego aniołka
[*] i przytulam mocno. niestety nie moge ci nic poradzić, oprócz wizyty u gina tak jak pisze Ewelina. testy nie zawsze pokazują od razu, że się udało

A u mnie @ przyszła tak porządnie wczoraj. znów nie zdążyłam dojść do gina po tabsy, staranka dopiero gdzieś tak za rok :-( ale miałam cichą nadzieję, że może jednak już "samo" się udało. Teraz mam cykl unormowany, trzydniowe @ i albo mały ból, albo ja po prostu czuję teraz inaczej. to chyba hormony jeszcze trzymają wszystko tak jak powinno być. jeszcze raz życzę spokojnych miesięcy oczekującym dzidzi i szybkiego zafasolkowania dla staraczek :tak:

reklama
Aga 34 Przeogromne gratulacje. Kolejny dowód na to, że po burzy wychodzi słoneczko, i to jakie cudowne:-).

Naddie Zapalam światełko
[*] dla Aniołka i przytulam mocno.

Onaxxx nawet takich głupot nie wypisuj... Po tyłku wypadało by ci dać.

wiolka_1982 Gratulacje. Życzę spokojnych 9 miesięcy.

Lilijanna Cudownie, że Maleństwo rośnie.

She Spełnienia wszystkich marzeń

Aniołki przeogromne gratulację.

Jankesowa
uda się w najmniej spodziewanym momencie, bądź dobrej myśli. Przytulam mocno.

Zjola nawet tak nie myśl...

daaa i właśnie dla tych kopniaków i zdewastowanego pęcherza warto walczyć i próbować... Pozdrawiam.

lina 82 u mnie takie tiru riru skończyło się fasolką, powodzenia Kochana, trenujcie:-p. Wcale dziwna nie jesteś, to normalne że się boisz.

madzikd Wszystko będzie ok, mocno trzymam kciuki.

martusionek cudownie, aż się poryczałam, mam nadzieję, że i ja 18 czerwca usłyszę serdunio mojej Kruszynki, to będzie najpiękniejszy prezent urodzinowy...

Kasiu kociak jest śliczny

kaira24 wszystko musi być ok, bo przecież wierzymy, pozdrawiam.

KwiatMagnoli zapalam
[*] dla Aniołka, zrób betkę koniecznie, a potem do gina.

A ja cóż, naczytałam się, sporo tego było...
Betka dzień po teoretycznym przyjściu @ 466, luteinkę biorę 2x dziennie, na razie ok nic się nie dzieje.Latam do kibelka co godzinę i oglądam papier toaletowy, każde smyranie w brzuchu to panika, i luteiny do wizyty u gina mi nie starczy, muszę jakoś skołować.
Zeświruję chyba do tego 18 czerwca... W tym tyg chyba betę powtórzę i ten progesteron nieszczęsny, bo w końcu nie zrobiłam...

mama amelusi, super ze wszystko ok ;-) a co do luteiny to ja jak widze ze mi zabraknie jakiegos leku to dzwonie na recpecje i potem jade tylko odebrac recepte wiec moze ty tez tak zrob, a na pewno ci wypisza bo tego tak odstawic z dnia na dzien nie mozna przynajmniej nie na poczatku ciazy ;-)

ANIOŁKI TO NAJMILSZA WIADOMOŚĆ JAKĄ MOGŁAM USŁYSZEĆ!!!!
Ty wiesz,że BARDZO BARDZO CI KIBICUJĘ I WIERZĘ,ZE WŁAŚNIE TYM RAZEM UDA CI SIĘ DOCZEKAĆ SWOJEGO SŁODZIACZKA.
PO PROSTU MUSI BYĆ JUŻ DOBRZE.DOŚĆ SIĘ WYCIERPIAŁAŚ!!!!
ŚCISKAM I ŻYCZĘ SPOKOJNYCH DNI AŻ DO SAMEGO PORODU W ODPOWIEDNIM TERMINIE!!!

a o to ja i zbiornik na Julianka:)

Ostatnia edycja:
Pati, tylko, że ja do lekarza mam 60 km, i jeszcze u niej nie byłam, to pierwsza wizyta, bo nie spodziewałam się, że zafasolkuję w pierwszym cyklu. Może internista na rejonie mi wypisze, jak wyjaśnię sytuację...

Ola niech zbiornik i Julianek rosną zdrowo.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki.
Tyci was podczytalam...
Aniolki moje wielkie gratulacje!!!Zobaczysz,ze tym razem sie uda i juz niedlugo malenstwo bedzie z Toba:-)
Edytko to juz 15 tc u Ciebie...Niezle szybko czas leci:-)
A Just juz jestes na koncowce.
Ciesze sie z wszystkich nowych fasolek i to nawet nie wiecie jak.

Witam tez rowniez nowe Aniolkowe Mamusie i zapalam swiatelka dla waszych dzieci...

Ja dzis jestem jakos bez humoru...Po tygodniu w Polsce i powrocie tu brakuje mi mojej rodziny,znajomych...
Wklejam Wam pare fotek Juleczki.

Buziaki dla Was SL271306.jpgSL271319.jpgSL271277.jpgSL271288.jpg
pencil.png

Cześć Dziewczyny!!!!!
Aniolki gratuluje i spokojnych miesięcy życzę.
wiolka_1982 Tobie też gratuluję i spokojnych miesięcy życzę.
Naddie Zapalam światełko
[*] dla Aniołka i przytulam mocno.
Onaxxx nawet tak nie myśl że brak materiału na ojca ja wierzę że gdzieś tam czeka taki ktoś na Ciebie, głowa do góry:))).
KwiatMagnolii zapalam
[*] dla Aniołka i przykro że Ciebie też dotknęła strata.
Kasiu kociak jest śliczny pozdrowienia dla Ciebie i Werci.
Lilijanna super że Maleństwo rośnie.
jankesowa - zobaczysz, i tobie się uda głowa do góry światełko dla twojego Aniołka (*).
Ola** śliczny brzusio oby tak dalej:)).
MamaAmelusi wszystko będzie dobrze, uszy do góry i trzymam kciuki.
Agnieszka 0240https://www.babyboom.pl/members/agnieszka0240-55205.html Juleczka jest śliczna .
Zjola - życzę szybkiego zafasolkowania!!!
Agniesia82 - przytulam i wierzę że do nas wszystkich uśmiechnie się w końcu los chociaż wiem że to nie jest łatwe bo mi też jest ciężko .
Asiu wszystkiego najlepszego i życzę spełnienia najskrytszych marzeń.
Agamati przytulam i życzę zdrówka .
Przytulam też wszystkie Aniołkowe mamusie aby i do nas uśmiechnęło się w końcu szczęście,by i my mogłybyśmy zobaczyć i poczuć te małe fasolki.
A dla naszych Aniołków zapalam światełko (*)(*)(*)(*) pozdrawiam i kolorowych snów życzę.

Hej...

jej ile tu fasolek....jak pięknie....

kochane bardzo mocno Wam gratuluje.....

ja dziś ostatni dzień przed wyjazdem....wrócę do Was za dwa tygodnie...chyba, że jeszcze jutro rano znajdę chwilkę......mam nadzieje, że będzie tu więcej fasolek, i że i ja przywiozę nasionko w sobie....

i tak juz kilka przytulanek odbylismy bez "ubranka" i się dzis tak dziwnie czuje....ale to pewnie psychika....

buziaki

reklama
Cześć babeczki!
Nie mogę napisać do wszystkich z osobna, bo siedzę w pracy i nie da rady, bo muszę zmykać!
Pozdrawiam Was wszystkie, ściskam mocno i życzę miłego dzionka. Jak znajdę chwilkę czasu, to się bardziej rozpiszę, ale dzisiaj będzie ciężko!

Pa, pa

Do góry